Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet arkadaşlar Sevgili arkadaşımız Snake (The big boss) Bu sefer Gray fox zamanlarında KArşımıza çıkıyor saç sakala karışmış bir halde resmini gördüm gamespotta 1 tane resmi var Hideo Kojima bu sefer bombayı patlatıcak gibi bir his var içimde... 1 resmini görmem bile acayip gaza gelmeme yetti...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 link verseydin keşke aratcan şimdi bizi[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet ya valla...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 mgs 1 i oynamadigim icin nedense konuyu surekli kaciriyorum hersey birbirine giriyo ya mgs 1 ıde kac kare alıp oynamaya kastim olmuyo cok berbat geliyo bana 2 ve 3 ten sonra[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 http://www.gametrailers.com/e3_2k5_ps3.php burdan mgs 4 e3 vidosunu izleyin süper yapmışlar[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Komik ama bilgilendirici olmamış teasermı deniyordu bunlara[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 inanılmaz mgs videosu şaka deniyor buna daha doğrusu ağzımız açık bakmaktan başka yapacak bişey yok[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? [Bu mesaj zaidral tarafından 27 Eylül 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eee şimdi bu oyun ps2 de oynanmıcak mı?[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: geffen, 31 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Eee şimdi bu oyun ps2 de oynanmıcak mı? [signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 e ps3 e ciktigina gore tabiki ps2 de oynanmicak , ps2 oyunlari ps1 de calisiyomuydu ? :)[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ve.. ve.. söylemesi güç ama serinin son oyunu olucakmış.. :([signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Zaten belli oluyor Solid Snake abimizin saçlarına karlar yağmış,hey gidi hey sen Metal Gear'ı kutu kola vari tekmeleyen abimiz.. :([signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Disappear, 01 Kasım 2005 02:58 tarihinde demiş ki: e ps3 e ciktigina gore tabiki ps2 de oynanmicak , ps2 oyunlari ps1 de calisiyomuydu ? :) Eee kobralar neden hala ps2 satıyor o zaman.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 this is no FPS This is MGS[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: geffen, 09 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 01 Kasım 2005 02:58 tarihinde demiş ki: e ps3 e ciktigina gore tabiki ps2 de oynanmicak , ps2 oyunlari ps1 de calisiyomuydu ? :) Eee kobralar neden hala ps2 satıyor o zaman. anlamadim dedigini . kobralar ne ya?[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 videoyu seyretme şansım olmadı, level daki izlenimden yorum yapabiliyorum ancak ve yine muhteşem ötesi bir oyun(film-oyun) olacagı kanaatine vardım. mgs ölmemeli vatan bölünmemeli bi de. onsuz ps in tadı cıkmaz. gidip solid serisini bitireyim bari tekrar ben de...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 moral bozmak istemem ama bunda solid kesin ölücek zaten son oyun..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ölsün. [spo=mgs3]boss ölünce de üzülmüştüm ama harika bir sahneydi. sonrasını öğrenince direk dumur zaten. eminim çok etkileyici olur ölümü. hem serinin son oyununun sonunda hayatta kalıp "acaba bundan sorna ne oldu?" dedirteceğine ölsün daha iyi :-) bu arada revolver için the boss ve the joy'un çocuğu deniyor, oyun sonunda da boss hükümet çocuğumu aldı ajan yaptı diyor. revolver'ın abd için çalışması dışında kanıt var mı boss'un oğlu olduğunun? bilen biri öm atıp da konuyu aydınlatırsa (ve varsa hatalarımı düzeltirse) sevinirim[/spo][signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 [spo1=]ya benim kavrıyamadığım olay ocelot un gençliği biz görmedik mi bu birincisi .. 2 cide big boss diye bir char var ve onunda sol gözü kör big boss snake diilmi ?? olaylar mgs 3.1.2 diye gelişsede zamanda kavramında bir dengesizlik var...[/spo][signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. [Bu mesaj Hellsing tarafından 12 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hellsing tarafından 12 Kasım 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [spo1=sp]Eğer MGS4'te Big Boss'ı oynuyorsak, bu bölümün sonunda ölmez. Çünkü Big Boss MGS2(Yani Game boy da çıkan 2. oyunda) Solid Snake tarafından öldürülüyor. http://db.gamefaqs.com/console/psx/file/metal_gear_solid_plot.txt[/spo][signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben mgs3 te. bizim elemanın hapisten kaçırdıgım yerdeyim. ne kadar var oyunun bitmesine?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 [spo1=Akıldakı Soruların Cevapları...]Arkadaslar 1-Oceleto The Boss(Ki Kendsis The Joy Die de Anılır)ve The Sorrow'un Cocugu.... 2-3 Oyundaki Big Boss...Yanı Snake'ın Gen Babası 3-4.Oyun Da O Gözü Kameralı Olan Solıd Snake...Ama Big Boss;'unda Çıkacağı Söylenıyor... 4-3.Oyunda Gözü Kor Olan Adam Big Boss...4.Oyundaki Gözü Kör Olan Adam Solid Snake...Solid'in Gözü Körmü Tam bilemiyorum..Ama Dikkat Ederseniz Ztn Farklı Gözler..[/spo][signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 20 Kasım 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 the boss=the joy [spo1=spoylır]ocelot the sorrow ve the boss n oğlu diyorlar[/spo] edit: kenshin benden önce davrandı [Bu mesaj Osirix tarafından 20 Kasım 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 TrGamer incelemiş.[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Çıkış tarihi 2007 olarak belirlermiş... =([signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar