Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Daha önce Dark Age Of Camelot ve City of Heroes oynadım. Şuan World of Warcraft oyuncusuyum. Ama WoW'daki monoton pvp ben çok fena sıktı. Yok mu ya şöyle Ultima Online oynadığım zamanlardaki pvp zevkini veren MMO? Hangisidir en güzeli? Skillroad diye bişey çıkmış,pvp sistemi çok cazip. Ama çok iyi birşeye benzemiyor,bedava oyun sonuçta...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Guild Warsı öneririm ayrıntılı bilgi için Guild Wars bölümüne bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Çok iyi bişey ama silkroad :( Aga pls b@b lar yok ne güzel skill sistemi flnda güzel oynamasida zor o yüzden veletler tercih etmez fazla sen sroya başla en iyisi =o)[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 silkroad ı bende merak ettim girjem bakalım :P ama pvp için daoc dan sonra hiç bişi kesmez gibi geliyor :) Dofus dicem sıra tabanlı pvp oda Tactics ogre veya Final fantasy Tactics gibi pvp si :/ hmm war rock vardı oda mmofps sen mmorpg de pvp si iyi olan bir oyun istiyorsun :P RF online ı bekle onda pvp sistemi cazip veya bir yerden DnL acc si bul :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Daoc'un pvp sistemi gayet güzeldi ama sınıflar arasındaki dengesizlikmidir nedir sinir etti biraz beni bende bıraktım. Ayrıca Daoc'da biraz fazla kolay ölüyorsunuz. Bide ben Alb oynamıyordum,Hibernia'da animistim vardı. Sorcerer denen gıcık şey geliyor çat çat 2 lifetap hoppp öldün. O olay beni soğuttu oyundan[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dediğim gibi işte:P yukardaki oyunlardan biri olabilir veya direk bir mmofps olabilir bilmiyorum tercih sana kalmış :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 mmofps derken oyun ismi verebilirmisin? Birzamanlar planetside'ı duymuştum daha başka birşey duymadım[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 war rock, sky raiders, ray crash bla. bla. :P ya cd türünden ama lvl skill sistemi olan şeyler :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 pvp ariyosan Guild Wars derim.Ben cok memnunum,guild wars den sıkılıp gidenler pvp deki zevki alamadiklari icin gittiler.Bir sure rp kasman gerekir ama bir sure sonra kendini pvp ye verebileceksin(benim gibi :) ).[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Sensible, 10 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Daoc'un pvp sistemi gayet güzeldi ama sınıflar arasındaki dengesizlikmidir nedir sinir etti biraz beni bende bıraktım. Ayrıca Daoc'da biraz fazla kolay ölüyorsunuz. Bide ben Alb oynamıyordum,Hibernia'da animistim vardı. Sorcerer denen gıcık şey geliyor çat çat 2 lifetap hoppp öldün. O olay beni soğuttu oyundan Classic serverları oneririm. Midgard oynarsan hiçbir class canını sıkmaz. Artifact olmadığı için casterlar fazla sorun olmuyor. Warlock lar dışında.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kısaca Ultima daki Pvp yi hiç biryerde bulamazsın.... Üzücü ama gerçek..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 http://files.filefront.com/Dec_7_Core_War___1h_30mavi/;4449129;;/fileinfo.html bu videoyu mutlaka seyretmeniz lazım[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Walla Ultimadaki Pvpyi hiçbir oyunda bulamadm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 en iyi pvp knight online tartışmayın benle öleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: KILLMASTER, 24 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki: en iyi pvp knight online tartışmayın benle öleee peki biz sizi ararız[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Değişiklik yap EVE online oyna. Tek serverda şu an 20k oyuncuya vuruyor akşamları. Uodan bile fazla sistem var.Skilleri söylemiyorum bile. 14günde trialı var. GW nin pvpsini tavsiye etmeyin allahaşkına.Ha ringe çıkıp dövüşüp sadece puan almayı seviyosanız k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 özür dilerim sorun oldu heralde.Gitmedi mesaj 3 defa attık : Evet ben noobum ben noobum.Değiştir diyecegime alıntı yaptık.oda güzel.4 oldu. [Bu mesaj Buzx tarafından 24 Aralık 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 söylediğim videoyu izleyin pişman olmayacaksınız[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Dungeon and Dragons Online derim bende DDO 3.5 gibi bir sitemin kuralları ile çalışıyor yani Never Winter Nights , Star Wars KOTOR vb. oyunlarda alıştığımız sistem ayrıca Buldurs' Gate , Ice Wind Dale serilerininde 2.0 olduğunu da belirtirim ki çok iyi bir sistem. Oyunun bence en iyi yanı power play ı sevmemesi yani sürekli yaratık kesen birisi bir süre sonra xp alamayacak quest leri daha mantıklı yapmaya xp alıncak diğer öge leri keşfetmeye itilecek. Yani sabahtan akşama kadar oturup yaratık kesmiş bir ilk okul çocuğuna yenilmeyeceksiniz. Zira UO nun PVP sistemini sevmemizin başlıca sebepleri şunlar: 1. Bir çok skill farklı skillere bonus verdiğinden İki tane Gm Swordsman birbirinden çok farklı vuruşlar yapabiliyor bu da karakterimizle özdeşleşmemizi sağlıyor.. 2. Bariz tıkla tıkla.. güçlü olan yensin değil. Geliştreceğiniz taktik ile ve kendinizi , rakibinizi tanımanız sayesinde kazanıyorduk savaşları. Karakteri güçlü olan değil karakteriyle bağlı onun gibi düşünen oyuncu kazanıyor... DDO dan da bunu bekliyoruz. www.ddo.com .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bişi dicem ama kızma :P DDO da pvp yok ki :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehüehühe[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ilk zamanlarında en iyi pvp swg deydi :([signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: BeIlow, 24 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Bişi dicem ama kızma :P DDO da pvp yok ki :) bende ekliyeyim aslında tam anlamıyyla mmo da değil :D[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yoo tam anlamıyla mmo :/[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar