Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul vol 2 !!!

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

hımm, bu pazar mı?

saat 1-1.30a kadar özel dersim var, ondan sonra da maddi imkanlarıma göre gelebilirim, açıkçası altunizadeden ortaköye geçmek de pek akıl karı bir iş gibi durmuyor, hava da soğuk olur zaten

bilemicem, haber yollarım ben gelirsem=)

[bu arada bir allahın kulunun o kadar rica etmeme ragmen buluşmaları haber vermemesi moralimi bozmadı degil...)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

özel mesaj atmak yaramıyor ki, direk telefonla ulaşman gerek=)

gerçi ben senin telefonunu da caldırmamıştım galiba, o da güzel[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

eee..Ne Oldu Bulusma.?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

metboy ızmırdeydınız ha :) söleseydınız bı bulusma ayarlamaya calısırdık :)[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
---------------------------------------------
Temizdir benim aşkım, sudan berraktır
Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır
Hep şekil değiştirir ellerin aşkı,
Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

4 kişiydik....othranx griswold spidee ve ben.. walla hem hoştu hem souktu ama o nargilelerin durumu kadar kötü bişi yaşamadım :D işte naptık elendik kumpir ve waffle yedik nargile içtik(nası bi nargileyse o)yamur altında hissiz yürüyüşler yaptık (donunca ayaklar hissedilmio böle uçuo gbibi oluosun :D)

falan filan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Açlar Sizi...Neyse Ee Bida Nezmn Buluşuoz...Neyse Spidee Cumartesi Görüşürük...Bize Gel Bi Kof Falan Atarız..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe mini bi bulusma olmus :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 24 Aralık 2005 04:18 tarihinde demiş ki:
Naptınısda attınıs ? =)

çay içtik
ama arenda kakao diye tutturdu, abiler direk kaynar suya kakao tatbik edip (bildiğimiz kakao) verince olmadı tabi.
öle, çay içtik, blind guardian dinledik, attık bişeyler.
mix te gelecekti ama sattı.
:-)[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Heffer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...