nereladis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Uzun bir bekleme sürecinden sonra wow elime geçti.Birazdan Magtheridon da human rogue açıcam. Herkese saygılar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gözün aydın. benim trial account bitti sabırsızlıkla bekliyorum ama heralde rahat 1 hafta daha beklerim[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Umarım en kısa zamanda gelir..Allah sabır versin ben biliyorum çok pis bişey beklemek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hadi kolay gelsin . In-game nickini yazarsan ben de Magtheridondaym sana yardm ederim .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 magtheridon da acmakla hata ediorsun bence ama gene de bol sans[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bencede magth acma cok asmıs oranın playerları item olarak her inspect yapısında moralin bozulur.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadşım bence senin gibi yeni bi serverde aç charını zahmet çekmezsin[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: xrex, 26 Aralık 2005 18:57 tarihinde demiş ki: magtheridon da acmakla hata ediorsun bence ama gene de bol sans , +1[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: porsuk, 26 Aralık 2005 18:59 tarihinde demiş ki: arkadşım bence senin gibi yeni bi serverde aç charını zahmet çekmezsin benden kendime +1[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Magtheridon da charmı acılır tandıgın yoksa hazır girebilicegin bi guild yoksa acarsan hata edersin[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 magtheridon sux[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya hazır guild falan yok da tanıdık arkadaş var ondan açıyorum. İtem falan dert değil benim için paşa gönlümüz sevinsin yeter. Adı Kharel olacak karakterin: P neyse herkese iyi eğlenceler sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 inan bana item dert deil diye acıyor herkez ama 60 oldugunda item toplamak dısında yapıcak derdin olmadıgında dert oluor bg kasıyorsun ne için gene yok ab itemi alıyım yok av itemi alıyım mc yapıosun item için wow item oyunu her ne kadar sen item dert deil desende[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: magtheridon sux Abi Magtheridonda yeni char acilmaz kasmak zor ama Magtheridon sux ?? abi dalga mi geciosn muthis server epic kaynio :) Kharel kardesim sana pm atacam gold , quest yardimi lazmsa gelrm ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: shippy, 26 Aralık 2005 18:59 tarihinde demiş ki: bencede magth acma cok asmıs oranın playerları item olarak her inspect yapısında moralin bozulur. +1 tavsiyem fresh bi serverda açman, 2 tane fresh pvp serverı biliyorum, chrommagus ve dentarg, bilginize :)[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 haomarush tavsiye ederim =) 1 aya zaten full çeker ora da.[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar