Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com'da eşya yollandı bilgisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık bulamadım doğru düzgün, idare edin bu başlıkla :)

Şimdi ben sendit.com'dan bir wow cd'si aldım. 7 gün boyunca order status'u "item shipped"dı ama biraz önce baktım "you have no outstanding orders" diyor. Lakin elime hiçbir şey ulaşmadı.

Şimdi sendit 7 gün boyunca beni mi yedi, parayı alıp yokoldu? :)
Yoksa item şu anda istanbul'da kargoya ulaştı, yarında bana ulaşacak. Bu yüzden statusta item shipped kalktı?

Bir fikri (daha da önemlisi bilgisi) olan var mı?[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de send it den oyun aldım 15 aralıkta item shiped dedi bu sabah elime geçti... ancak kötü olan tarafı posta kutusuna koyup gitmişler yani sabahın köründe işe giderken farketmesem uçurulabilirdi.... yani sana bu olmuş olabilir ama 21 günleri var dolmadan bir mail at bence send ite[signature][hline]"la fée aimée"
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun Fée =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
Daha dur kızım daha bilgisayar kavgaları başlicak =oP
Dayanamayıp 2 inci makineyi alırsınız yakında haha!
PS: Telefon kardeşi olduk şekercim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Mesaj tarihi:
aaaaaaaaaaa süper benim telefonum da dün geldiiii =) ama ben siyah yaptım son anda...

bu arada ikinci makine yılbaşından önce veya hemen sonra elimde olacak merak etme[signature][hline]"la fée aimée"
Mesaj tarihi:
Pembeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

• Yeni Oluştur...