Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava 'Cep' ne zaman verilecek? (Vodafone)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nezamanmış?[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
bi seyı merak edıorum acaba telsim in adı deısıcekmı değişirse vodafone mu olur baska bı sey mı[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
ewt uykularım kacıyo :) bide bazen acaba cokmu bos konusuyorum diye merak edıyorum hatta bazen kafamda koca bı saman yıgını tasıdıgım konusundada dusuncelerım oluyo..[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
noluyo yaw hangı enayı bedava telefon verıyo[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
Valla enayilik falan degil vodafone bu sekilde deli para kaldırıyo...[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
adamlar bi seferde 500 bin tane telefon alıyor, firmadan.
doğal olarak baya ucuz alıyorlar.
sadece bize deil 500k telefon, diğer ülkelerde de müşterileri var.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Abi bu adama türkiyede fazla barınamaz ole bedava tel dağıtarsa kaybeder :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Mesaj tarihi:
bedava verilen telefonları beğenmezsiniz siz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
niye gayet kaliteli telefonlar verıo bıldıgım kadarıyla[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hayvanlar ondan bile kar ediolardır bakmayın siz verdiklerine :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
Tabıkı edecek yanlıs hatırlamıyosam telsim in ihalesı sırasında ihale yi izledıgım kanal vodafone nun yıllık karının 14 milyar dolar oldugunu soledı...Bunun 4 unu bu sene ver telsime yıllık 10 milyar dolar kar...peyyy dile kolay[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...