Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

Ben henüz 100. bölümü izledim, inanılmaz baymaya başladı beni.

15-20 dakikalık bölümün 5 dakikasını flashback'lerle geçiştiriyorlar zaten, bir de inanılmaz derecede "aynı şeyleri söyleme" hastalığını yakalanmış arkadaşlar, hiç beklemediğim kadar sıkıldım yahu.

Dövüşler falan güzel gidiyor, gerçi sürekli Naruto şamar oğlanı olup sonradan "Hokage olacam ben, burda ölemem"e getiriyor lafı gaza gelip dövüyor da, Sannin'lerin savaşları ya da Konoha İşgali güzeldi. (Gerçi onda da sonunda kilitlendi, zavallı Sarutobi 30 bölüm karnında kılıçla yaşadı...)

Çok gereksiz bir ton şey var çizgi filmde, inşallah ileriki bölümlerde açılır biraz daha, gerçi 100 bölümde değişmediyse bundan sonra da kolay kolay değişecek gibi gelmiyor ama, neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

kakashi ile çıkmadı eğitime, jiraiya ile çıktı. ayrıca naruto manga'da bu kadar kagebunshin yapmıyordu bu bölümlerde. bunu sadece geçiş sürecini yumuşatmak için yapmışlar sanırım.

shippuden'in ilerleyen bölümlerinde diğer karakterlerin aksiyonları çok daha fazla yer alacağından evlere şenlik olacak. o yüzden şimdi karar vermek için çok erken..

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 19:55 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sasuke'yi tekme tokat dövdükten sonra Sakura'yı da aynen dövüp sonra ikisini bi arada dövmek istiyorum. asdadsdfa fazla abarttım galiba. Neyse, Sasuke'yi sevmeyen biri olarak Sakura'yı ona rahatlıkla yakıştırıyorum.
Ayrıca burdan Naruto'ya sesleniyorum: ne uğraşıyosun Sakura'yla falanla, gül gibi Hinata'n var senin be.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...