Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Yılbaşı Hediye Topiği

HitokiriBattousa

Öne çıkan mesajlar

Ben anneme bir çiçek alırım. babamı boşver zaten..
Kendime de tombaladan kazanacağım paracıklar yeter herhalde.. .)[signature][hline]Norolim Asfaloth!
www.antipopvideos.com
A Elbereth Gilthoniel,
silivren penna miriel
o menel aglar elenath!
Na-chaeredpalan-diriel
o galadhremmin ennorath,
Fanuilos, le linnathon
nef aear, si nef aearon!
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklere alıosanız çizgi film karakterli boxerlar çok güzel oluo :D:D:D:D
dişilere hediye almak daha kolay ne alsan seviolar (aman kırocan bsyler almayın gumus yuzuk bileklik vs.) bunun dısında peluş meluş ittirin bsyler bu arada pelusun buyukluğu hediye görüldüğündeki kucaklamanın büyüklüğü ile doğru orantılı haberiniz olsun...
sonra pantiv alabilirsiniz ama söylendiği gibi oyuncak olarak kullanıolar sinir bozuo
[spo1=+18 patiler için :D:D:D]en güzeli iç çamaşırı hem sonra görmek isteyebiliosunuz almak da dert deil saolsun bayan çalışanlar görür görmez anlıo derdinizi:D[/spo][signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeathLord, 22 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
erkeklere alıosanız çizgi film karakterli boxerlar çok güzel oluo :D:D:D:D
dişilere hediye almak daha kolay ne alsan seviolar (aman kırocan bsyler almayın gumus yuzuk bileklik vs.) bunun dısında peluş meluş ittirin bsyler bu arada pelusun buyukluğu hediye görüldüğündeki kucaklamanın büyüklüğü ile doğru orantılı haberiniz olsun...
sonra pantiv alabilirsiniz ama söylendiği gibi oyuncak olarak kullanıolar sinir bozuo
[spo1=+18 patiler için :D:D:D]en güzeli iç çamaşırı hem sonra görmek isteyebiliosunuz almak da dert deil saolsun bayan çalışanlar görür görmez anlıo derdinizi:D[/spo]

ahah dogru yaw , hiç düşünmemiştim , dur yarın bir koşu gidip alayım.

ee dert anlamazsa bayan çalışan ? ne diyecem ben ona ?
sapıklıkla felan suclamasınlar?
ee bu yazılar niye koyu cıktı şimdi.?

[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 22 Aralık 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Snfta çekiliş yptk kız çıktı.Pof bunnar uraştırıo ya erkek olsa ucuzundan bişi alırdm mesela gçn sene tıraş köpüü almıştm :-) Biblo fln alırm olmazsa geçenblerde Nepal tipi bere wrdı onnardan hoşlanır bunnar[signature][hline]All da killin'
Twice da Humor
Half da İntelligence..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bilgisayarıma 512 mb RAM hediye etmeyi planlıyorum ailem burda değil kız arkadaşımda :( Tek hediye edeceğim bir bilgisayarım ona bir güzellik edem bari.[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

ya burdan bişey çıkmamış hediye olarak doğru düzgün. biri fiyatlarıyla yazabilirmi acaba. mesela parfüm hoş bi fikir gibi duruyo.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

orjinal alcaksan fede, ben söyleyeyim bugün baktım, küçük boylar 110, büyük boylar 150-160 civarı.Baktım kaldım ben hediye alamam mesela onları, onlar beni alır:Dparfüm alırken mecbur aile büyüklerini soycaksın:)[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...