Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

high latency

elazul

Öne çıkan mesajlar

yeni topic açmak istemezdim boşu boşuna işgal ama kaç gündür bi giriyom 5 dakka sonra latency vuruyor 600-700 paso kırmızıda.acaba benden mi kaynaklıo yoksa oyunda süregelen bi high latency vakası m var?
benden kaynaklanıo olsa önceden de olurdu alla alla[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

Magtheridonda 1000in altina dusmedim . girdigim an hemen tepeye ckior ... Diger serverlarda da oyle gorunuyor sizlern yazdgna gore ben anadolu yakasindaym telekom flan mdr gercekten ?[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Bir aylık sınırsız internet : 49 Milyon..
Aylık telefon ücreyi : 7.5 Milyon..
Aylık oyun ücreti : 20 Milyon..

Saatlerce oyun oynamanın degeri pahabiçilemez.. ama Türkiyede 90+ milyonları bulur :)

Turkiyede Wow = Rezillik = 90 Milyon + ekstra masraflar

Eminim turkiyede 3 büyüklerden daha fazla küfür yemeyi başaran bir kurum varsa oda türk telekomdur her akşam kulakları çınlıyor[signature][hline]Xante , May the spirits be with you
Guild Hajnal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 26 Aralık 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
walla bir düştüm düşüş o düşüş retrieving char list yazısı bana ben ona bakıyorum.

Aynen

www.telekoma........com.tr hepinizi bkliyoruz[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abicim adam olmayız biz..
dünyadaki en önemli şeylerden 2'si yani iletişim ve elektrik konusunda bu kadar duyarsız bukadar gerikafalı bu kadar 80yıl geriden gelen zihniyete baglı kaldıgımız surece ne bizim dertlerimiz biteeer nede burda yazdıklarımız..
Dün trafo patladı burada bugun tamir edildi guyya ama 2000 wattlık soba 1500 watt çekerken 100 wattlık lamba 30 watt gibi yanacak kadar voltajı düşüyorsa ben donanımıma gelecek zarardanmı çekineyim bu sogukta elektrikle ısınmayı bukadar güçleştiren sorumsuz yetkilileremi kızayım..

Aynı olay iletişim yani internettede geçerli sınırsız interneti bir lüks olarak gören bir zihniyete ....[signature][hline]Xante , May the spirits be with you
Guild Hajnal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 26 Aralık 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
Ed deki charım giriyor, bl de listede gözükmüyor herhalde blizzden kaynaklanan bir durum.

Blizz yada degil benim pingim akşam 8 de 550 den aşşa inmezken yabancıların 120/80/200 gibi pinglerle oynaması Blizzin hatası degil[signature][hline]Xante , May the spirits be with you
Guild Hajnal
Sosyal ağlarda paylaş

TT'den kaynaklandığını sanmıyorum. Bu akşamüstü gireyim dedim bi yazılar gidio herkesin ama karakterle herhangi bir hareket yapamıosunuz ve bu sorun herkeste vardı. Blizzard christmas'ta millet oynamasın diye bilinçli olarak yaptı sanırımç[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...