SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahh ahh görünce kardan party aklıma geldi gırbıca taşımışlar :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Çok şiinler yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 güzel :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ah bi de spoiler yapsan[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 09:49 tarihinde demiş ki: ahh ahh görünce kardan party aklıma geldi gırbıca taşımışlar :D ya bu arada buffs_bunny sen misin? :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Polithe1st, 26 Aralık 2005 09:52 tarihinde demiş ki: said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 09:49 tarihinde demiş ki: ahh ahh görünce kardan party aklıma geldi gırbıca taşımışlar :D ya bu arada buffs_bunny sen misin? :D asdasd ravendaki ezük buffer benim potların hepsini ben aldım xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 güzel.. :)[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok hoşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 buffs bunny ama harbiden süperdi yanınıza geldim merchant açtım bide potlarımı aldınız :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: SnAke_15, 26 Aralık 2005 10:00 tarihinde demiş ki: çok hoşlar :) bilmem farkındamısın kendi topicine durmadan yorum yapıosun bi çekil de başkaları da yorum yapsın :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Polithe1st, 26 Aralık 2005 10:03 tarihinde demiş ki: buffs bunny ama harbiden süperdi yanınıza geldim merchant açtım bide potlarımı aldınız :D 12k pot cz de bulmuşuz kaçırırmıyım ravendan düşen paraları direk sana verdik:D he bu arada asıl bomba olan orda birinin potlar bittikten sona hadi keselim pot parasının yarısını geri alalım demesiydi cidden öldüm gülmekten xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yani yapamam yasakmı konuu başka yerklere CEkme kou kitlenecek yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 10:05 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 26 Aralık 2005 10:03 tarihinde demiş ki: buffs bunny ama harbiden süperdi yanınıza geldim merchant açtım bide potlarımı aldınız :D 12k pot cz de bulmuşuz kaçırırmıyım ravendan düşen paraları direk sana verdik:D he bu arada asıl bomba olan orda birinin potlar bittikten sona hadi keselim pot parasının yarısını geri alalım demesiydi cidden öldüm gülmekten xD ya aklıma gelmedi degil :D ama dedim bu kadar beklediler ztn afk idim ben baya bi süre bi geldim hala canlıyım bide potlar gitmiş :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Heehe. Çok şık. DTS poposuna yemiş yumruğu. But spoiler plz..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=poli :)][/spo][Bu mesaj bubbaChucks tarafından 26 Aralık 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :D:D:D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 poli aynı yere pot lazım acil :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 uaheuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ''kardan party:p'' 2?[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 efet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 la bari KOSP u kapatıp çekseydiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Adamlar yapıo loo :D ana baba günü orası :D arkada kosper önümde ksoper ama SALKLAR talos gdüştü :D ona bi çaktı i tane kospcu kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar