Persky Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya artık şöyle rahat bi koltuk almak istiyorum. Kullananlar varsa tavsiyede bulunursa sevinirim. Ben nette gezerken hepsiburada.com'da böle bi koltuk buldum sizce nasıldır?MANAGER PLUS HAKİKİ DERİ YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH) 148,68 YTL[Bu mesaj Persky tarafından 27 Aralık 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oww polat alemdar koltuğu... Ofislere mobilya satan yerlerden alabilirsin[signature][hline]Order Within Chaos....
Persky Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Netten sipariş etsem nasıl olur acep. Fiyatıda uygun gibi geldi bana.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o altındaki pompalama dalgalarına uyuz oluyorum bi de iyi dönülür o koltuklarda "eheuheuhe"diyerekten[signature][hline]Order Within Chaos....
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yazın mahvolursun o koltukta. Ayrıca deri kayar, bunu da düşün...[signature][hline]Hatalıysam 155
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zuaha zort die ses de çıkarır tüüü rezillik[signature][hline]Order Within Chaos....
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 süngerimsi yapıda al en ideali[signature][hline]Boo, are you happy now?
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Deri kolay kolay kaymiyor... Tabii oturakli oturdugunu dusunerek soyledim, oyle yamuk yumuk oturacaksan kayabilir. Temizligi kolay, suet gibi degil. Kirismasi problem olabilir ancak iyi cins deriyse kolay kolay yipranmaz. Resimden sana soyleyebilecegim, kolluk bolumleri rahatsiz gibi duruyor. Daha icine gomulebilecegin bir sey de alabilirsin. Tabii bilgisayar basinda cok vakit gecirmiyorsan, is icin ideal ve shik.[signature][hline]Bal adam...
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 koltuk takımının tekli koltuğunu bilgisayarın başına çektim çoh rahat.delicesine önerebilirim.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 27 Aralık 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşda var. Sadece yazın,vücudun koltukla temas eden kısmının terlemesi ve koltuğa yapışmasından şikayetçi.[signature][hline]The Blood is Love.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu niye ucuz lan böle? *!bit yeniği arar*[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sen otur diye fistan :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesela kol hafif nemlidir sıcaktan. Derinin üzerine atarsınız biraz beklersiniz hareketsiz. Sonra boş bulunup kaldırınca temizinden 1 hafta mosmor gezilir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
zydar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: InneR_ChaoS, 27 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki: oww polat alemdar koltuğu... Ofislere mobilya satan yerlerden alabilirsin koptum ya :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yalan bu koltuk bende sadrazam koltugu var tavsiye ederim[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
zydar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: wizardofoz, 27 Aralık 2005 01:31 tarihinde demiş ki: Deri kolay kolay kaymiyor... Tabii oturakli oturdugunu dusunerek soyledim, oyle yamuk yumuk oturacaksan kayabilir. Temizligi kolay, suet gibi degil. Kirismasi problem olabilir ancak iyi cins deriyse kolay kolay yipranmaz. Resimden sana soyleyebilecegim, kolluk bolumleri rahatsiz gibi duruyor. Daha icine gomulebilecegin bir sey de alabilirsin. Tabii bilgisayar basinda cok vakit gecirmiyorsan, is icin ideal ve shik. Kolay kolay kaymıyo mu hahaha :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 90,00 YTL +KDV şuandaki fiyatı ve sipariş ediyorum. edit:stockta yokmuş :( [signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! [Bu mesaj kickass tarafından 27 Aralık 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yok artık lebron james[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kaymiyor abi su anda uzerinde oturuyorum... yalanci cikardiniz aaaaa... kot pantolonla kayabilir biraz. Ha evet bir de terli oturursan pek iyi olmuyor sonu[signature][hline]Bal adam...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 deri koltuk var arabada babam hızlı alırsa virajı arkada oturan aynı hızla diğer tarafa uçuyo,nereye kaymıyo deri,bide acaip terletio güneş gelirse üstüne[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arabada deri koltuk, momentum var yavrucuum, o hizla suettede diger yone savrulursun... Oturuyorsun sonucta, koltuk bu, ileri geri cok hareket etmedikce, adam akilli oturdukca sorun yok.[signature][hline]Bal adam...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadasım suette daha az kayarsın,adam akıllı oturmakla alakası yok,yavsak gibi yayılmıyorum bende arkada.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sandalyeden vazgecmem uykuya meyilli iken rahatsizlik iyidir[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Öne çıkan mesajlar