Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

lisanslandı... ne olacak bakaılım şimdi...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...
Sosyal ağlarda paylaş

RAW dosyaları gelmeye devam edecek. Ama torrenttleri veren site torrentleri kapattı. IRCden falan bulanlar, başka trackerlar bulup yayacaklardır nasıl olsa.

Çeviri yapan gruplardan Dattebeyo (DB) kesinlikle çeviri yapmaya devam edeceklerini açıkladılar. aOne sanırım çeviri yapmayı bırakabilir.

Geçenlerde ara vermelerinin sebebi, Tokyo TVde prince of tennis animesinin özel gösteriminin (1 saatlik bölüm) olmasıydı. Mangaya yetişmemek için bol bol eskiye dönüşler yapıyorlar :)

[Bu mesaj riverkhan tarafından 18 Şubat 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Budur abicim :D]Rock Lee ve drunken fist rocxz :)[/spo]

ayrıca 123 de dattebayo tarafından yayınlandı. zaten en çabuk onlar çıkarıyolardı. şimdi de onlar devam ediyo...
[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider

[Bu mesaj Grudge tarafından 27 Şubat 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

daha çıktığı saatlerde indirdim benimkinin dönüşü var diye ama biraz karıştı işler, gerçi spoiler görmüştüm mangadan birazcık istemeden, bakalım ne jutsular görücez.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila +1

kolpa sasuke eziği yüzünden caanım karakterleri heba ettiler zaten...
[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider

[Bu mesaj Grudge tarafından 28 Şubat 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şu iğneci kız sasuke'yi ilk bölümlerde harcayamadı ben ona yanıyorum halen.. mevcut ölüleri diriltmeyip bir de shikamaru'yu öldürürlerse bunlara dayak atmak caizdir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 28 Şubat 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
şu iğneci kız sasuke'yi ilk bölümlerde harcayamadı ben ona yanıyorum halen.. mevcut ölüleri diriltmeyip bir de shikamaru'yu öldürürlerse bunlara dayak atmak caizdir..

iğneci Kız kim yav o erkek değil miydi :-P
shikamaru harbidende karizmatikleşti yav (bide mangada görseniz takmış kızı koluna ohhhh)[signature][hline]SenariouS
The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World
Sosyal ağlarda paylaş

kız mı erkek mi her neyse, kız diye öyle bir yutturdular ki baştan aklımda öyle kalmış.. :-p

heh cidden şikamarüüü en potansiyelsiz tiplerden biriyken başrol mevkiine kadar yükseldi, şöyle 60-70 bölüm önce aklımın ucundan bile geçmezdi.. ama neji, chouji ve akamaru'lu çocuğun (lol köpeğin ismini hatırladım sahibininkini unuttum) da harcanmayacağını umuyorum halen..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Admin
Son çıkan bölümler
Manga 260
Anime 135

Ps:Mangaya göre 135. bölümden sonra 2. sezona geçmesi gerekiyordu ama animede filler bölümler yayınlıyacaklarını açıkladılar.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir kaç yorum yapmadan geçemeyeceğim

[spo1=Yorum]Tamam Tsunade- sama süper aşmış medic te hepsini teker teker nasıl kurtarırsın be ablam. Neji oku tam ortadan yeni, Choji zaten bunu alırsam direk ölecem falan dedi. Milleti üzmeyelim, zaten Sasuke yi kaybettik, bari diğerleri kalsın amacıyla yapılmış bir olaydı.

Ayrıca Gaara ya saygım bir kat daha arttı. Akatsuki üç vakte kadar Kyuubi'yi bırakıp Gaara'nın peşine düşerse hiç şaşırmam yani[/spo][signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

son 2-3 bölümü henüz görmedim de sasuke'nin hikayesi beni çok baydı ya.. kimimaro vs lee & gaara'nın sonuna kadar süper gidiyordu kovalamaca, sonra gene sasuke snobuna gelince tansiyon düştü..

bu arada bence biraz saçmalamaya başladı bazı karakterlerin güçleri, hokagelerin savaşında görülen büyüklükte jutsular kullanır oldu 16'lık yeni yetmeler. iyice abartmasalar bari genin seviyesindekilerin güçlerini.. gaara hadi neyse kazekage olmuş anladık.. :-p

bunun moviesini izlediniz mi? fena olmamış bence, beklediğim gibi çok kötü çıkmadı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...