Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 4 (PS3)

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar Sevgili arkadaşımız Snake (The big boss) Bu sefer Gray fox zamanlarında KArşımıza çıkıyor saç sakala karışmış bir halde resmini gördüm gamespotta 1 tane resmi var Hideo Kojima bu sefer bombayı patlatıcak gibi bir his var içimde... 1 resmini görmem bile acayip gaza gelmeme yetti...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gametrailers.com/e3_2k5_ps3.php
burdan mgs 4 e3 vidosunu izleyin süper yapmışlar[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
said:
geffen, 09 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
said:
Disappear, 01 Kasım 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
e ps3 e ciktigina gore tabiki ps2 de oynanmicak , ps2 oyunlari ps1 de calisiyomuydu ? :)

Eee kobralar neden hala ps2 satıyor o zaman.

anlamadim dedigini . kobralar ne ya?[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.
Sosyal ağlarda paylaş

videoyu seyretme şansım olmadı, level daki izlenimden yorum yapabiliyorum ancak

ve yine muhteşem ötesi bir oyun(film-oyun) olacagı kanaatine vardım. mgs ölmemeli vatan bölünmemeli bi de. onsuz ps in tadı cıkmaz.

gidip solid serisini bitireyim bari tekrar ben de...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ölsün. [spo=mgs3]boss ölünce de üzülmüştüm ama harika bir sahneydi. sonrasını öğrenince direk dumur zaten. eminim çok etkileyici olur ölümü. hem serinin son oyununun sonunda hayatta kalıp "acaba bundan sorna ne oldu?" dedirteceğine ölsün daha iyi :-)

bu arada revolver için the boss ve the joy'un çocuğu deniyor, oyun sonunda da boss hükümet çocuğumu aldı ajan yaptı diyor. revolver'ın abd için çalışması dışında kanıt var mı boss'un oğlu olduğunun? bilen biri öm atıp da konuyu aydınlatırsa (ve varsa hatalarımı düzeltirse) sevinirim[/spo][signature][hline]May the Force be...
With me.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=]ya benim kavrıyamadığım olay ocelot un gençliği biz görmedik mi bu birincisi .. 2 cide big boss diye bir char var ve onunda sol gözü kör big boss snake diilmi ?? olaylar mgs 3.1.2 diye gelişsede zamanda kavramında bir dengesizlik var...[/spo][signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

[Bu mesaj Hellsing tarafından 12 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hellsing tarafından 12 Kasım 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Akıldakı Soruların Cevapları...]Arkadaslar 1-Oceleto The Boss(Ki Kendsis The Joy Die de Anılır)ve The Sorrow'un Cocugu....

2-3 Oyundaki Big Boss...Yanı Snake'ın Gen Babası

3-4.Oyun Da O Gözü Kameralı Olan Solıd Snake...Ama Big Boss;'unda Çıkacağı Söylenıyor...

4-3.Oyunda Gözü Kor Olan Adam Big Boss...4.Oyundaki Gözü Kör Olan Adam Solid Snake...Solid'in Gözü Körmü Tam bilemiyorum..Ama Dikkat Ederseniz Ztn Farklı Gözler..[/spo][signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 20 Kasım 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...