Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soru

Laorx

Öne çıkan mesajlar

direksiyon 100-110'dan sonra titremeye başladı neden sizce? eskiden olmazdı.(bikaç gün önce lastiği yarmıştım öyle bi 5 km gitmiştim ama sonra deiştirmiştik lastiği normal duruyodu sizce jantmı yamuldu yoksa rot-balansmı bozuldlu)[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

Rot-Balans bozulmuş olabilir, özellikle lastik patlatmadan sonra sık gözüken bir durumdur.

Jantın eğilmesi daha zor, ama mümkün. Yalnız jant bozulsa titreşmek için 100 km/hyi beklemez, daha düşük hızlarda da problem yaratır, araç sağa döner sola dönemez mesela düzgün.

İkisinin de cevabı bir lastikçiden alınabilir.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Belirli km aralıklarında arabanın dıreksıyonu tıtremeye başlıyorsa buyuk ıhtımalle balans ayarı bozulmustur hocam
Editledim kaynagımı yazmak ıstedım Efenim kaynak Milli Egitim Bakanlıgı Surucu Egitim Rehberi:

[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok

[Bu mesaj AxlXelru tarafından 24 Aralık 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet o balans ayarındandır :p
rot ayarı bozuk olursa bunu sürüşte pek farketmezsiniz, daha çok lastiğin dengesiz yıpranmasıyla (mesela içe bakan kısmının daha fazla aşınması ya da tersi ile) kendini belli eder öyle kısa zamanda da anlaşılmaz pek

balans da genelde bu hızlarda 100-120 arası titreme yaparak gösteriyor kendini, o kadar farklı ayar, o kadar farklı araç olmasına rağmen standart olarak belli bir aralıkta titreme yapması da ilginç bir şey, bunca zamandır düşünürüm çözemedim sebebini :p

sonuçta lastik çapları farklı, jipte de binek otoda da yine aynı aralıkta titreme yapıyor çünkü[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...