Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bılgısı olanların yardımını beklıorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar cok sewdığım bır tanıdığımın göğsunde we kol altında şışkınlığı olmayan kızarık beze gıbı kıs gıbı bır seyler cıktı!!!kol altındakınde brz da ağrı warmıs sanırım aklıma dırek kotu seyler gelıo . bunlar ne olabılır???
salı gunu hastaneye gıdıcez ama ozamana kadar kafayı yıycem galıba kotu bısey cıkmasından cooook korkuyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendımı!!!!
yardım edersenız cok sewınırımm....sımdıden cok saolun!!!
:( :([signature][hline]so much for my happy ending...
Mesaj tarihi:
bu arada hastalığı olan kişi kadın we meme kanserı gıbı seylerden suphelenıorum bılmıorum ya umarım zararı yoktur kafayı yıycem yoksa....[signature][hline]so much for my happy ending...
Mesaj tarihi:
hmn kötü düşünme..belki de basit bi şeydir.
ha eğer o aklımıza gelen üzücü şeylerden olursa, biliosun ki artık her şeye çare bulunabiliyor...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
Her kist veya beze kanser vb.oluşumlar doğurmuyor.Sıkıntıdan ortaya çıkan bir tür beze de olabilir.Testler sonucunda temiz çıkma olasılığı yüksek.Sen hiç merak etme..Her şey yolunda gidecektir!:)[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek..
Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..."
Mesaj tarihi:
cok saol ya insallah!!!!sımdılık tek yapabıldığım dua etmek we patıde oyalanmak ama benı yanıltmadığınız için tesekkur ederım az da olsa rahatladı içim coook saolun!!![signature][hline]so much for my happy ending...
Mesaj tarihi:
doktor pls[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Mesaj tarihi:
tabı kı ben tıpta okuyorum zaten ama daha 1.sınıfım !!we bu işlerın sakaya gelmecını de bılıorum
cok haklısın doktora gıtmek en iisi ama salıya kadar bişiler öğrenebılmek ıstedım[signature][hline]so much for my happy ending...
Mesaj tarihi:
benim kuzenimde olmustu ama erkek doktor beze demiş korkacak bişi deilmiş ilaç vermişti ama tabi senin arkadaşınınki farklı olabilir pek bi bilgim yok ama ne olursa olsun en iyisi doktor..[signature][hline]Life... is like a box of chocolates.
Mesaj tarihi:
ya acıl bı olay olduğunu dusunmuyor ki ben ısrar etmesem hıc gıtmıcek !! çalısıor we sadece salı gununu sewk falan alabılır buyuzden acılden daha iisi polklınık dıe dusunduk yıne de saolun we tabı kı en iisi doktora gıtmek bu konuda hemfıkırız
paylasımlar için cok tesekkur ederım[signature][hline]so much for my happy ending...
Mesaj tarihi:
burdan atıp tutmakla olmasda iyisysede kötüysede kısa zamanda öğrenmek daha iyi belki önemlii bi hale gelmeden halledilir tabi kötü olmamasını diliyoruz o ayrı[signature][hline]NKFVAS
Mesaj tarihi:
saol ya umarımm kotu bişi cıkmaz Allah korusun!!![signature][hline]so much for my happy ending...

[Bu mesaj _cellph_ tarafından 24 Aralık 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim yengemin başına geldiii.... o şişkinilkleere kist deniyoo...
iyi huylusu,kötü huylusu war eger ii huylusuysa büyümez bir zarar wermez eger kotu huyluysa büyür
Allah korusun göğsünü almaya kadar gider
  • Yeni Oluştur...