dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Capitol un son basamağına kadar para gerekmiyor zaten arada 2 tane chest ten para alınırsa 1500 ya da 2000 lik 2. haftanın ilk günü capitol cepte demektir eğer iyi bir oyuncuysanızda tabi birazda şansla 7.günde 7.level birimde yapılabilir böylelikle.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 buda official sitesi,daha önce veren olduysa özür: http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/ şu vidyoyuda kesin izleyin özellikle videonu sonlarındaki townun görünüşü süper: http://media.ubi.com/us/games/heroesv/media/HV_E3_demo_1s.wmv [signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 13 Temmuz 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 diplomasi fevkalade dandik bir skilldi . dandik hero yu onden gonderip scolar ve hut lar ne ogretiyor bakmak gerekirdi dandik skillerden kacinmak icin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eheh evet bende yapardım onu. Scholar mı neydi monk benzeri skini olan ve bazen skill öğreten elemanlar vardı bide, bi tane alınca kayboluyorlardı. Bazen Earth magic, bazen de first aid öğretirdi elemanlar kıl olurdum :) Sunghuk hero iyi güzel de mysticism ve archery diplomacyle birlikte bozmuş biraz. Sadece bir tane menzilli birimi olan Necropolis herolarının archery almaları biraz gereksiz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 siz daa oyunu anlamamışsınız:D heroes diplomacy ve dimension door dur beyler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: axedice, 13 Temmuz 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Sunghuk hero iyi güzel de mysticism ve archery diplomacyle birlikte bozmuş biraz. Sadece bir tane menzilli birimi olan Necropolis herolarının archery almaları biraz gereksiz. ah be abi bende secmek istemezdim ama ole denk geldi dunyalar guzeli ısra ma skilller:D navigation ve archery aynı anda gelince ister istemez sectim..diger skill ler de ole yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 heheh aklıma geldi de oyunu oynadığımız uzun yıllar 3 kuzen büyü kitabında sayfa çevirmeyi bilmiyorduk.bu yüzden şehirlere girmezdik büyüler kaybolmasın die. ayrıca diplomasi büyük haritalarda hatta xl random map lerde piskopat bir skilldir.70 tane red dragonun katıldığını hatırlarım (4-5 ay civarı) wog u yükleyince sorcery varsa uzaktan bakabiliyorsun witch hut lara o yüzden güzel baya[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Diplomasi yerine rogue toplamak daha mantıklı hem her yerde işe yarıyor çok severim kendisini zaten genelde her kalede kullanmadığım bir birim vardı onun yerine ilaç gibi geliyordu.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Heroes 5 ten bir nevi warhammer havası almadım degil..merakla hevesle 4 goz vb. bekliyoruz..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Offf... Ben Hep 1.2.3.4.5 inci Unitenin binalarını yapardım ilk hafta... Sonra Capitol'e kasardım. Ondan ilk hafta Sürekli chestten para seçerdim.Savaşarak XP geliyor nede olsa.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 niye 3 boyutlu yapmislar ya ;/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 video'daki adamın aksanı baya ilginçti :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yenilmeye mahkumsun Erutan :P[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/screenshots.php?id=8392 verilmiş olabilir link .birkaç ss var 5 le ilgili enteresan olcak gibi.en azından 4 ten güzel olur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: axedice, 10 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: said: sughnuk, 09 Temmuz 2005 21:08 tarihinde demiş ki: hommV battle video demo hommV ayrıca haber takibiiçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben bi teknoloji kanalında görmüştüm hereos V'in map üzerinde oyun içi videosu falan vardı onu nerde bulabiliriz acaba.. İzlemek lazım mutalaka.. Belki izlemiş olan varsa linkini koyabilir ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bu arada 47 mb lik olanı indirmenizi tavsiye ediyorum harika! En karamsar hereos 3 fanlarından biri olmama rağmen tüm karamsarlığımı aldı götürdü. Yani bence gerçekten iyi bir iş çıkarcaklar gibi!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 pati in sleep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 3 boyutlu olmasinda bir sorun yok bence hic bir oyun firmasi geriye kurek cekmiyo worms 3d oldu civilization da 3d cikiyor Heroes unda olmasi normal ama creature larin tipi final fantasy 7 gibi yaw :( sanki oyunu bir japon firmasi yapmis gibi geldi[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oha diplomacy sux demişler orda, çocugum kafanızı kırmıyım nasıl sux, böyle birkaç ay sonra poplüsyon patlaması olunca bi titan diyelim , çıkmış creep 200 tane titan (cok sonralarda oluo) diplomacy varsa orduna katmazmısın 900 zombie yerine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 paran yeticek mi :)[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 200 titanın çıkması için 1 sene lazım ya neyse :) .map e göre deişir diplomacy.random map lerde hero farketmeksizin alırım.ama böle ne olacağı belli standart map lerde bazen kullanışsız oluyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yaw oyun o kada ilerledikten sonra paranın bi önemi kalmıyor giib bişi XL haritarda bol bol Gold Mine var. Heroes3ün AI si çok kıldır.Senin kaleyi hayvan gibi bi orduyla almaya gelir kaleye girersim yaptıgı hareketın tam tersı yönünde gerı gider.Sonra kaleden cıkarsın , adam yine aynı hareketı yapıp kaleye gırmeye calısır , kısır döngü.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 heroes v de Archangel bayan yapmislar o iyi olmamis. Arkadaslar Heroes 3 de irklar arasinda sizce en guclu yaratik sizce hangisi ve en sevdiginiz yaratik ne? En guclusu bence Archangel en sevdigim ise Black Knight[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 01 Ağustos 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Heroes3ün AI si çok kıldır.Senin kaleyi hayvan gibi bi orduyla almaya gelir kaleye girersim yaptıgı hareketın tam tersı yönünde gerı gider.Sonra kaleden cıkarsın , adam yine aynı hareketı yapıp kaleye gırmeye calısır , kısır döngü. Town Portal rulz. :D (Tabi expert earth magic le.) En güçlü de değişir aslında her birimin bir karşı birimi var nerdeyse ama vampir iyidir bolca bulundurunca,benim en çok sevdiğim birim hep zealot olmuştur.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. [Bu mesaj dreagloth tarafından 01 Ağustos 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dreagloth tarafından 01 Ağustos 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar