Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bılgısı olanların yardımını beklıorum...

_cellph_

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar cok sewdığım bır tanıdığımın göğsunde we kol altında şışkınlığı olmayan kızarık beze gıbı kıs gıbı bır seyler cıktı!!!kol altındakınde brz da ağrı warmıs sanırım aklıma dırek kotu seyler gelıo . bunlar ne olabılır???
salı gunu hastaneye gıdıcez ama ozamana kadar kafayı yıycem galıba kotu bısey cıkmasından cooook korkuyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendımı!!!!
yardım edersenız cok sewınırımm....sımdıden cok saolun!!!
:( :([signature][hline]so much for my happy ending...
Sosyal ağlarda paylaş

hmn kötü düşünme..belki de basit bi şeydir.
ha eğer o aklımıza gelen üzücü şeylerden olursa, biliosun ki artık her şeye çare bulunabiliyor...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

Her kist veya beze kanser vb.oluşumlar doğurmuyor.Sıkıntıdan ortaya çıkan bir tür beze de olabilir.Testler sonucunda temiz çıkma olasılığı yüksek.Sen hiç merak etme..Her şey yolunda gidecektir!:)[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek..
Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..."
Sosyal ağlarda paylaş

ya acıl bı olay olduğunu dusunmuyor ki ben ısrar etmesem hıc gıtmıcek !! çalısıor we sadece salı gununu sewk falan alabılır buyuzden acılden daha iisi polklınık dıe dusunduk yıne de saolun we tabı kı en iisi doktora gıtmek bu konuda hemfıkırız
paylasımlar için cok tesekkur ederım[signature][hline]so much for my happy ending...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...