GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 [signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 vaybe zaman nasıl geçiyor böyle şeyler olmasa farketmiyecez ben pub 7 de bırakmıştım yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]Legions of Ebonlore
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 AHGAHAHAHAHA bu ne be hahaha abi bakın dinliyoruz b..unu yiyim abi tribi HAHAHA çok güldüm oyuncuları dinliyoruz , onlara önem veriyoruz bakın şunu bunu yaptık GERİ GELİN N'OLUR jedi i güçlendiriyoruz , bakın SW gibi oluyor oyun lakin s.çtık herkez jedi ondan yine SW atmosferi yaşayamacayaksınız ama olsun yinede gelin paracıklarınıza ihtiyacımız var neh neh...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oyuncular 284923892 şey söylediler bunlardan 1 ini yaptık OOH hemen bi afiş üzerine graphical art ooh gelsin paralar buna göre blizzardın wow patch i başına 30 afiş reklam yapması gerekiyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 feedback olayını koymaları komik olmuş. bugüne kadar değerlendirmiyorlardı yani? ilginç. "Jedi" olayını abartarak giden oyuncu kitlesini geri döndürebileceklerini sanmıyorum.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 25 Aralık 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 banada bu mailden geldi... acccounutmu kapatmıştım.. hiç publishlerde bu şekilde mail gelmedi.. bir expansionlarda reklamları geliyordu para kazanamk istediler ondan bu maili atıyorlar...[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kando geldi yanımda şu an SWG'yi yüklemiş pc'ye ben tuvaletteyken :D Baktım kendi accountuma subscribe alanı gelmedi şimdi patchleri çekiyorum biraz oynarım belki :) Bakim nasılmış NGE. Ben Test Center döneminde iptal etmiştim :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
camoka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oyunu bırakırım yada full set boba fett amour verin desem verirler mi acaba...ya bu ibneler bh olayınıda bitirdi ya.. çıkan lootlar rezalet ve no trade güzel olanlar..[signature][hline]Camoka Ephesus Lvl 88 Bounty Hunter . Uslea Ephesus Crafter (yani açtık hadi bakalım)
Öne çıkan mesajlar