Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 1000 years of pain lafını duyunca zaten gırgır bir şey olduğunu tamin edebiliyorum :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asuka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 weee~!! naruto!! shikamaru!! bakasan super subuyodu ne yazıkki bıraktı.. naruto:gercek zamanlı anime preview de izledikleriniz 2 bölüm sonra gercekleşir:p ama yinede yinede her seye de ragmen bagımlı oldum ben de ahh.....85. bölümün anbu subu cıkmadı mı daha ;_;[signature][hline]Asuka Strikes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 narutonun anime filmi geliomus buarda trailerin oldugu sayfanin adresi bulursam postlarim traileri ben izleyemedim cunku real player istiodu hicte kurasim gelmedi real playeri agustosta cikicakmis buarda bide normal filminin cikmasi gerek kakashinin sharinganin nerden geldiginin anlatildigi bi film ..gercek oyuncularla falan yani,ama ne zaman cikicak pek bi fikrim yok[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 aha burda lınk traıler ıcın kısa bısey ztn [Bu mesaj ascraeus tarafından 31 Mayıs 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mangaları indireceğim artık... Animeler diske sığmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 1000 years of pain ilk bölümlerde yapıyormuş özetlerini izlerken fark ettim :)[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konohamaru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Arkadaşlar mangası animesinden çok daha güzeldir, ısrarla tavsiye ederim, ha birde anbu-aone fansublarını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 indirmeye başladım bende, ama sadece 2 bölüm/24 saatlik limit var dl için böhe, gerçi direk server linkini falan buldum ama gene indirmiyor ordan :p, bide 50k-60k olması gerekirken hızım 4 k ile indirio, feci kısmışlar, aylar sürcek hepsinin bitmesi ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Nasıya DAP kullan ben valla max dllen çekiyordum 256k var 24len çekiyorudm DAP sayesinde cookisini silip reconnect oluyordum günde 2den fazla dl yapmak için ama sonra adamların maddi açıdan rahat olmadığını gördüm torentlerini çekmeye başladım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 super gaz bolumler basliyor narutoda dayanabilsem 6-7 hafta izlemicem sonra hepsini arka arkaya izliycem 94 de razengan geliyo gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 nasıl kaçmış bu gözümden ya =) bu adreste http://www.gotwoot.net/series.php?p=info&sec=1 baktım ilk olarak find the crimson four leaf clover var torrent olarak, o ilk bölümü mü? Neyse torrentle çekeceğim büyük ihtimal. Ged valla yanlış yapmışsın ben kenshinler'i çekim olarak yarıladım ama izlemeden evvel en az 4 bölüm yedekliyorum. Biraz ara vermiştim şimdi tekrar başladım 30lardayım kenshin'de güzel gayette, kazaadan bazı çekimler çok dandik ona uyuzum. Bunun için manga adresi nedir? Bu arada birileri mangası animesinden iyidir demiş, iyi bir müzik ve efekt sistemi tüm mangaları dahada etkin kılar[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 o ilk bolum degil arada sirada special bolumler cikartiolar diziyle alakasiz, o bolumlerden bitanesi Naruto_Special_-_Find_the_crimson_four-leaf_clover!_[335F8EC6].avi www.narutomania.com direk dl edilebilcek en hizli site.ucretsiz uyelik istiyor sadece www.narutofan.com manglarin ve movielerin torrent linkleri var burdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 www.narutochaos.com diğer birçok siteyi bilmiyorum ama burası ANBU yu yayınladıgından burdan çekiyorum bu sırada AH nin subladıgı 93bölümü çıktı 95-96 bölüm çok güzel olacak benim beklediğim bölüm ise en azından 115-120arasındaki bölümlerde gelir.Sasuke vs Naruto Bunun yanında ağustos ayında japonyada filmi sinamalarda olacak fragmanı şuan nette dolaşıyor [signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 30 Temmuz 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Virus tarafından 30 Temmuz 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 her bölüm birbirinden guzel ya haftaya 1 saat special geliomus super olacak o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Harbi dediğiniz kadar güzelmi ya??[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 64.uncu bolumdeyim... sasuke nin maci super olacak.. cok guzel bir dizi.. ozellikle bazi action sahneleri cok baba yapmislar..herkese tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sen naruto vs gaara yı bı gor hele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi bu ninja tekniklerini uyguladiklari zaman calan musik action mükemmel ya hastasiyim o el hareketlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hoh 1 bolum ortalama 175 mb bu gece 2 tane ındırelım bakalım ılk bı mangasını ındırdım 1 tane hadı hayırlısı bızde baslıyoruz :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Önerim fazla mangaya yüklenmeyin çünkü manga daha ilerde animeden ama anladıgım kadarıylan 2sini aynı anda götürmek için mangayı bazen yayınlamıyorlar. Ged narutonun 2 OST sini indirmeni öneririm benim en çok hoşuma giden soundtracki orochimaru - fight sözlü olarak ise windlan ,Fu generati'nin üstüne yoktur. [spo=Favori maçlarım]Naruto,Sasuke vs Haku (özellikle demon-foxun chakrası belirdikten sonra) Negi vs Naruto Gaara vs Rock Lee Naruto vs Kiba (özelliklen narutonun çakallıkları) Lee vs Sasuke 1. , 2. hokage ve Orochimaru vs 3. hokage Mangalardan gözüktüğü kadarıylan ilerde Gaara ve orochimarunun adamıylan savaşı güzel birde Leenin içki içip savaşması. Son olarakda Sasuke vs Naruto bir nevi RASENGAN vs Chidori[/spo] Favori karakterlerim Naruto Rock Lee Neji Kakashi ve tabiki Jiraya[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei[Bu mesaj Virus tarafından 10 Ağustos 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Virus tarafından 10 Ağustos 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ılk 2 bolumu ındırıyorum yuzde 81 e yuzde 83 az kaldı bıtmesıne heycanlandım sımdı :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ılk bolumu ızledım harbı supermıs ama bu dırect 24 saat de 2 bolumm olması kotu baska sıte warmı acep dırect cekebılcegım?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 irc den cekebilirsin birde suprnova da 10ar 10ar bolumler olmak uzere butun bolumleri torrent seklinde mevcut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ytse hangı kanal fılan soyleyebılırmısın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 2 soundtrackte var virus yukarlarda bi yerde adini yazmistim begendigim parcanin ilkinde 21. parcaydi galiba super gaz musikler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar