tanoren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Akatsuki'nin liderinin ruh gibi bişey olduğuna nasıl karar verdiniz? ben pek öyle bişey hissetmedim de[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hiçbir karakter yarı saydam olup arka tarafını göstermiyor oldugundan olabilir.[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hangi episode yada chapter'da gördün bunu? o, adamın ninjutsu su olamaz mı? [signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem [Bu mesaj tanoren tarafından 03 Haziran 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Tek tek yazmaylan ne yazıkki bitmez chapterlar..Bütün gözüktüğü yerlerde saydam. Bu onun için 3 şeyi akla getirebiliyor ya justu ,ya bloodline yada benim ve birçok kişinin teorisi olan deadgod olayı. Ayriyetten olabilecek birşeyden bahsediyoruz kesinlik kazanmış birşey değil.Daha mangada konuyu aydınlatacak birşeye rastlanmadı. [spo1=Mange Sharingan]3kişi mange sharingan kullabilir diyor Itachi abimiz,Şuan bilinen kullanan Itachi , potansiyel olan Sasuke ve diğeride teorilere göre şuanki Akatsuki lideri gözlerinde manga sharingan var.Ama tabiki bu konudada kesin konuşamıyoruz başka bir bloodline özellik olabilir.Liderin Yondaime olabileceği kadar Obitodo olabilir söylentileri dolaşıyor.Yukarda bahsettiğim gibi teorilerden konuşuyorum gerçeklik kazanmış şeyler değil gaza gelmeye gerek yok =p[/spo][signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yok ben hiç bi yerde saydam olduğunu hatırlamıyorum da ondan, neyse bi daha bakarım akşam [spo1=sharingan]Bana da adamın gözünde Sharingan varmış gibi geldi. Ama Obito olacağını sanmıyorum. Onun bir gözü zaten Kakashi'de bide, bırakın öloüler ölü kalsın canım, biraz saygı :)[/spo][signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 [spo1=Resim][/spo][signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BLDaoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 BmCoh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 [spo1=Akatsuki members]abi adamda belki bukalemun derisi vardır. Zaten bu Akatsuki üyeleri bi tuhaf, biri bitkiyle ortak-yaşar vaziyette, diğerinin kuyruğu var Gerçi ben onun, vücuduna sabitlenmiş bir kukla olduğunu ve chakra ile kontrol ettiğini sanıyorum. Sakın "evet öyle zaten salak herif" demeyin[/spo][signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 [spo1=Spo]Ya zaten Itachi'nin ne kadar aşmış bir insan olduğunu biliyorsunuz, bir jutsuyla pek çok shinobiyi çıldırtabilen bir insan. Bizim Sarutobiyi öldürebilen Orachimaru bile ne dedi " Itachi kadar güçlü değilim" demek ki neymiş, Itachi'nin lideri ondan daha aşmış bir varlıkmış. Mangekyou'nun sadece Sharingan sahibi biri tarafından-hatta Sharinganı bloodline olan-karşı konulabileceği düşünülünce Akatsuki liderinin de Sharingan sahibi olabileceğini düşünebilirz [/spo][signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi bu adam çok manyaq bişey çıkacak sonunda ama du bakalım.. ben asıl Naruto'nun yeni jutsu'sunu merak ediyorum, hani Jiraiya'nın onu kullanma dediği[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yav b sırada naruto 136 linkini bulabileceğim yer varmı kaçırmışım 135 var 137 var 136 yok bi yardım edin yav...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abi gir narutofan.com a orda bulursun torrent linki var yanlış bilmiyorsam[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 torrent kullanabilsem...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 irc kullanıyorsan oradan bulabilirsin: rizon.net serverında #db kanalına gir. ÖNCE MUTLAKA KURALLARI OKU. yoksa hemen atıyorlar. sonra bir tarama ve kesin bulursun. torrent için DB'nin sitesinde var: http://yhbt.mine.nu/t/ gerçi herkes biliyordur ama, yazayım dedim.[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hehe #db kendi botları yok ki şu an insafsızlar animeone bekleyecem demekki..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 doğrusu ben bazı tutarsızlıklar buluyorum bu onun gücü bunun gücü olaylarında. mesela dikkat ederseniz sharingan'ın byakugan'dan türediği ve daha zayıf olduğu söyleniyor başlarda, sonra mangekyou sharingan diye birşey çıkıyor. amma velakin hemen gai çıkıyor "ben adamı ayaklarından okurum" diye ona da işlemiyor. yani bunlar dendikten sonra mangekyou sharingan diye bu kadar curcuna yapamnın alemi yok bence. bir de bu naruto vs sasuke karşılaşmasında iyice saçmaladılar bence güçler bakımından, çocuk yaşta kageler kadar güçlü oldular yani heh. büyüyünce neler olacak artık hiç bilemiyorum.. :-p bir de bu bloodline işinin tabiri caizse .okunu çıkardı mangayı yazan arkadaş, abuk sabuk bloodline'lar çıkmaya başladı, x-men mi bu heh hayır bakınca etrafa bütün esaslı ninjalar normal insanlar, son zamanlarda herkes iyice şu bloodline bu bloodline olmaya başladı, akatsuki'de çiçek adam vs vs gibi saçmalıklar çıkarsa soğutur insanı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya zaten Gai nereden okuyor ayaklarından, Jutsu yapsa göremez anca Taijutsu da bir şansı olur. Bu arada Itachi nasıl aşmış bir adamdır ya elsiz jutsu, el kullanıp hızlı jutsu vs olaylarını nasıl beceriyor. Sannini bile pataklar öyle hayvan[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 aslında şöyle esaslı bir tip çıkacak, itachi mangekyou'yu çekince o hayalin içinde kendine değil ona batırtacak kılıçları filan.. :-p bana pek esaslı gelmedi itachi ama neyse göreceğiz artık..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Esaslıdan kastın ?[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Vicious, 04 Haziran 2005 14:41 tarihinde demiş ki: hehe #db kendi botları yok ki şu an insafsızlar animeone bekleyecem demekki.. animeone lisanslanınca Naruto'yu bıraktı diye biliyom ama... #db kanalında fservlere bak, mutlaka vardır yok hiç bulamazsanız ve torrent kullanırız derseniz bana pm atın, koyarım sizin için[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 animeone devam ediyor ama anbu ile ortaklaşa yapıyorlardı, anbu bıraktı.. esaslıdan kastım o kadar güçlü filan diyorlar ama pek numarasını göremedim, motivasyonu da pek belli olmadı. mesela bir orochimaru'nun motivasyonu elle tutulur birşey..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 naruto geliyor la işte gümbür gümbür... hehe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Akatsuki liderinin neden ruh olmadığına dair: [spo1=Akatsuki!!!] Manganın aynı sayısı içerisinde birbirini takip eden iki resim. 1.si Akatsuki liderinin resmi, evet adam saydam: 2.si İtachinin resmi: gördüğünüz gibi ikisini de saydam, şeffaf cizmişler. sanıırm bu karanlıkta gizli göstermek için yapılan bişey, yani Liderin ruh olduğunu göstermek için değil.[/spo][signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected]Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 evet doğru teşhis =)[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 birazcık farklı bir konu mevcut olsada...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şimdi yukarıda liderin! İtachiden pekde bir farkı olmadığını gösterdikten sonra gelelim, esaslı olup olmama konusuna. Mutlaka Itachi en kuvvetli değildir ama bir kaç hatırlatma yapmakta fayda görüyorum. Bir elimizde Orochimaru var, bu adam Hokageyi öldürmüş ki o sırada kullandığı jutsuları herkes hatırlar aynı zamanda hiç jutsu kullanmadan Jiraiya ve adını unuttum 5. hokage ile sadece gırtlağından çıkardığı kılıç ile dövüşmüştür. ve bu adam İtachi bende güçlü diyorsa orada durmak lazım. Diğer elimizde İtachi var. Bu adam genjutsu yapmak için hand seal bile ihtiyacı duymayan bir, ki buna benzer bişeyi sadece Zabuza'nın yanındaki çoçuk tek elle seal yaparak becerebiliyordu. byakugan'ın üstün olduğu tek taraf, karşıdakinin çakta çıkış noktalarını ve yollarını görebilmesi, Sharingan sadece chakra'yı nasıl 'mold' ettiğini görebiliyor. Tabi Kakashi bunu aynı anda kopyalıyor, o da onun becerisi. bence Itachi ileride herkesi dövecek, kakashi ve naruto da dahil, ardından Sasuke çıkacak ve günü kurtaran adam olacak gibi geliyor bana. bunu spoiler içine koymaya gerek görmedim, sadece eski bölümler ve benim düşüncelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar