Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul vol 2 !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ee bidaha ki buluşma ne zaman olsun? özledim sizi :P[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
Destur Bismillah...

Edit:gerçi farketmes Her daim Gelirim ben..
[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 09 Aralık 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizi kıskandılar[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Mesaj tarihi:
gothic ayıp olum ya nıe kıskansınlar eglendılerki ılk bulusmada bı daha ıstıyorlar neyse arenda size ii eglenceler gothıc sanda -100 hzuahu[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Mesaj tarihi:
evet olsun ama istiklalde olmasın

kesinlikle olmasın tiksiniyorum ordan artık

ııııııyk

: )[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.

[Bu mesaj twistedemo tarafından 09 Aralık 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Hardter, 09 Aralık 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
gothic ayıp olum ya nıe kıskansınlar eglendılerki ılk bulusmada bı daha ıstıyorlar neyse arenda size ii eglenceler gothıc sanda -100 hzuahu

lol :P bu sadece benim bulunduğum 6. veya 7. buluşma oluyor :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
ortakköy +99999999[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben bi daha karşıya çok zor gelirim sadece rahatınıza bakmayın lütfen ya:( ortaköy için bi vapura biniceksiniz o kadar..en kötüsü beşiktaşta buluşur beraber gideriz ortaköye..lütfen :(
Mesaj tarihi:
said:
Hardter, 09 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
hayır bneım takıp ettıgım ılk bulusmanızdı olabilir 8 9 20 farketmezkı

İlk ? Sen format attırdın galiba hafızaya =)[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
haftaya haftasonu boşmusunuz? yarın deil haftaya..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Mesaj tarihi:
sen boş bir adamsın..

hayır deilsin

sen ketçap adamsın...

sen vakay-ı patso sun..:D[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Mesaj tarihi:
:Dgelicem.. bu sırada buluşma haftaya haftasonu...:) ortaköy yapalım :)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Mesaj tarihi:
ok haftaya pazar ortaköyde..kesin gelicekler bana pm atsın lütfen..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Mesaj tarihi:
Ben Gelmicem...Canım İstemio..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
  • Yeni Oluştur...