Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Başlık bulamadım doğru düzgün, idare edin bu başlıkla :) Şimdi ben sendit.com'dan bir wow cd'si aldım. 7 gün boyunca order status'u "item shipped"dı ama biraz önce baktım "you have no outstanding orders" diyor. Lakin elime hiçbir şey ulaşmadı. Şimdi sendit 7 gün boyunca beni mi yedi, parayı alıp yokoldu? :) Yoksa item şu anda istanbul'da kargoya ulaştı, yarında bana ulaşacak. Bu yüzden statusta item shipped kalktı? Bir fikri (daha da önemlisi bilgisi) olan var mı?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
kickass Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yarın öbürgün gelir eline telaş yapma bu arada ne zaman bu herifi görcem canım muhallebi istiyor ya tam dümbük böle canım muhallebi istesin die şeçmiş dümbük seni[signature][hline]Unlimited Reseller
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben de send it den oyun aldım 15 aralıkta item shiped dedi bu sabah elime geçti... ancak kötü olan tarafı posta kutusuna koyup gitmişler yani sabahın köründe işe giderken farketmesem uçurulabilirdi.... yani sana bu olmuş olabilir ama 21 günleri var dolmadan bir mail at bence send ite[signature][hline]"la fée aimée"
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benim arkadaşada ordan wow aldı oda bişiler diyodu shiped yazıyo gelmedi falan diye ama sonunda geldi bekle gelir.[signature][hline] *********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** ***********************************
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hayırlı olsun Fée =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tşk ederim diab... Ohhhhh be evliliğim kurtuldu =][signature][hline]"la fée aimée"
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Daha dur kızım daha bilgisayar kavgaları başlicak =oP Dayanamayıp 2 inci makineyi alırsınız yakında haha! PS: Telefon kardeşi olduk şekercim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aaaaaaaaaaa süper benim telefonum da dün geldiiii =) ama ben siyah yaptım son anda... bu arada ikinci makine yılbaşından önce veya hemen sonra elimde olacak merak etme[signature][hline]"la fée aimée"
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Pembeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Öne çıkan mesajlar