Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geometri sorunsalı

izOn

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar,
başlıktanda anlaşılacağı gibi geometriyle aramda süper sorunlar var sınava ealıktan gireceğim ama geometri konularını ( sıfırdan ) nasıl öğrenirim nasıl çalışırım bilemiyorum bu konuda pati dostlarına danışayım dedim geometriye nasıl çalışmalıyım ? çook canımı sıkan bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

tümay yayınlarının geometri serisi var en kolaydan *lı sorulara kadar herşey tam tadında işlenmiş.
öss döneminde en severek kullandığım kitaptı
mutlaka edinmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

bak sonuçta amacın öss bunun için çok derin ispatlarla yada trigonometrik konularla çok zaman kaybetmen gereksiz şu aşamada.Geometride konular çok uzun olmaz zaten temel öss müfredatına çalışıp olabildiğince değişik soru tipi görmen senin yararına olur.Analitik geometri de konu biraz daha ağırdır burada konu için biraz daha faza zaman harcayabilirsin.
Başarılar.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanınız az kaldı arkadaşlar sıkın biraz kendinizi :)
internet aktivite falan olabildiğine mahrum edin kendinizi
moral bozmak gibi olmasında marttan sonraki zaman inanılmaz hızlı geçiyo.Sabır...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

ben derim ki istanbul-anadolu yakasında oturuosan özel oca tavsiye ediyim (Suat Hoca), eski atatürk fen lisesi matematik bolum baskanı falan.

ben gecen sene gittim öss matematiğim 45/45 ti

süfer adam ders başına 70 ytl idi ucreti deişmemiştir heralde ilgilenirsen msn e gel tel falan veriyim

[email protected][signature][hline]res pls
kaganustungel.com
satılık domain!!
guild.gen.tr
Thias [Venture Co.], Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli olarak soru çözmen lazım başka bir açıklaması yok birde kaynak olarak birey in kolay geometri kitabı var pembe kapaklı öğrenmek için ideal veya tümay ın yayınlarını deneyebilirsin.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili genç pati;
bilgiçlik taslamak istemem ama oss2005 de full geometri yapmış bir öğrenci olarak söylüyorum: kesinlikle guvender'ın ince bi soru bankası vardı onu tavsiye ederim ve fem'in konu anlatımlı kitabı. konuyu cok öz bir şekilde anlatıp çok kaliteli sorular veriyolar. fem'in kitabı zor demişlerdi bana ama inan çok hoş bir kitaptır. bu arada birey geometriden kesinlikle uzak dur derim.gereksiz zor bi kitap. bu arada geometride sakın konu anlatımına takılma kurallara bak ve direk sorulara geç konuyu soru üstünde öğren derim bana sorarsan. inşallah istediğin bölüme girersin. kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

@makinem sende çok sağol. şuanda çözemediğim sorularla uğraşıyorum :) 10 - 12 test çözdüm pratiğim biraz arttı yani eskiye nazaran daha iyi görebiliyorum...
aşırı fazla kaynak artırmak istemiyorum açıkcası sonra hangisine bakayım zaten konu eksiğim var bir sürü diyip kafam iyice dağılmasın diye
şu anda tümay ve fem in konu anlatımlı kitapları var önce konuları pekiştireyim yaklaşık bir ay içinde felan orta seviyeli ( java bilgim orta seviyededir gibi bişiy oldu bu ama :) ) bir hal alsın sonra dediğin soru bankasını alacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Fem in konu anlatımlı kitabını da tavsiye ederım.Konu anlatımı oldukça güzel,sorularda baya kalıtelı bo bak ıstersen[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır.
msn
Sosyal ağlarda paylaş

FEM, Körfez.
Ben FEM ile başladım, gayet iyi leblebi gibi sorular başlangıç seviyesinde hazırlamışlar kitabı. Fazla kaynaktan soru çözmeni bende önermem!. Zaten piyasada gırla kitap var.
Doğruda Açılar, Üçgende Açılar, Açı-Kenarortay bağıntıları, Açı-Kenar, Alan, Benzerlik...
Sırasıyla hallettiğin zaman Geometriden sorunun kalmaz gibi.
Çünkü diğer konularda bununla alakalı.

Allah yardımcımız olsun.
Kolay gelsin...[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

buradaki bir arkadaşımız 'fem'e para vermem' gibi bir söz söylemiş ama ben katılmıyorum. Lütfen bir kitap satın alırken yazarın veya yayın kurumunun siyasi görüşlerine takılmayalım.önemli olan kitabın bana ne kattığıdır adamların siyasi görüşü beni ve kimseyi ilgilendirmemeli...
Sosyal ağlarda paylaş

makinem yeteri kadar izah etmiş teşekkür ederiz. Amaç öğrenmekse ve eğitimse siyasi görüşü araya sokanlara nedense uyuz oluyorum...
edit: fazla tepki olmuş yumuşattım :)
[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
[b]International Youth Informatics Society

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 14 Aralık 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger geometrini iyileştirmek istiyosan Fem geometri konu anlatımlı al, fazlasıyla isini gorur. calısmaya gelince, haftada bir konu calıs, sonra sorularını coz. eger ilk testte cok yanlıs yaparsan tekrar calıs. geometride ilk once soruyu nasıl cozecegini planlaman gerekir, ondan sonra bilgileri dokersin. bi de sunu unutma, soruda verilen hersey genelde cozume ulasmak icin en az bir kere kullanılmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar çok sağolun hepinizin yorum/önerilerinizi tek bi potada topladım ve gerçekten ilk bu başlığımı açtığımdaki durumumla şuanki durumum arasında dağlar kadar farkvar özellikle çözümlü sorular çok işe yarıyor. Özellikle bir kaç defa soruların üzerinde durulmuşsa şimdilik kötü giden birşey yook ama daha başlangıç konularındayım bakalım hayırlısı olsun bu arada çalıştığım kaynaklar :
Tümay Geometri Dünyamız
Fem Geometri
Uğur Geometri Soru Bankası...

Fem den ve Tümaydan konular ve çözümlü soruları inceliyorum testlerini çözüyorum ( çözemediklerimde oluyo tabii ki ) birde uğur'a göz atıyorum...[signature][hline]IYIS - International Youth Informatics Society
Sosyal ağlarda paylaş

zafer kotu, gereksiz bi ton işlem, iç karartan bi kitap:) ya ben suan geometriden "ne çözsem ne çözsem" diye dolanıyorum, bir de hızlı cözdügüm için fazla onemsemiyorum, vijdanım sızlıyor geometriciyi gorunce:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...