Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 değil çok çok değişik bir sistem üzerine kurulu[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nasıl yani :/ mmorpg = massive multiplayer online role playing game (yada böle bişi idi şimdi beynim uykuyu düşünüyor sadece) :) . massive mi :) evet bir çok serverı olucak ve her serverda 100 lerce kişi olucak. (çünkü bir servera çok adam almayacaklar :P), multi mi eet :=) Değişik dediğin sistemi sanırım şu parti yapmaya ve pvp olmamasına bağlıyorsun. Oyunda partiler yaprak ve qquestlerle lvl atlıyorsun yani tam ddo daki masaüstü oyunundaki gibi :) ve 3.5 edition kitap kuralları var ama oyunun tabanı ne olursa olsun mmorpg olduğu gerçeğini değiştirmez :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bunu anlatmak çok zor bende daha tam çözemedim ama günün sonunda hadise şu mesela 5 kişi bir quest alıyorsunuz ve aynı 5 biray aynı questi yapıyor (bu herzaman için geçerli değil örnek olsun diye ) bir çok şeyde özgür değilsin dm ler lazım sonuç itibariyle nwn nin biraz daha gelişmiş versiyonu[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yok onun sebebi daha betada olması bir çok şey yasak :P ama şunu söyleyim oyun zaten party sistemi üzerine kurulu tek oynamak üzerine değil :) ehehe ben bu oyunu uzun zamandır takip ediyorumda :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bir mmo nun temeli özgürlüktür bu oyunda özgür değilsin[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 öh naptın kardeşim ya :) mmo nun temel özelliği özgürlük doğru ama özgürlüğü kısıtlayan mmo larda var zevkli veya zevksiz mmo dediğin bir çok kişiyi birbirine bağlayıp aynı anda birlikte oynaması sağlayan bir şeydir ve ddo da acayip özgürük olucak merak etme betadan çıksın bi :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 http://rapidshare.de/files/8244973/bellato.rar.html Rising Force Online derim. Mighty_THoR'un verdiği videoyu çekmediyseniz bu da fikir verir. Üç ırk her 8 saatte bir madenler için savaş yapıyor. Madeni kim ele geçirirse madenleri o işletiyor, Guardian adı verilen bir yaratık bu süre zarfında diğer ırkın içeri girmesini engelliyor. Ama şubatı bekliyeceğiz.[signature][hline]Alante Freecrest Elder Jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 RF online da şu anda tüm ipler banlıydı ya :P ühühühü bende giremedim o yüzden :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 verdiğim videoyu seyredin ben boşuna yazmam :D[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben izlemek istedimde. 700mb dedi.bi an korktum yani.ben 3 basamaklı sayıları çarpamam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 700 mb mi ohannes 25 mb demiş olması lazım sanırım yada öle bişi :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 indirin 673 mb 1.5 saatlik bir RvR videosu indirin pişman olmazsınız[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 http://files.filefront.com/Dec_7_Core_War___1h_30mavi/;4449129;;/fileinfo.html Böyle büyük dosyalara kasamıyorum içimde kalıyo.Bi resim görseydik bari.[Bu mesaj Buzx tarafından 25 Aralık 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oha oyuna girip pvp yi yapıp çıkıyormusun kardeş =P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benden söylemesi her bytena değer[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 rf online gerçekten gelecek vaad eden bir oyun, çok oynıyamadım ama bir kaç günden edindiğim izlenim güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar