Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bağbür[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 soyadı ne ki onunla da uyumlu olmalı dimi?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bnde grats diip soliim.. Arda ossn.[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Sakın can lı cem li bişi koymayın... Küçükken çok yakışır ama büyüyünce baya kötü duruyo yani. Çocuk hep ufacık kalmıycak ya bu çocuk büyüycek buna göre isim koyun:D Ayyy çok şeker bi isiiiim diye koymayın çocuk depresyona girer büyüyünce:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: kingpin, 05 Aralık 2005 16:39 tarihinde demiş ki: noyan [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yusuf, Polat, Memati, vs[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Volkan ve Sarp adlarını seviyorum nedense. sadece adları (:[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Toprak ismini çok severim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 toprak diilde Dopraah olsun : P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 CAN POLAt olsun , ÇAKIR olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Kaan.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 verin benim adımı çok güzel ismim vardır ayıptır sölemesi ;p erdem[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 walla isim konusunda diceğim bişi yok ama ilerde internette mail adresi filan alırken kolaylıkla kullanabileceği veya birine mail adresini verirken ismindeki ğ,ş,ö,vb harflerden ötürü uğraşmayacağı bir ismi olsun devir artık bööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Alp[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 süpersiniz cocuklar!!!!!! benim aklimda SARP var ama simdi yurtdisinda yasiyoruz, burda telafuz problemi var, ama illa almanlar cocugumun ismini kolay söyleyebilsinler diye de ali veli koymak istemem. Sarp diyorum, amerikan $ivesiyle sharp gibi telafuz ederlerse, en azindan Sap gibi bir sey cikmaz ortaya ve Zap felan derler...hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yiğit,efe,demir..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ufukcan , Teoman , Erdem , Mete , Evrim[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kaan ve can favorimdir tayfun ve burakda güzel bence[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fonksionist Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 burak/görkem/isa/arda/faruk ve türevleri misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla bazısına garip gelebilir ama bn hamza ismini çok seviyorm.bana bi farklı gelio:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Emre Şahin ne güzel uyuyo la :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet emre sahin kulaga hos geliyor, ama babasi emre ismini begenmedi... arkadaslar burc nasil? cok mu garc gurc hurc gibi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tuna koyun en güzeli...Tuna isimli erkekler yakışıklı ve çekici olurlar hehe[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 burc mu hmm .. ama almanlar burk diye telafuz ederler o ismi. Burg anlamina gelir sonra =). Bu arada Evren ismi geldi aklima nasil ürkek ceylanim? Tuna ismini de düsünmüstük , o da gercekten cok hos. ben cok severim zaten nehir isimlerini. Hea apla , nasil ?! nehir + kus ismi . anlamli oluyor bak =) edik : Asrın nasil ? [signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 07 Aralık 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çagrı-cengiz-denizhan.....nasıııı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar