Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AHGAHAHAHAHA
bu ne be
hahaha

abi bakın dinliyoruz b..unu yiyim abi tribi

HAHAHA
çok güldüm

oyuncuları dinliyoruz , onlara önem veriyoruz
bakın şunu bunu yaptık
GERİ GELİN N'OLUR

jedi i güçlendiriyoruz , bakın SW gibi oluyor oyun
lakin s.çtık herkez jedi ondan yine SW atmosferi yaşayamacayaksınız ama olsun yinede gelin paracıklarınıza ihtiyacımız var neh neh...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
feedback olayını koymaları komik olmuş. bugüne kadar değerlendirmiyorlardı yani? ilginç.

"Jedi" olayını abartarak giden oyuncu kitlesini geri döndürebileceklerini sanmıyorum.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.

[Bu mesaj Coldwind tarafından 25 Aralık 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
banada bu mailden geldi...
acccounutmu kapatmıştım..
hiç publishlerde bu şekilde mail gelmedi.. bir expansionlarda reklamları geliyordu
para kazanamk istediler ondan bu maili atıyorlar...[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Mesaj tarihi:
kando geldi yanımda şu an SWG'yi yüklemiş pc'ye ben tuvaletteyken :D Baktım kendi accountuma subscribe alanı gelmedi şimdi patchleri çekiyorum biraz oynarım belki :) Bakim nasılmış NGE.

Ben Test Center döneminde iptal etmiştim :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
oyunu bırakırım yada full set boba fett amour verin desem verirler mi acaba...ya bu ibneler bh olayınıda bitirdi ya..
çıkan lootlar rezalet ve no trade güzel olanlar..[signature][hline]Camoka Ephesus
Lvl 88 Bounty Hunter
.
Uslea Ephesus
Crafter (yani açtık hadi bakalım)
  • Yeni Oluştur...