Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 heh napiim, "ulan dur şu maçın sonunu da göreyim" diye diye zaten yatamadım saatlerce 2-3 gündür.. :-p ya günde 4-5 bölüm izlesem o kadar sarmayabilirdi çünkü o demon ninja bölümleri pek açmadı beni. hem insanın aklında hazır yer etmişken daha iyi oluyor arka arkaya görmesi konu bütünlüğü açısından.. 2nd gig için oluyor zateno "boşluk doğması" olayı gits: sac 2nd gig için oluyordu acayip, ama alıştım. bu da benim nindom! :horace: [spo1=neji, chouji..]son bölümlerde zırt pırt karakter öldürmeleri hoşuma gitmedi ama ya..[/spo][signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben sırf zevk olsun diye Haibane renmei günde 2 bölümle izledim. Genellikle animeleri yavaş yavaş izlemek daha güzel oluyor. Mesela şu anda takip ettiğim haftalık 5 seri var. Haftalık izlemek daha zevkli bütün hafta boyunca onları bekleyince tadı bir ayrı oluyor.[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben olayı daha bi çin işkencesi boyutuna taşıdım: Takip ettiğim serileri 4 hafta boyunca biriktiriyorum. Sonra 4 bölümü cdye yazıp öyle seyrediyorum. Nasıl? animeler orada öyle kuzu kuzu yatarken insanın için gidiyo ama olsun. Aslında Naruto gibi bol flashback li bi seriyi günde tek bölüm izlemek bile yeter zaten ne olduğunu sürekli hatırlatıyor. ... öyle de 4 ay sürüyo be ..neyse vazgeçtim gene günde 4 bölüm iyidir. Ben animelerin başında bir önceki bölümde ne olduğunu kısaca göstermelerini yada aynı olayı başka bi açıdan vermelerini seviyorum. Ha, aslında buymuş felan diyosun ve bölüm öyle başlıyor.[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tanoren yaptığın harbi çin işkencesi... Bu sırada naruto part 2 başlasada zibidi büyüse ama animede ohoooo daa en az 20 bölüm var puff bu sırada 130.bölümdeki açılış nasıl olacak acaba[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence en iyi açılış fighting dreamers'lı olandı, doğrusu öbürlerini hemen atlayıp geçiyorum ama ama arka arkaya 10-15 bölümde keyifle izledim o açılışları.. :) bazı seslendirmeler süper, özellikle naruto'nunki. anosan anosan, erosengiiiiinnnnnn.. sügeee erosengiiinn.. :-p ekleme: sahi onu unutmuşum, bence de en iyi kapanış ilkiydi hem şarkı hem animasyon olarak..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 11 Şubat 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 shannaro Bende sakuranın bu sesine hastayım (yoksa inner sakuramı desem ehe) ben şu anki açılışı çok seviyorum çizimleri çok güzel ama bence en iyi naruto klibi 1. bitiş şarkısı akaboshi Wind di...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... [Bu mesaj Vicious tarafından 11 Şubat 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben de avcumu titreterek rassengan! diyip milletin karnına daldırıyorum. enteresan bi çizgi film.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yukarıda saydığım sugoi dövüşere 'neji vs örümböcük herif'i de eklemek istiyorum.. örümböcük herif edit çıktı resmen ya, gaara'yı bile o kadar editlememişlerdi.. JUUKEN HOU! HAKKE ROKUJUU YONSHOU!!! HAKKE HYAKU NIJUU HACHI SHOU!!! ulen rokku lii'nin ekibe katılmamasına üzülmüştüm, iyi ki katılmamış. rakiplerin hepsi edit çıktı ya.. ekleme: horace jiraiya olabilirmiş cidden.. :-p ya bu arada oğul tosbağaların muhabbeti öldürüyordu beni sannin'lerin savaşı esnasında.. "bu ilk summon'ım, size nasıl yardımcı olabilirim?" :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 11 Şubat 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İlk serilerin sonunda çalan şarkı Toshiro Masuda-Wind.İsteyenler narutochaos'dan 2 ost'yide çekebilir.Bu arada "erosennniiiin" ve "dattebayo" gibiside yok gibi:)[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eğer tüm ost leri çekmek isterseniz www.narutofan.com da direct download şeklinde var hem full hemde anime vers. bulabilirsiniz...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: horacegoesskiing, 11 Şubat 2005 00:16 tarihinde demiş ki: ben de avcumu titreterek rassengan! diyip milletin karnına daldırıyorum. enteresan bi çizgi film. bende chidori çekimeye çalışıyorum allah ikimizede akıl fikir versin horace[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Naruto fun da plus üyeliği istiyor ve bu uyelik şekli paralı. Başka bi site bilen war direk dl edebileceğim. Merak ettim yaf öle bi anlatmışsınız ki şunu :) ilk sayfada verilen bi link daha vardı narutochaos.com buradan da çekilmiyor. 403 access forbiden hatası alıyorum.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bence en son gırıs teması sımdıye kadarkı en ıyısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende bazen laflarimin sonuna "dattebayo" ekledigimi farkettim. cok nadir oluyo ama oluyo. ozellikle icimden dusunurken... bu arada su Kakashi'nin okudugu "make out paradise" i okumak istiyorum ben yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yav mangada sakura ne taş olmuş öyle pufff. Hatun aşmış direk ahah. Bu sırada make out paradise için sizi şöyle alalım burdan[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 make-out paradise bence flört yöntemleri kitabı değil jiraiya'nın yaşam tarzını ve 'istihbarat çalışmaları'nı dikkate alırsak.. :-p sonrasında make-out violence ile devam ediyor seri dikkat ederseniz.. ;) 121'i de seyrettim bugün, hakkaten haftalar geçmek bitmiyor.. :-) mangasını indirdim birkaç bölüm, onda da istemeden eşşek gibi spoiler gördüm de vazgeçtim.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Sam, 15 Şubat 2005 07:41 tarihinde demiş ki: make-out paradise bence flört yöntemleri kitabı değil jiraiya'nın yaşam tarzını ve 'istihbarat çalışmaları'nı dikkate alırsak.. :-p sonrasında make-out violence ile devam ediyor seri dikkat ederseniz.. ;) 121'i de seyrettim bugün, hakkaten haftalar geçmek bitmiyor.. :-) mangasını indirdim birkaç bölüm, onda da istemeden eşşek gibi spoiler gördüm de vazgeçtim.. :-o mangasında şu an nasıl kız arkadaş bulunur gibi bir kitap okuyor kakashi eheh o na istinaden... :-p[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Okuduğu kitap bi yana yeni geliştirdiği jutsu yu merak ediyorum ben asıl.[signature][hline]When I am sober life bores me, so I get drunk again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Jibunno kotobo omagane. Sorega, oreno nindooda!! demiş yüce naruto.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ne?? Japonca bilmediğimi farz ederek...[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ikinci cümlede "bu benim ninja yolum" diyor sanırım, (ore: er ben, no: iyelik eki, nin: ninja dediğimiz kişilerin yaptığı iş, do: yol, sorega da işte bu gibi bişiydi sanırım, kapıyorum azar azar ehe) ilk cümlede de "ben pes etmem" kıvamında dikbaşlı bişiler söylüyor olsa gerek buna istinaden.. :-p hani tam herkes naruto'dan umudunu kesmişken "bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır, bir kagemo no jutsu çeksem sasuke cacıki olur" benzeri laflar edip bütün karakterlerin gözlerini faltaşı gibi açtırıyor ya, işte ondan.. :-p ekleme: tanoren de ilk satırında "naniiiiiiii???!!!" demiş, çevirmensem çevirmenliğimi bileyim, horace-san'a da çevireyim.. :-p ekleme: bu arada naruto'yu da oya küçümen misali bir ablamız seslendiriyormuş, helal olsun diyorum kendisine. özellikle tilki gülüşü konusunda gayet başarılı.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 15 Şubat 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 animelerin japonca altyazılısını mı buldun ne yaptın?[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yoo, ama dikkatle dinleyince japonca kağıda yazılabilecek kadar anlaşılabiliyor latin harfleriyle. ingilizce gibi vat duyup what yazılmadığından chouji "that's unforgivable" altyazısı geçerken "yürüsenai" diyor, aşağı yukarı benzer yazılıyor işte ingiliz alfabesiyle de. buradan da horace gibi sağa sola satabileceğimiz kalıpları çıkarıyoruz.. :-p ama horace ile bizzat tanıştım, adam çatır çatır konuşuyor, belli naruto gibi sıkı çalışmış.. :horace: şaka bir yana ben sadece anime'lerden dinleye dinleye bazı kelimelerin anlamını öğrendim ama horace kursa mı gitmiş, japon şöföre yol mu tarif etmiş ne bir sırrı vardı.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok be olm. papağanım ben. 15 gün bi kursa gittim hoca japonyaya gitti bahtsizlıımdan o kadar. gerisi fonetik haafıza. :D o cümle de, "I won't take my words back. That's my way of ninja." hatırlııcanı tahmin etmiştim gerçi o-samusama.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet biliyorum o dediğini de kereta herşeyde iddialı sürekli, hangisini dediğini hatırlayamadımo an. aynı dediğin gibi esasen.. so desu ka.. diyecektim ama altta kalamam, bu da benim nindom!!! :rock: (ehe naruto'ya benziyormuş be bu sımaylu) yav bu bücürleri genin cenin diye öldürmüyorlardır inşallah, ben shizikune arkadan gelip yetişecek diye bekliyorum halen dattebayo.. [spo1=110'lu bölümleri görmüşlere]ya bu oroçimarü'nün ruhunun kolları vurdurtmamış mıydı jiji? nasıl oluyor da vücut değiştirince kolları alıyor aynen geri? ben ruhundan parça kopmuş diye anlamıştım halbuki.. eşolueşek şimdi 100 bölüm daha ekşiyecek başımıza, yanındaki kabuto da edit çıktı, herif rasengan'ı yedi, yok neymiş iyileştirmeye önceden başlamış. yemezleeeerrr.. kakashi'ye denk denirken tsunade gibi jutsular yapar oldu çiğsütemmişinevladı.. herifi de baştan çok sevmiştim ha, tam böyle gözlüklü, tolga gariboğlu kıvamında bir abiye benziyordu..[/spo][signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 16 Şubat 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar