arian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ilk en iyi 10 parçanızı seçerek sizde oy kullanabiliyorsunuz. gerçekten her tarzda çok güzel besteler var. birtek yarışmayla ilgili birşeyi farkettim, oda kayıtlar. kayıtların bazı gerçekten güzel ama bazıları evdeki küçük bilgisayar mikrofonlarıyla gitar ve vokal kayıdı felan yapılmış çok kötüydü. buyurun sizde buradan oylarınızı kullanabilirsiniz. www.nokiasupersound.com sizde şarkılarla ilgili yorum ve "bunu mutlaka indirin çok güzel" derseniz yazın buraya.. ben epey bir indirdim ama hepsini indirmedim arada gözden kaçırdıklarım mutlaka olmuştur. onlarıda dinlemek isterim. bana güzel gelen şarkılardan 1-2 tanesinin ismini yazayım bide... Pickpocket - Rüyalarım (emo ve böyle biraz alternatif rock karışımı olabilir) 8 - Melek (alternatif rock tarzında) Since Yesterday - The Last Message (emo denilebilir sanırım) Kaygan Zemin - Yaz Günleri (tam teenage, şıkıdım punk parçası) Crimson Sunrise - Alien Angel (sert ve duygusal bir rock parçası) Sokak Köpekleri - Gölge (post punk bir parça) Zıkkım - Sus (alternatiften biraz daha sert bir rock parçası) Soda - Bu Şehrin Nesi Var (başı showbiz ve duman sonuda athena karışımı bir rock parçası :)) Kaotik - Sus Be Kadın (tamamen geyik ama böyle eğlencelimsi bir rock parçası)[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dethkrüsh - Kalles Damla'yi da isteriz[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bize oy verin!şazz adlı grubuz biz, gitarda ben varım :P[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 cin seddini deneyin,ben dinledim beğendim.[signature][hline]bencede.
noregret Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eliniz deymisken "gölge" grubunada bi oy sallayıverin :P[signature][hline]live free,die well..
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sorgespel diyorum (: arkadaşın grup bi reklam yapalım dimi[signature][hline]In flames we trust.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yanlış bilgi pardon [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 21 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Gölge grubunun gitarcısı bizim sınıftan arkadas rica etti oy vermemiz için siz de oy verirsiniz artık. Kırmassınız beni di mi =P[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
carignano Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Slider, 21 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: 440 adlı grubu beğendim ben. evet evet 440 süper :) onlara oy verin :) (440 da abim cal1yoda kay1t yaparken falan dinliyodum ben de öle iste :) )[signature][hline]
arian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yarışmada genel olarak besteler türkçe buda bence güzel. çünkü eskiden türk gruplarının besteleri hep ingilizceydi ama sanırım yavaş yavaş bu durum düzeliyor ve güzel oluyor gibi... dipnot: birde "bu bizim emmioğlunun amcasının kuzenin kardeşinin grubu ona oy verin beni kırmayın..." gibi mesajlar atmayın lütfen. bari diyeceksenizde "bu grup hoş-güzel tavsiye edilir" gibi birşey söyleyinde insanın ilgisini çeksin biraz..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pati arkadaşlarımız bize kıyak yapmazlar mı yani :P şazz diyorum arkadaşlar, dinleyin öyle karar verin plz![signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Biz de dinlemeden oy versinler demiyoruz. Zaten ordaki grupların hepsini kimse dinleyemez. Mecburen iş bu şekilde oylama ile belirlenecek. Yani kim daha fazla birbirine duyurursa kazanan o olacaktır. Yoksa o kadar şarkıyı indirip de içinden 10 tanesini beğenip de oy vermez kimse.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
arian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @toggie: bence o kadar emin olma.. ben oradaki pop ve elektronik müzik yazılan dışında hepsini dinledim ve oyumuda iyi olana göre kullandım. oradaki gruplardan hemen hemen hepsinden bir eleman tanıdık çıkıyor. ama hiç birşekilde tanıdığa göre oy vermedim. o yüzden demiştim ben yukarıdaki yazıyı...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Pick Pocket götürür işi..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Slider Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: arian, 23 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: @toggie: bence o kadar emin olma.. ben oradaki pop ve elektronik müzik yazılan dışında hepsini dinledim ve oyumuda iyi olana göre kullandım. oradaki gruplardan hemen hemen hepsinden bir eleman tanıdık çıkıyor. ama hiç birşekilde tanıdığa göre oy vermedim. o yüzden demiştim ben yukarıdaki yazıyı... evet bende baya dinledim prog rock ve metal gibi türleri dinliyorum.
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 valla biçok kişi için durum hatır gönül için oy verme olmuş durumda ama ben ara sıra dinleyip hoşuma gidenleri yükseltiyorum.güzel de bir organizasyon nokya'ya aferim.gereksiz gereksiz türlü kampanyadan sonra böyle güzel bi olaya imza attı.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @arian senin gibi yapan cok az insan var. O kadar cok grup katmışlar ki hiç zannetmiyorum ben cogunu dinleyip de dürüstce oy veren birilerinin fazlalıkta oldugunu. Herkes arkadasları sayesinde oy toplayacak gibi görünüyo bana.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | [Bu mesaj toggie tarafından 23 Kasım 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Slider Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 walla benim liseden arkadaşım var. hatun vokal. rap bi parçada backvokal yapmış. oy vermemi istedi vermedim =) rap abi nedir bu! grubuda söyliim "panic" arabesk rap olmuş =)
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 YAS'ın 'Kibrit Çak' adlı parçasını dinlemenizi tavsiye ederim.[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...
arian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 11 finalist; ali seval tür: rock & rap frekans tür: hiphop,raggae fungu tür: alternatif drum&bass gren tür: alternatif metal human jelly beanss tür: chill kül tür: modern rock onor bumbum tür: elektronikpop övünç tür: rock quartz planet tür: elektro klasik s.s.p tür: rap seha can tür: rock/alternatif şeklinde oldu. buradan 11 adayada oylarınızı verebilirsiniz. benim favorim Kül - Derin oldu. ama 11 finalisti dinlemektede fayda var.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 13 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kaygan zemin bizim arkadaşlar.Baya sevdim şarkılarını güzel :-) Tam Alternatif olmuş bu :P Yazzz aşklarıı gunler kısaa falan :-P[signature][hline]Ultima Tr.net
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: DoGMeaT, 21 Kasım 2005 15:02 tarihinde demiş ki: cin seddini deneyin,ben dinledim beğendim. evet güzelmiş baya ismi biryerlerden tanıdık geliyordu resimlerini görünce tanıdım ankarada bir barda dinlemiştim bu grubu geçen seneydi heralde yılbaşında gelişme göstermişler baya :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
arian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yarışma sonuçlandı.ilk üç şöyle; İlk üç şöyle: 1. Ali Seval 2. Seha Can 3. Kül ve Övünç[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Öne çıkan mesajlar