Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sizlere yeni tarifelerden sonran neler yaşandığını kısaca özetleyeyim sonra konuya girecem. Yeni tarifelerden sonra Tüder, bu konuyu sitesinde ele aldı ve bizzat internet kullancılarının arkasında destek vermeyi kabul etti. Ardından ulaştırma bakanı ve telekom genel müdürü Ekinalan ile görüşmelere katıldılar. İkisinden de sözler alındı fakat arada nerdeyse 1 ay geçmesine karşılık gene bir icraat görülmedi. Bunun üzerine Tüder eylem kararı aldı. Ve nihayet Telekom'a karşı bir eylem gerçekleştirilecek. Bu eylem tamamen yasal ve Tüder kontrolünde gerçekleştirilecek. Tüder önderliğinde yapılması düşünülen eylemin gün ve saati: TÜDER öncülüğünde; 4 Ocak 2006 Çarşamba Saat ; 10.00 (Basın Açıklaması, Siyah Çelenk Bırakılması, Mümkünse Yetkililerle görüşme) Yer ; Ankara, İstanbul, İzmir İstanbul ve Ankara kesin olmakla birlikte, İzmir katılımcı sayısına bağlı olacak. Ve bu 2 veya 3 şehirde eylem aynı gün aynı saatte gerçekleştirilecektir. Pankartlar daha önceden, kontrolden geçip Tüder damgalı olması gerekmektedir. İstanbuldaki eylem Ataköy Telekom Genel Müdürlüğünde yapılacaktır. Not: Olayın organizasyonuyla bir alakam yok. Ben neden bahsediyorum diyorsanız da www.internetime-dokunma.com Nihayet hakkımızı arama zamanı[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben gitmeyi düşünüyorum aslında warmı katılımcı pati?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 4 ünde anakray gelicem eger geç varmassam katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 istanbul ankara kaçırmasın bunu[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sonunda ciddi bir organizasyon yapmayı başaracaklar gibi görünüyor. hayırlısı olsun..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şunu neden haftasonu yapmazlarki... *!Telekom şaşırma sabrımızı taşırma!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bi işe yarasın bari. Final haftası suxor.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 burda da bişeyler var gibi sanki mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Arkasokak, 25 Aralık 2005 22:34 tarihinde demiş ki: şunu neden haftasonu yapmazlarki... [signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 26 Aralık 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Muhallebi, 25 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki: Bi işe yarasın bari. Final haftası suxor. inş. amin.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar