grambrood Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ankarada anime satın alabileceğim yer veya bana satabilecek arkadaşlar var mı? Tam seriler olursa daha iyi olur. Özellikle aradığım Magic Knight: Rayeart. Türkçe yada İngilizce olursa daha iyi olur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Banada dice set lazim istanbul civarında.. hiç bi yerde bulamıyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Estel gerekli şeylere gittin mi?[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Gerekli şeylere uğrayamadım fakat taksimde, caddede ve kadıköydeki hobbyshop tarzı yerlere baktım yoktu..[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Neyse konu dağılmasın.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 estel kadıkoyde akmarın bitişiğindeki büyük kitapcıda (gençlik miydi emin diilim neyse) içerde solda vitrinin yanında dice setleri var. pahalı biraz ama var yani.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 24 Mart 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xchagger Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 taximde robinson crusoe kitapevinde wardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Saklıda fln dice kalmamış. Çok komik. adama sordum dice set varmı diye. Adam yok. Olsada almıyonuz. Bizde getirmiyoz dedi :)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Estel adamın konuyu dağıtmışın :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 konu dışı mesajların silindiğini gördüm. lütfen anime dışı mesajlar silinsin bu topicte. zar seti almak istiyenler ayrı topic açsın büheeeee[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ankarada kolejın ordakı dungeon nete bak orası ankara genel dıstrıbutoru olması lazım coğu cızgı romanın[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Ankarada, Dungeon net Fındık Sosyete Pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ankarada artık benden de anime alabileceksiniz. :) (sharky ve kazaa saolsun)[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar