Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 21 inde Everquest 2 pvp server ları up lanıcak. Non-exchange Us de başlamayı planlıyoruz. Thar biliyorum account yoktu sende, bende bir tane fazla var msn de yakala bi ara beni. Bunun dısında Ebonlore da eq2 pvp ye başlamak niyetinde olan varsa recruiter officer benim lol, haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hİç beğenmemişsiniz anlaşılıyor hani beğenmediyseniz bize de verin biz de beğenmiyelim nası olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 cok tesekkürler yorumlar icin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben bu oyunun 2 yıl önceki haliyle 2 ay önceki halini gördüm...görmez olaydım ikisini de allah o devleri sakat bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aeaeh ne beddua ettin öyle ya :), sag elleri kırılsın yeter =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 devlere sövmeyelim ltfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar