dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yeni buldum valla bunu xD dün çıktı tarihide var altta [signature][hline]İsim: Janborg lvl: 60 assassin Server: Cypher - Karus[Bu mesaj dlhangman tarafından 26 Aralık 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 var var buldum falan da deme bilioz cursed canta clause börtüsünden çıktıgını[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThEmIlItAn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaani ...[signature][hline]Bir zmnlar lwl62 mage i wardı ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu ne be oyuncak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahaha beyler sakin sizi keklemeye çalışıyomuş gibi hissettim bana wormlardan çıkmadı sizinle aynı durumdayım lol[signature][hline]İsim: Janborg lvl: 60 assassin Server: Cypher - Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "Bu nasıl bir item böyle" başlıklı sayfada aynı itemden bahsediliyor zaten. Orda resim tam çıkamamıştı, sen tamamlamış oldun.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThEmIlItAn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lol ki ne lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 fenalık geldi şu kolyeden ya[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi de iyi bisi olsa[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dlhangman, 26 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ahaha beyler sakin sizi keklemeye çalışıyomuş gibi hissettim bana wormlardan çıkmadı sizinle aynı durumdayım lol hö?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kıskanmayin :-p Tamam. :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 özel bişi sandm herkesde varmış :D[signature][hline]İsim: Janborg lvl: 60 assassin Server: Cypher - Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tümeziklerde mevcut[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Zayl, 26 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: tümeziklerde mevcut kavgada sölenmez xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 19:59 tarihinde demiş ki: bi de iyi bisi olsa şmdi +3 e basıom:D:D:P:P[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 19:59 tarihinde demiş ki: bi de iyi bisi olsa embesil kardanadamlardan çıktığını düşünürsek iyi bişey tabiki[signature][hline]İsim: Janborg lvl: 60 assassin Server: Cypher - Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 trade edilmedigi gibi upgrade de edilmio (sanirim)[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Zayl, 26 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: tümeziklerde mevcut o3 arenada bekliyorum :)[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: trade edilmedigi gibi upgrade de edilmio (sanirim) walla olsa denerdm:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 heralde bu ıtem gunlu gunu gectikten sonra silinecek. benim dusuncem bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yok seker sopasi gibin bisi bi sene oldu hala cantada benim xD[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 loll :D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o itemı bana ver sana 150gb vercem xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki: o itemı bana ver sana 150gb vercem xD :D hey maşallah[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar