nuki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aranızda biri bana sıcak yada soğuk bir cisme dokunduklarında ne hissetiklerini anlatabilr mi. ben çok denedim anlatılmıyor. Onların sıcak yada soğuk olduğunu nereden anlıyoruz. Sıcak ve soğuk kavramı nedir. Bunu biri bana açıklasın yoksa kafayı yiyecem.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "Hiçbir şey yoktur, varsa bile kavranılamaz, kavranılır olsa da öteki insanlara bildirilemez ve anlatılamaz" Georgias[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 biyoloji bilsem anlatırım ama kısaca elle dokunuyosan deri altında ki sinir ucçları sıcağı soğuu beyne iletiyo felan ama insanı hipnotize ederek 40 derecede dondurarak öldürme muhabbneti de yaygındır. bu yüzden allahın işine karışılmaz diyip. çok fazla merak yapmıyoruz.[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yakında biri beni durdursun diye bağrcksn[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaa ben bunu bilerek kişsele açmıştım çünkü bu daha çok insanın içini ilgilnendiren bir konu "pisikoljik". ve ciddi ciddi deneyin açıklıyamıyorsunuz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben topu yine kişisele atıyorum bu açıklamadan sonra :) Ek olarak: Bana benzetme yapmadan kırmızıyı tarif edin? Aynı şey işte :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 önce görece kavramını bi araştır sonra sıcak soğuk farkını didikle hatta sormazsın bile.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya dostum işin gücünmü yok anatomy mi araştırcan bide git yat uyu ne güzel =)[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sıcak - acı soğuk - sızı[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 şuan odam oldukça soğuk, tek hissettiğim elimin donduğu daha fazla yazamıcammmmmmmmmm[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sıcak ve soğuk karşılaştırmalı kavramlardır. Bir şey kendi başına sıcak ya da soğuk olmaz, başka şeylere göre daha sıcak ya da soğuk olur. Bundan dolayı da anlatırken tek başına değil kavramın tanımlaması gereği diğer nesnelerden yardım alırsın.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dory, 26 Aralık 2005 22:31 tarihinde demiş ki: "Hiçbir şey yoktur, varsa bile kavranılamaz, kavranılır olsa da öteki insanlara bildirilemez ve anlatılamaz" Georgias sıcak soguk acı tatli.. hayatta aslinda hiç bir seyi zaten bir başkasına anlatmamız mumkun değil, herseyi kendi yasadıklarımız ile kıyaslayarak anliyoruz. Yani biri "Elim yandi" dediğinde, kendi elimizin yandıgı zamanki acıyı aklimiza getirip onun o anda neler hiseettigini anlamaya calişiyoruz.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hmm ok[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: nuki, 26 Aralık 2005 22:40 tarihinde demiş ki: yaa ben bunu bilerek kişsele açmıştım çünkü bu daha çok insanın içini ilgilnendiren bir konu "pisikoljik". ve ciddi ciddi deneyin açıklıyamıyorsunuz nasıl psikolojik ya? olay tamamen biolojik ve fiziksel :-?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar