Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben yeni başladım izlemeye. çok güzel gerçekten. bu arada alt yazı hazırlayanlar varsa aranızda çeviri için yardımcı olabilirim. ingilizcem iyi değil çevirecek kadar ama hazır okulu bitipte boş oturanların eline verir kafalarına vura vura çevirttiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kesinlikle cok gereksiz bi filler saga bu yaa. mangayi daha once okudugum icin buyuk bi heyecanla bekliyodum Sasuke'nin Naruto'yla olan dovusunden sonraki bolumu ama zirt diye boyle sacma sapan bi S-rank sokuverdiler araya. =( Kishimoto tarafindan yazilmadigi cok acik. bana da sanki baska bi anime izliyomusum gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 son bölümler hakkaten iyice ıvır oldu ya, hele 138. bölüm epey kötüydü... yok yani bırakacam bu gidişle izlemeyi falan, ama 138x25 dakka = epey bir saat ettiği için de yani illa devam etmem lazım gibi geliyor :) neyse, gece vakti şu 139'u izliim ben varta'da takılacağıma .)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ahh ulan ahhh mangaya dönse kakashi izlesek (aslında anbu no kakashiyi daha merak ediyorum kenshin tututpta narutomate hero2 'nin save silmeseydide görseydim şunu..)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sharky hemen indir altyazılarını ben gönderiyim sana daha zevkli olur :P[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Oturdum izledim 139'a kadar Naruto gene birilerini birilerine benzetiyor, bütün dünya Naruto ve klonlarından ibaret =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Spidee, 18 Haziran 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Oturdum izledim 139'a kadar Naruto gene birilerini birilerine benzetiyor, bütün dünya Naruto ve klonlarından ibaret =) ???[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 off krizim tuttu indirilmiş izleyecek bölüm yok!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 140 çok kötü, izlemeseniz bile olur.. [spo1=140]Herkes fake anasını satayım, cılkını çıkarmışlar..[/spo][signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Cidden ben anlamadım şimdi Kabuto, kabuto değilmiymiş[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Değil, fake..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bide mangada görünmeyen teknik kullanmasın jiraiya diye... Jiraiya paso rasengan kullanıyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 En başından beri mi fake miş bu adam... Ya bilmiyorum ama sıkmaya başladıı... sasuke-kun sasuke-kun öghhhhhhhh[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 [spo1=140]En başından beri fake değil abi, orada karşılaştığı fake sadece.. Orochimaru'nun içinden de Hydramsı bi herif çıktı zaten =)[/spo][signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 [spo1=.]yok yukarda değil,fake yazmışsında dedim bu adam hep mi fake ti :) nese anlaşıldı durum.. :)[/spo][signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 feci baydi artik bu son bolumler,ne kadar sikici olsada izlerdim dayanirdim bu sefer cekmedim bile spoileri okuyunca. yeni seri baslasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yeni seri dediğin yepyeni mi yoksa Naruto PArt 2 mi Bir de adamların direk hatası oldu bu S rank mission. Vereceklerdi Kakashi Gaidenı sonra 4 years later diyeceklerdi olacaktı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Offf ya, bu da Kenshin'e dönecek gibi bir korku var içimde.Yine bir anime'nin mangasının yanında ezilişini mi görücez :([signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 haha öyle gidiyor kenshinde "mangadaki konu tamamlanana kadar saçma sapan bölümler yapma kanısındaydı" sonra gördük heheh. Neyse ben izlemiyorum manga yetiyor zuhuh. ama bence az kalmış olması lazım yoksa mangadaki bu savaşın bitmesi beklenirse 5-6 bölüm daha saçmalayacaklar demektir[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 next generation mıdır nedir başlıycaksada başlasın şu. Böle iicene zırvalamaya başladılar... sasuke-kun yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu laftan nefret diyorum.........[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya valla bıktım başlasın artık mangadaki gibi 4 years later kısmı çok zevkli olur o zaman ama[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 141 i izledim demin iyi gene mangaya dönmeye başladılar bunu araya konu olsun diye sıkıştırmışlar bilmem kaç yıl sonra bölümü de yakındır artık umarım[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 3 bölüm daha sub izleyeceğiz 141'den sonra..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 böyle köpük bölümleri yaparlarken birazcık olsun temayı değiştirseler bari. esas bölümlerde işlenmiş bir hikayeye inanılmaz benzeyen bişiler uyduruyorlar hep..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ana yazar manga ile uğraştığından saçma sapan kişiler yazıyor böyle oluyor neyse[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar