Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage help

nomex

Öne çıkan mesajlar

said:
Legola, 25 Aralık 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
said:
Mighty_THoR, 25 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
benim anlamadığım nokta hunterın auto shot 3-4k vurduğu bir oyunda main dps mage in 4k vurmasında şaşılacak şey ne (vuramıyorlar aslındada vurduklarını farzediyorum)
Oyunda main dps diye bir şey yok . Nickini hatırlayamadığım bir blizzard poster'ı official forumlarda açıklamıştı bunu .Her ne kadar mageler " biz main dps olmalıyız " desede böyle bir şey söz konusu bile değilmiş

roller oyunlarla bağlı şeyler değildir genel geçerdir

pure caster herzaman main dps dir glass canon olmalarına karşılık bu imkan tanınmıştır genel geçer bir kural bu .[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 25 Aralık 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
said:
Legola, 25 Aralık 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
said:
benim anlamadığım nokta hunterın auto shot 3-4k vurduğu bir oyunda main dps mage in 4k vurmasında şaşılacak şey ne (vuramıyorlar aslındada vurduklarını farzediyorum)
Oyunda main dps diye bir şey yok . Nickini hatırlayamadığım bir blizzard poster'ı official forumlarda açıklamıştı bunu .Her ne kadar mageler " biz main dps olmalıyız " desede böyle bir şey söz konusu bile değilmiş

roller oyunlarla bağlı şeyler değildir genel geçerdir

pure caster herzaman main dps dir glass canon olmalarına karşılık bu imkan tanınmıştır genel geçer bir kural bu .
Nasılki priestler healing in en iyisi değilse bu oyunda magelerde main dps değil. Bende isterim mage'lerin en yüksek dps vermesini, ki dünyadaki her mage ister, fakat ne yazıkki bu mümkün değil :) Şu anda bütün classları balanced yapmaya çalışıyorlar ve mage'in aralarından main dps olarak kolay sıyrılabileceğini sanmıyorum. Zaten kapılarında bütün magelerin ağladığı Blizzard değişiklik yaptıktan sonrada bütün classların " Nerf Mage " diye kapısında yakınmalarını dinlemek istemez herhalde ^^

Blizzard forumlarında Blizzard posterı magelerin sorunlarını bi postuna toplamış, bunların devoloperlara iletileceğinide söylemiş. İlgi çekici ve mantıklı bir çok öneri var , bir bakın derim

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-mage-en&t=72658&tmp=1#post72658
Sosyal ağlarda paylaş

said:

auto shot 3-4k falan vuran yok, naptin? aim shot la vuruyorlar, onunla bile 3k-4k falan ben gormedim.

[Bu mesaj Namessar tarafından 26 Aralık 2005 08:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

3-4 K auto shot mu? sen bunu gördünmü? aimed atıp o atış crit olsa bile bu rakama ulaşmak çok zor autoyla hayal ürünü ;)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

3 4k auto shot mümkün değil arkadaşlar alınacak her türlü buffla bile .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Mage tartışmak için şu anda zamanı değil.
Özellikle Hunter gibi dengesiz bir klas ile hiç değil (Rework aldılar sonuçta ve ne kadar absürd bir hale geldiklerini biliyoruz)

1.9 ile birlikte spell penetration ve 1.10 ile birlikte Mage Rework gelsin, o zaman tekrardan tartışalım.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...