Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Son cocuğa kılım sacımı cekiyo durmadan, fazla şımarık bide. Konuya dönersek bence son fotoda gereksiz daha önemlisi rahatsız edici gölgeler var bi şekilde ışık verik yok etmeliydin onları.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben de sana kılım artislik işin gücün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hehehee bence gökyüzü yazdığın resim çok güzel ama nedense bana da çok tanıdık geliyor o foto... öte yandan bence fotoğraflarına ad vereceksen adları söyle sağ alt tarafa böyle daha güzel fontlarla yazsan...yada el yazısıyla bence daha bir güzel gözükür...sadece öneri...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gökyüzünü çektiğin yer neresi ? Tatil için ideal güzel bir yer.Açık adres verirsen sevinirim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çanakkale'den İstanbul'a dönüş yolunda çekildi. Tarladır bostandır geçerken, biraz da "denk gelme" sonucu çıktı o fotoğraf. Zaten yeşili o kadar yeşil, mavisi o kadar mavi bir yer bulabileceğinizi zannetmiyorum, renkler daha soluktu normalinde, color balancela oynayınca biraz daha hoş oldu. Kilitbahir diyeyim ama yine de, Keşan da olabilir. Dedim ya, Çanakkale'den dönüşte bu yakada bir yerde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben bunuda beğendim aslında ama ben pek yüz portreleri sevmiyorum neden ya :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Ferrero, 25 Ağustos 2005 14:52 tarihinde demiş ki: yüz portreleri Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yazilar nekadar gerekli bilmiyorum ama sasirtici derece basarili buldum. devam et vede border yap bulara. forum renkleriyle koseler karisinca amator gozukuyorlar. gercekten basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Aslında bilerek çerçeve koymadım, resmin çerçevesiz de kendine baktırtabilmesini istiyorum ben.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben beendim sonuncuyu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 son iki resmi başka bi yere koyim photobucket ın azizligine ugradım.[Bu mesaj elvyn tarafından 27 Kasım 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 son resimde kontrastla çerçeve olmamış. hepsi güzel. ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 resimlerin normal halini de koysana merak ettim[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 şu an koyamayacagım orjinalleri; ama merak ediyorsan (nitekim etmişsin) soyleyeyim; sondan ikinci resim haricinde resimlerde ışık ve renkle ilgili oynamalar dışında oynama yok (nitekim studyom olmadıgı için bunları psde vermek zorundayım). sondan ikinci resimde nesne silmem gerekti; arka plandaki bina, bazı arabalar gibi, de istedigin goruntuyu elde etmek için bunlar zaten yapman gereken oynamalar. onun da orjinalini koyayım. contrast ayarı yine var, ama bunları dedigim gibi vermek zorundasın.[Bu mesaj elvyn tarafından 27 Kasım 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 resmin orjinalini gormek istiyorum, hiçbişeysiz halini. neden koymuyorsun ki ?ozellikle su yaprakli olanı asırı merak ediyorum ve contrastsız halini su son koydugunun[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yapraklı olanın orjinali yok, uzerine kaydetmişim (gostermek istemesem soylecegimi de ekliyorum). buyrun sokagın contrastsız hali. fotografla ilgilenmeye başlarsan resimlerin son halini gordugun gibi çıkmadıgını da gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sokak resminin orjinali ile arasındaki farka bak, yapragın ilk halini daha fazla merak ediyordum.resmini kaydetmemen yazık olmuş.[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fark olmaması gerektigini zannetmiyorum. gerekseydi oyle koyardım. lutfen bilip bilmeden yorum yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ne alaka bilip bilmeden yorum yapmak? ben PS'ı prof kullanmadıgımı her fırsatta soyluyorum ama farkın buyuk oldugunu gozu olan herkes anlar, onu soyledim. Yaprak resmi içlerinde en cok dikkatimi ceken olmustu onu da ondan sordum, lütfen gereksiz tartısmalara girmeyelim. yorumu kaldıramıyorsan "bu haline yorum yap orjinalini koymuyorum" diyebilirdin.[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yorum? hani? ışık ve renkle oynamadan fotografın gote benzeyecegini ima ettigimi zannediyorum. fotograftaki tek kayda deger oynama arka plandaki nesnelerin silinmesi. ha onları silmeden grayscale + contrast ayarıyla da koyayım istersen. "gozu olan herkes"in anlayacagı gibi arkadaki apartman atmosferi bozuyor. ben de oturdum bu apartmanı sildim (psle "prof" anlamda uğraşsan çok kolay olmadıgını da bilirdin). lakin reddetmeyip resmin orjinalini koydugumda gelen tepki "oha farka bak" olunca insan sinirleniyor. inatla ekliyorum ki, renk ve ışık ayarıyla oynamadan fotograf konmaz. bunlar normal olması gereken şeyler, bunlar olmazsa fotograf birşeye benzemez, bunları psde degil de ekipmanla versem çok mu şey değişecekti? bu fotografta da bazı şeyleri sildigimi daha en başından soylemiştim. daha niye "dandik bi fotografın ustune veriyo efekiti fotoşoptan super oluyo fotograf" şeklinde imalarda bulunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bir saattir okuyorum, dayanamadım. bu bölümü hep incelerim, çünkü resimlere bakmak hoşuma gidiyor. bu konuda herhangi bir eğilimim veya yeteneğim olmadığı için arasıra insanların mesajlarına resimlerine cevap yazarım yorum yaparım, hepsi o. çok objektif şekilde söylüyorum, o caddenin son hali gerçekten güzel olmuş, ben de merak ediyordum ilk halini, görünce çenem yere düşmedi, zaten son haline bakan ve bu işle ilgilenen kişiler tahmin ediyordur neler yapıldığını fotoğraf üzerinde. ha sen buraya gelip bir fotoğraf üzerinde bayağı oynama yapıp, altına orjinalini de koyduktan sonra, "aaa harbiden çok değişmiş" yorumunu almandan daha doğal hiçbirşey olamaz. bu cümle iki anlama da gelebilir, bir tanesi senin argo tavırınla belirttiğin gibi "ilk resim göt gibiymiş ps ile oynadıktan sonra birşeye benzemiş", diğeri ise "alelade bir resime el değdiği zaman ne kadar da değişebiliyor". sen kendine ilk yorumu yakıştırmışsın. bir de üstüne hararetli tartışma çıkarıyorsun, herzamanki gibi. inatla eklediğin bölüme gelince, evet fotoğrafların renk ve ışık ayarıyla oynarlar insanlar, photoshop ve dijital fotoğraf makinaları çıkmadan önce fotoğrafların üstünde yine oynarlardı insanlar ama, bu kadar rahat bir olasılık yoktu sonuçta. önemli olan bir yeri, alabildiğince güzel şekilde yakalayıp, üstünde minimum değişikliği yapmak değil midir? gerçekten tarafsız düşüncemi merak ediyorsan, o cadde fotoğrafı herhangi birinin çektiği herhangi bir fotoğraftan başka birşey değil, ve ben 32423432 dolarlık makineler ile fotoğraflar çekilip 2 tane retouch tutorialı okuyup bir de borderlayıp internete koyulan fotoğrafların, (orjinalleri bir kuruş etmeyenlerinden söz ediyorum) insanlar tarafından şaheser gibi yorumlanmasından büyük bir hoşnutsuzluk duyuyorum. ve bence, bunlar senin fotoğrafların değil, photoshopdaki retouch çalışmaların olarak isimlendirilmeleri gerekiyor. yorum istemiyorsan bunu belirtseydin, insanlar yorumlayınca ağız bozup kavga çıkarmak pek hoş değil bence.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 legbraya çok hak veriyorum. bir gün evy nin de sakinleşeceğini umuyorum.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fotoğraflar ile alakalı da yorum yapayım, contrast ve doygunluk ile fotoğrafı bozma. brightness/contrast ile kontrast sağlıyorsan (evet başka yolları da var) kontrast ayarını yaptıktan sonra, fotoğraf orijinaline luminosity blend yaparsan, valörlerdeki değeri kontrastlı alır, renklerin doğal halini muhafaza edersin.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar