Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul vol 2 !!!

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

ee bidaha ki buluşma ne zaman olsun? özledim sizi :P[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

Destur Bismillah...

Edit:gerçi farketmes Her daim Gelirim ben..
[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 09 Aralık 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 09 Aralık 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
gothic ayıp olum ya nıe kıskansınlar eglendılerki ılk bulusmada bı daha ıstıyorlar neyse arenda size ii eglenceler gothıc sanda -100 hzuahu

lol :P bu sadece benim bulunduğum 6. veya 7. buluşma oluyor :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ortakköy +99999999[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

Sosyal ağlarda paylaş

haftaya haftasonu boşmusunuz? yarın deil haftaya..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Sosyal ağlarda paylaş

sen boş bir adamsın..

hayır deilsin

sen ketçap adamsın...

sen vakay-ı patso sun..:D[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Sosyal ağlarda paylaş

:Dgelicem.. bu sırada buluşma haftaya haftasonu...:) ortaköy yapalım :)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Sosyal ağlarda paylaş

ok haftaya pazar ortaköyde..kesin gelicekler bana pm atsın lütfen..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Sosyal ağlarda paylaş

Ben Gelmicem...Canım İstemio..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...