Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 byakugan sadece kavga maksatlı değil, karşıdakinin niyetini bile öğrenebiliyor. sharingan üfürükten kalıyor esasen ki zaten sharingan ondan türemiş işte. sadece bu mangekyou sharingan olayının kuvveti var.. valla naruto güzel bir anime/manga çoğu açıdan ama yazar bazen çelişkilere düşüyor kim kimden kuvvetli olayı konusunda, hooop havadan bir jutsu şimdi o kuvvetli, hooop başka jutsu geliyor bu sefer öbürü kuvvetli. itachi'nin summon'ı var mı görmedik bir de, dağ kadar tosbağaya işler mi o sharingan, pek sanmam.. :) ekleme: bir de naruto kyuubi'nin gücünü efektif olarak kullanmaya başlayabilirse herkesin ocağına incir ağacı diker derim. bence o haliyle sasuke'yi de cacıki yapması lazımdı mantıken.. hayır bir de bu çocuklar dağları yıkar güçlere ulaştı da geri kalan ninjalar çok zayıf kaldı. rock lee, neji ne halt edecek ben onları merak ediyorum, taijutsu lazım bana.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 07 Haziran 2005 08:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 tamam bende Byakugan daha iyi dedim zaten. birde bir kişinin diğer herkesten mutlak güçlü olması seriyi bu kadar zevkli kılmazdı, savaşı kimin kazanacağını bilirdin. Gerçi burada biraz taş-kağıt-makas durumu da var. O, onu; o da öbürünü yeniyor felan. tabi Rock Lee'nin Drunken Fist'i unutulmamalı bence[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 [spo1=Saydamlık hedesi]Magaradaki arkadaşların saydam olmasının nedeni gerçekte orada olmamaları yani jutsudan dolayı, kisame ve itachi kakashinin ve gainin takımını karşılamadan önce bir dagın ustunde meditasyon yapıyorlar ama aynı anda mağaradada gözüküyorlar , manga scanlerinin incelediğimizde sasory saydam değil bununda nedeni deidara ve sasory'nin gaarayı getirmek için gitmiş olduklarından.[/spo][signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 netmeeting'le video konferans yapıyorlar işte, amma spekülasyon yaptınız.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 doğru dedin, böyle düşünmemiştim bir nevi SW jedi konseyi durumu yani[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 heh şaka bir yana naruto evreninde herçeşit ileri teknoloji ürünü aletler mevcut, özel bir jutsu olabileceği kadar bir çeşit holografik video konferans da olabilir aynı star wars'daki gibi. yok adam niye saydam yok niye gözünün üstünde kaşı var spekülasyonlarından daha basit bence bu açıklama ve occam's razor'ı hatırlarsak bu açıklama yeterli.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 BAna Jutsu olması daha mantıklı geldi açıkçası. Evet pek çok teknolojiyi bulmuş adamlar, ama hi-tech olayına girmemişler henüz.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Sam, 07 Haziran 2005 08:13 tarihinde demiş ki: ekleme: bir de naruto kyuubi'nin gücünü efektif olarak kullanmaya başlayabilirse herkesin ocağına incir ağacı diker derim. bence o haliyle sasuke'yi de cacıki yapması lazımdı mantıken.. Zaten orada bence Naruto tamamen senaryo gereği yenildi. Yoksa two year later diyemezlerdi. Bir yerde Chackrayı pençe gibi kullanıp yerden yere vuruyordu Saasukeyi. SAsuke o noktadan sonra pek bir nane yiyemezdi yani. Gerçi Narutonun amacı Sasukenin en fazla kolunu bacağını kırmaktı. Sasuke direk öldürmeye oynuyordu, nasıl bir ruh bozukluğudur ya[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sasukeyı cok hafıfe almıyomusun 3-3 sharıngn ve cursed seal lvl 2 acıtıktan sonra benım dusuncem sasukenın alacagıydı zaten narutonun seal cıkarırsak ne kalırkı??[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya şu olmasa bu olmasa gibi bir şey çok mantıksız Ona bakarsan Sasuke nin de sharinganı çıkarırsak ne kalır ya da seali. Naruto'nun seali de bloodline gibi düşün bence. Ha lvl 3 sharingan+seal diyorsun, bana kalırsa -vurguluyorum, kendi görüşüm - naruto öldürmeye çalışsa sasuke 9 çizgili sharingan çıkarsa bir şey yapamazdı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bide baş karakter naruto sınuç olarak ve kişilik bakımından sasukeden çok dah aiyi. Zaten genellikle animlerde sevdiklerini korumak için dövüşen adamlar çok güçlü olur (Bkz. Himura kenshin). Naruto vs sasuke narutonun son bölümünde son bir def aolacak gibi geliyor ve naruto o zaman sasukenin kıçına tekmeyi basacak[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya kim kimi yener filan olayına girmiycem.Benim burda tek söylemek istediğim SASUKE satıcı herifin tekidir; kendisini hiç sevmem, babasınıda sevmezdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sasuke sanki biraz Raistlinvari bir karakter olmuş, Naruto da Caramon..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benım gorusum sasuke ıı bır adam dır adamn basından berı ama cı bellı ıdı(abısı) ve o amacı ugruna gozunu karartıp"gereklı" olan herseyı goze alıyor evt anımede bır savas olsa olumune naruto kazanır cunku anımenın adı naruto o olemez benım sevdıgım sahsıyet sasuke dır ve butun yaptıkları kendı hedefının onundekı engeller ve yapılması gerekır ha sasukenın sahrınganın cıkarın dıosunda academyde 1. ıken sharınganı acık deıldıkı[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 65. Bölümdeyim.. Bu Lee'ye ne olacak? Üzdü beni garip :([signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bişey demeyelim spoiler olmasın, izle sen =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Naruto Son açılış ve kapanış mp3 leri çıktı Ending 9 Opening 6[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ewy ellerıne saglık[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Spidee, 10 Haziran 2005 09:52 tarihinde demiş ki: Sasuke sanki biraz Raistlinvari bir karakter olmuş, Naruto da Caramon.. çok güzel bir yorum olmuş[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuitari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 XD Bence de Raistlin - Sasuke, Caramon - Naruto karşılaştırması iyi olmuş, ama arada birkaç fark var..Raistlin, Sasuke kadar mal değil..kesinlikle değil.. Eğer hikayede yaptıklarını ele alırsan evet, belki birkaç yön benzeyebilir, ama kişilikleri tamamen farklı..ve tabii ki içinde bulundukları vaziyet..ama evet, dediğim gibi..heh..hoş bir benzetme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o benzetme güzel hoş, çünkü her ikisi de güç istiyor. Örnek Sasuke'nin Orachimaruya 'Yeter lan güç ver bana modunda konuşması'. Fakat motivasyonları tamamen farklı: Raist gücü, sosyal tatmin için istiyor, yani egosu için; Sasuke ise intikam[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 139. bölüm bir garip olmuş ya, sanki başka bir anime izliyorum gibi hissettim. İzleyenlerin yorumu nasıl[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Şu S-Rank bölümleri başladığından beri izlemiyorum, S-Rank bitsin hepsini birden indirip izleyeceğim..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya s rank falan da direk bağıntılı yani hikayeyle bence, Orachimaru Kabuto hede hödö[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bir de arada download etmeyip biriktiriyorum, sonra hepsini birden izliyorum. Yoksa teker teker izleyince yetmiyor =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar