Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıcak ve Soğuk

nuki

Öne çıkan mesajlar

aranızda biri bana sıcak yada soğuk bir cisme dokunduklarında ne hissetiklerini anlatabilr mi.

ben çok denedim anlatılmıyor. Onların sıcak yada soğuk olduğunu nereden anlıyoruz. Sıcak ve soğuk kavramı nedir.

Bunu biri bana açıklasın yoksa kafayı yiyecem.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

biyoloji bilsem anlatırım ama kısaca elle dokunuyosan deri altında ki sinir ucçları sıcağı soğuu beyne iletiyo felan ama
insanı hipnotize ederek 40 derecede dondurarak öldürme muhabbneti de yaygındır.
bu yüzden allahın işine karışılmaz diyip.
çok fazla merak yapmıyoruz.[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

Sıcak ve soğuk karşılaştırmalı kavramlardır. Bir şey kendi başına sıcak ya da soğuk olmaz, başka şeylere göre daha sıcak ya da soğuk olur. Bundan dolayı da anlatırken tek başına değil kavramın tanımlaması gereği diğer nesnelerden yardım alırsın.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 26 Aralık 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
"Hiçbir şey yoktur, varsa bile kavranılamaz, kavranılır olsa da öteki insanlara bildirilemez ve anlatılamaz" Georgias

sıcak soguk acı tatli.. hayatta aslinda hiç bir seyi zaten bir başkasına anlatmamız mumkun değil, herseyi kendi yasadıklarımız ile kıyaslayarak anliyoruz. Yani biri "Elim yandi" dediğinde, kendi elimizin yandıgı zamanki acıyı aklimiza getirip onun o anda neler hiseettigini anlamaya calişiyoruz.[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuki, 26 Aralık 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
yaa ben bunu bilerek kişsele açmıştım çünkü bu daha çok insanın içini ilgilnendiren bir konu "pisikoljik".

ve ciddi ciddi deneyin açıklıyamıyorsunuz

nasıl psikolojik ya? olay tamamen biolojik ve fiziksel :-?[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...