pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=??????][/spo][signature][hline]Nick : pCBuyucuLwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde )CLan : AshQiyANp : 13x.xxxServer : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi kere cypherda gm yok :) ayıp cypher a gm yakıştırması[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sdsadsad ZzzZzz lol xD lmao noob. hepsini deseniz kâfi olmaz..[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu soru gunde bana 15 kere soruluyoo bıktım artık ben gm deilimm :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bende değiLim eskisi gibi değilim HP 3200 e düştü dupe wipeden sonra :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaş oyunu biraz anlamış olsa zaten, Gm hayat kurtarmadığını, tam tersine insanın hayatını kararttığını bilirdi :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 owwwww süper :)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: AnuriaAlptekin, 26 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Arkadaş oyunu biraz anlamış olsa zaten, Gm hayat kurtarmadığını, tam tersine insanın hayatını kararttığını bilirdi :) budur :tup: :-p[signature][hline]Bir zmnlar lwl62 mage i wardı ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya onu gec eslantta exp kastigimiz donemler yani ko da boss eventte bosslar townda dogmustu inn hosstess ve sundries olmustu bende inn hostessşn yerine geciip dalgasina ben inn hostessim itemlarinizi bana verin demistim adamin biri 20 aybss 10m para vermisti T_T[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 19:39 tarihinde demiş ki: ya onu gec eslantta exp kastigimiz donemler yani ko da boss eventte bosslar townda dogmustu inn hosstess ve sundries olmustu bende inn hostessşn yerine geciip dalgasina ben inn hostessim itemlarinizi bana verin demistim adamin biri 20 aybss 10m para vermisti T_T süpersin başka bişi diyemiom yarıldım xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 19:39 tarihinde demiş ki: ya onu gec eslantta exp kastigimiz donemler yani ko da boss eventte bosslar townda dogmustu inn hosstess ve sundries olmustu bende inn hostessşn yerine geciip dalgasina ben inn hostessim itemlarinizi bana verin demistim adamin biri 20 aybss 10m para vermisti T_T 1970'li yıllarda sazanın birine Boğaz Köprüsü'nü satan adamın torunu sen misin?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 GM ler hayatdamı kurtarıyomuş :D gören war mı bır GM nin birine yardım ettıgını anca banlıyolar baska bı sey bılmıyolar...Ha bıde eski köye yeni adet getirdiler üye olmadan serverların bazısına gıremıyosun.zzzzz pff bu kadar da paracı olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Lolumsu şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akcesmeli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 valla etti inanmassiniz ama :) 999 gunluk ban 3 gune indi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o adama verilecek tek cevap hayir gm deilim peki sen lol musun ?[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: NightHunter666, 26 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: o adama verilecek tek cevap hayir gm deilim peki sen lol musun ? haıy o adama werilecek tek cewap ewet gm im dikkatli we saygılı ol bana karşı;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: NightHunter666, 26 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: o adama verilecek tek cevap hayir gm deilim peki sen lol musun ? Sana mı kaldı ne cevap verip vermiyeceğim sen lol musun ? Hep uzman kesilmiş zaten burdaki millet biz ne etceğimizi bilmioruz akıL veriorsunuz akLını kendine sakla lazım oLur ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 baska bi lol daha[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lol[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende onu diyorum zaten xD[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 iyi dewam edin ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sana mi kalmis devam edip etmiyecegimiz lol [spo1=@pckopat]neyse varsa bana karsi bi garezin söylersin bende senden uzak dururum muhabbetin icine edip ortami gereksiz germe saygilar[/spo][signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: NightHunter666, 26 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: sana mi kalmis devam edip etmiyecegimiz lol [spo1=@pckopat]neyse varsa bana karsi bi garezin söylersin bende senden uzak dururum muhabbetin icine edip ortami gereksiz germe saygilar[/spo] löl XD[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: pckopat, 26 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 26 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: o adama verilecek tek cevap hayir gm deilim peki sen lol musun ? Sana mı kaldı ne cevap verip vermiyeceğim sen lol musun ? Hep uzman kesilmiş zaten burdaki millet biz ne etceğimizi bilmioruz akıL veriorsunuz akLını kendine sakla lazım oLur ... anlamadım neden kızdın :?: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 üzerime gelmeyin ne b.k yerseniz yiyin o zmn ok ister dewam edin ister etmeyin iLgiLenmiorum...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar