mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşlar ben geçen gun bir hikayenin basını yazdım olay krynnde geçiyor zaman kaos savasından once kara cüppeli bir büyücünün kayıp ejderha kürelerinden -tas'ın yüce ermiş kulsinde bulup iki ejderha öldürten ve sonra taşların altında kalan- birini bulup onunla krynn i ele geçirmeye çalısmasını anlatmayı planlıyorum burdan hikayeyi yazıcam siz de devam ettirirseniz sevinirim Yer: Yüce Ermiş Kulesi Bu kadar çok yara almış birinin hayatta kalmış olması imkansızdı muhafız komutanına göre. Ama yine de adam yaşıyordu. Adamın siyah cüppesi kandan üzerine yapışmıştı. Elindeki cam küreyi sıkı sıkı tutuyordu. Muhafız komutanı o küreye baktığında hem tüm rekleri hem de renksizliği görüyordu. Siyah cüppeli büyücü yeni bir büyüye başlamıştı. Telaşlanan komutan onu öldürmek için kılıcını kaldırdı. Bir an kara cüppeli büyücüye acıdı, tüm büyücülere acıdı. Çünkü bunlar adama ve halkına göre zayıftı. Ama büyücünün cüppesini ve 8 adamına yaptığını haturlayınca kılıcını indirdi. Fakat çıkan ses bir adamın acı dolu son sesi değildi, metalin taşa çarpma sesiydi. Bir an hayal mi gördüm diye düşündü ama yerdeki kan öyle demiyordu.[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bi 40.000 karakter daha yazarsan güzel hikaye olucak.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 saol... sanırım .... :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konu güzel geldi bana, ama anlatım üzerinde çalışmalısın. Aynı hikayeyi 4-5 kere farklı farklı yazdığımı hatırlıyorum daha güzel olsun diye. Ama o kadar çok dl kitabı okumuş birisinin iyi yazacağına inanıyorum ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 5. çağdan sonrasında geçsin.Hani şu son kitapların anlattıklığı.Paladine ve Takhisis'n artık tanrı olmadığı zamanda.Daha geniş ve hür bir evren çünkü daha üzerine kitaplar yazıalrak daraltılmadı orası.(zaten DLnin en kötü yanı o yazılan kitaplarla daraltılmış bir dünya) Hikayenin daha başındayken çevirmek iyi olur hem.Dinle beni :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben o zamanda geçmesini dunyada hala buyu olması için koydum çünkü senin dediğin zamanda buyu yapmak filan çok zor oluyor[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
tunca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 arkadaşın dediği zamanda tanrılar geri gelmiş oldugu için büyü yapmak zor değil =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 zor oluyo çünkü büyü tanrıları gittiği için aylarda gitti ve büyücüler aylardan güç çekemediğinden dolayı büyü yapmak zor oluyo[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=spoiler icerikli]sanırım arkadasın 5.çağ olarak söylediği tanrıların döndüğü paladine nin ölümlü hale takhisis inde öldüğü zamandan bahsediyor ayrıca tanrılar döndügü icin büyü yapmak zor degil özellikle büyünü calacak ölüler olmadıgı icin[/spo][signature][hline]Bla bla bla...
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 anlatim tarzin cok guzel bence devam et[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki: hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap...
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 margaret ve tracy gibi olmaya çalısıyorumD:[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
Öne çıkan mesajlar