Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Tam şu anda, hayatın tüm çağrışımlarını en yakın çöp kutusuna atıyorum. Balkanlardan gelen en soğuk hava dalgasını çağırıyorum; sıkıldım. Eski günlerde, hayatımın en monoton saniyesinde bile kendimi bulabiliyordum. Şimdi diğer unsurlardan bana yer kalmıyor ve daha da kötüsü, diğer unsurların gölgesinde, değersizleşiyorum. Kendimden bile yoksun, sik gibi dikiliyorum, gururumun bokuna sıvanmış. Dedim ya, kendimden ve yalnızlığımın huzurundan bile yoksunum artık. Hiçbir şeyi basite indirgemedim ve tüm yorgan iğneleri battı kasıklarıma. Ruhumun dizginlerini kavrayamamışken, kendi kendime kilit vuramamışken, kendi hayatımı yaşamaya çalıştım ve şimdi, sürüdeki en karamsar koyun oldum çobanının peşinde sürüklenen. Hiçbir şey, hiç kimse yetmedi ve intiharla flört ettik sonunda. Parçalandı yıllarımın fedakar maskesi, yüzüme yağdı sosyal olguların tüm aptallıkları. Damarlarımızda kan denen serum, midemizde son öğünden kalan kakaolu uyuşturucular ve burun deliklerimizde dünyanın en büyük oksijen makinesiyle, umursamazca otluyoruz. Öyle ki, Alaaddin'in cini gelip üç dileğimizi sorsa, kolay öğütülebilir paralar, yeşil ve taze yatlar katlar, son olarak da bir ova dolusu, alabildiğine mutluluk isteriz. Yünlerimizi kırparlarken canımız yanmasın yeter, biz çiftleşiriz. Tüm ova kendi bokumuzla dolana kadar otlarız ve çiftleşiriz, arada bir buruk mızmızlanma çıkar ağzımızdan yünlerimiz kırpılırken, hepsi o kadar: mee. Binlerce kez çekersin tetiği aynanın karşısında, her tetikle biraz daha yaklaşırsın psikolojik ölümüne, ama hiçbiri isabet etmez kalbine, sadece kan kaybedersin, tüm yarattıkların kızıla boyanana kadar. Alnından gelen kan gözkapaklarını kapatsa bile, hala umut etmeye devam edersin, bir dal parçasının ucundaki havucu kovalar gibi. Son bir anıya, belki bir yüze, belki bir ruha, belki de en yakınındaki dostuna tutunmak istersin. Ama tek tutunduğun gerçekliktir, hayatın güzel bir manzarası gibi; boş ve soğuk. Sonunda çürüyüp, organik besin maddesi olana kadar hizmet edersin, doğanın mükemmeliyetçiliği karşısında çöker ruhun.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 23 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sınavın yaklaşmasının verdiği ,bilinçaltındaki suçluluk duygusu, yoğun bir depresyon ve melankoliyle harmanlanmış ve kendini imha etmeye meyilli bu yazı çıkmış , güzel olmasına güzel de senin durumun vahim..[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 othranx olm psikiyatır mı olcan? PS: yazı über olmuş...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 25 Aralık 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eşit ağırlığı bırakıp ait olduğun yere "sözel'e" (asla kimseyi ezmiyorum adamda gayette yazar olacak potansiyel var!) geçtiğine çok seviniyorum kardeşim. yürü be.. deli.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming..
sir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 olmuş!hem de ne biçim olmuş :) ellerine sağlık, bu yazıyı ben yazmış olmak isterdim resmen. azcık daha derleyip toplasan, acele etmeden tek tek çözümlesen bütün bulantıyı, direk yayınlansın sağda solda yani..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 +1 Sir[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Öne çıkan mesajlar