Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

• Admin
1000 years of pain lafını duyunca zaten gırgır bir şey olduğunu tamin edebiliyorum :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

weee~!! naruto!!
shikamaru!!
bakasan super subuyodu ne yazıkki bıraktı..

naruto:gercek zamanlı anime
preview de izledikleriniz 2 bölüm sonra gercekleşir:p ama yinede yinede her seye de ragmen bagımlı oldum ben de ahh.....85. bölümün anbu subu cıkmadı mı daha ;_;[signature][hline]Asuka Strikes
Sosyal ağlarda paylaş

narutonun anime filmi geliomus buarda
trailerin oldugu sayfanin adresi bulursam postlarim
traileri ben izleyemedim cunku real player istiodu
hicte kurasim gelmedi real playeri
agustosta cikicakmis

buarda bide normal filminin cikmasi gerek
kakashinin sharinganin nerden geldiginin anlatildigi bi film ..gercek oyuncularla falan yani,ama ne zaman cikicak pek bi fikrim yok[signature][hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
1000 years of pain ilk bölümlerde yapıyormuş özetlerini izlerken fark ettim :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

indirmeye başladım bende,
ama sadece 2 bölüm/24 saatlik limit var dl için böhe, gerçi direk server linkini falan buldum ama gene indirmiyor ordan :p,

bide 50k-60k olması gerekirken hızım 4 k ile indirio, feci kısmışlar, aylar sürcek hepsinin bitmesi ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Nasıya DAP kullan ben valla max dllen çekiyordum 256k var 24len çekiyorudm DAP sayesinde cookisini silip reconnect oluyordum günde 2den fazla dl yapmak için ama sonra adamların maddi açıdan rahat olmadığını gördüm torentlerini çekmeye başladım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
nasıl kaçmış bu gözümden ya =)

bu adreste http://www.gotwoot.net/series.php?p=info&sec=1 baktım ilk olarak find the crimson four leaf clover var torrent olarak, o ilk bölümü mü?

Neyse torrentle çekeceğim büyük ihtimal.
Ged valla yanlış yapmışsın
ben kenshinler'i çekim olarak yarıladım ama izlemeden evvel en az 4 bölüm yedekliyorum. Biraz ara vermiştim şimdi tekrar başladım 30lardayım kenshin'de güzel gayette, kazaadan bazı çekimler çok dandik ona uyuzum.

Bunun için manga adresi nedir?
Bu arada birileri mangası animesinden iyidir demiş, iyi bir müzik ve efekt sistemi tüm mangaları dahada etkin kılar[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
www.narutochaos.com diğer birçok siteyi bilmiyorum ama burası ANBU yu yayınladıgından burdan çekiyorum bu sırada AH nin subladıgı 93bölümü çıktı 95-96 bölüm çok güzel olacak benim beklediğim bölüm ise en azından 115-120arasındaki bölümlerde gelir.Sasuke vs Naruto
Bunun yanında ağustos ayında japonyada filmi sinamalarda olacak fragmanı şuan nette dolaşıyor
[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei

[Bu mesaj Virus tarafından 30 Temmuz 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Virus tarafından 30 Temmuz 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

Önerim fazla mangaya yüklenmeyin çünkü manga daha ilerde animeden ama anladıgım kadarıylan 2sini aynı anda götürmek için mangayı bazen yayınlamıyorlar.
Ged narutonun 2 OST sini indirmeni öneririm benim en çok hoşuma giden soundtracki orochimaru - fight sözlü olarak ise windlan ,Fu generati'nin üstüne yoktur.
[spo=Favori maçlarım]Naruto,Sasuke vs Haku (özellikle demon-foxun chakrası belirdikten sonra)
Negi vs Naruto
Gaara vs Rock Lee
Naruto vs Kiba (özelliklen narutonun çakallıkları)
Lee vs Sasuke
1. , 2. hokage ve Orochimaru vs 3. hokage
Mangalardan gözüktüğü kadarıylan ilerde Gaara ve orochimarunun adamıylan savaşı güzel birde Leenin içki içip savaşması.
Son olarakda Sasuke vs Naruto bir nevi RASENGAN vs Chidori[/spo]
Favori karakterlerim
Naruto

Rock Lee

Neji

Kakashi

ve tabiki Jiraya
[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei

[Bu mesaj Virus tarafından 10 Ağustos 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Virus tarafından 10 Ağustos 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...