Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzaktan ilişki

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

evet buraya bir kaç korkumu yazıcam bu sefer...

bildiğiniz gibi çok uzun bir süredir lexiusu çok seviyorum...inanılmaz seviyorum... oda beni seviyor...

ama uzaklık o kadar etkiliyor ve üzüyorki beni anlatamam..
onu yanımda istiyorum bazen ağlıyorum bazen sinir krizlerine giriyorum..

çok seviyorum ama uzaklık yüzünden çok korkuyorum..onu bikaç kere kaybediyordum az daha çok kırdım...ama o kadar sevdimki bir şekilde affettirdim ...(sanırım)

çok korkuyorum..bu uzaklığın onun içindeki aşkı yok edeceğinden çok korkuyorum..onu bir kere daha kaybetmekten çok korkuyorum.. yakında izmire gideceğim...
ama ondan sonra ne yapacağım? onu görünce..daha çok bağlanıcam...daha çok sevicem..

annemle konuştum.. ve dediki onu üç ayda bir de görsen...beş ayd birde görsen..yılda bir kere de görsen... onu her gördüğünde içindeki coşku bitmemişse...ve onu her gördüğünde ona sarılıp öpmek istiyorsan...seviyorsundur...ve ne zaman..nede uzaklık bu sevgiyi etkileyebilir.. onun dediğini anlıyorum ve hissediyorumda ama...
ya haksız çıkarsa ve ellerimle yakaladığım parlak yıldızım ellerimde söner yada kaçar giderse?

beni sevmekten vazgeçerse uzaklık yüzünden?

ne yaparım o zman ben?

çok korkuyorum ve bu korku içimdeki bütün huzuru bozuyor..:(

ben sabrederim canım ya sen sabredermisin söle bana?:(

korkuyorum...kaybetmekten korkuyorum...korkuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden uzaKtan ilişki yürür diyordum...
sadece birbirimizi kandırıyormuşuz...

insanlar değişiyor, birbirinden uzaklaşıyor, yabancılaşıyor...
biraraya geldiklerinde ise anlıyorlar neler olduğnu...
ama çok geç kalınmış oluyor...

offf offf[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

aynısını bende yaşamak ÜZERE yim , 3-4 gün önce arkadaşımın sınıftan arkadaşının ankarada oturan bi arkadaşıyla tanıştırdı , ara sıra istanbula falan geliyomuş hatta bu sömestr tatilinde gelme ihtimali varmış , daha henüz birbirimize aşığız falan demedik ama gayet flörtleşiyoruz aşktan bilmemneden bahsediyoruz ve EMİNİM ben ondan o benden birbirimizden hoşlanıyoruz , kız çok tatlı ve temiz kalpli ama uzakta olmak çok zor olacak gibi yani :( of o da istanbula taşınmak istiyorum falan diyor ama annesi babası istemiyorlarmış memleket ankara diye :( zor ya bu işler bi içki dikip unutmak lazım heralde :D[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally...
Retired... Both gone... Forevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 22 Aralık 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
yeni sevdalar cicegi misin bananeaaaaaaa bananeaaaaa bananeaaaaa demis kutsi, ozzy baba da take a bottle drown your sorrow demis. bosverin.

nasıl boşveriyim yaaa...
2 gün soora k...tak başka bi oğlan bulmuş, adama koyuyor ya bööle olunca...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

annemle babam ılk cıkmaya basladıklarında görüşebiliyolarmış sora araya askerlık universite bi ton ıvır zıvır girmiş ama hep sevmişler.
uzun sure boyunca ayrı kalmalarına rağmen vazgeçmemişler.
iyiki de öyle olmuş yoksa bu yazıyı okuyamazdınız :)[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness
Prince of Darkness the devilish serpent
The dreaded Lucifer
Prince of Darkness
Sosyal ağlarda paylaş

clarissa'nın erkek arkadaşı vardı ama böyle merdiven dayar falan çıkardı bunun odasına ona sinir olurdum, çakacan yüzünün ortasına bi tane denyoya :p. hakkat platonik kraliçemizdi bizim clarissa apla, (gayler için de pete kardeşler vardı asdasd)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...