Chylophoda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Biliyorum bu stat skill konusu cok acıldı ama hep skillerle ilgili şeyler yazıldı benım sorum bu statları düzeltmenın bir yolu var mı ( skill değil bazı üstün zekalı arkadaşlar hemen atlamsın ) high lvl arkadaşlardan bilen varsa yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Statları düzeltmek derken???[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege [Bu mesaj aramil tarafından 26 Aralık 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mesela full str verip ,sonra o str den biraz düşürüp inte vermenin yolu var mı diye sordu arkadaş galiba. doğru ya ,var mı ? merak ettim bende şimdi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 26 Aralık 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Stat yok benim bildiğim kadarıyla, olsa çok güzel olur aslında.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chylophoda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evt str yada int i geri almanın bir yolu var mı ?[signature][hline]Id :Chylophoda Pass:????????? LvL :3X (Şu an) Class:Archere / Cold / Lightining Daha ne Olsun:...........!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar