Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master of Orion 2

kelepirci

Öne çıkan mesajlar

oyunu oynadım ama nedendir bilinmze bekledim tadı alamadım. başka bir havada oynarsam severim herhalde ama şu an sıkıcı geldi. Fragile Allagiance te ki gibi savaşları göstermiyor, sonuçları yazılı veriyor, gemi dizayn tuşu kapalı nedne öle anlamadım.
savaşta karşı geminin teknolojisini göremediğimden hafif kumar oluyor, hele ele geçirme işi çok zor çünkü gemileri dizayn edip özel alet donanımla donatamıyorum filan.
6 saat oynadım sadece belki görmedğim özellikler vardır
birde tutorda oynadım ne nedir görmek için.
biraz monotonluk var oyunda animasyon katılsa keyifli olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna başlamadan önce oyun kurallarını seçerken tactical combatı açarsan savaşlar görünür.
bi de tam emin değilim ama gemi dizaynı yapamamanın tek sebebini tutor da oynaman olarak görüyorum. easyde oyna, arada pek fazla fark olduğunu sanmıyorum. ama 1.31 patchini indir, yoksa easyde kendi ırk tasarımını yapamazsın.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

fragile cok iyidi yaa ne lan gameler yapmıshtık hatta birinin en degerli gezegenine benim en kötü gzezegenimle bodoslama girmiştim (shu gezegen motorlarımı neydi anımsamıom simdi) cohk aciip keyif veriodu.. mooyu bi kere gördüm arayüz olarak oda bakmıştım söle bi ama oynarım büyük ihtimalle..
birileir yukarda rebelliondamı bahseeti (yoksa ben uykulu gözlerle ona benzer bişi görüp onamı yordum..) o oyuna ne günleirmi ne haftalarımı ferdimm aciip zevkli süper bi oyundu netten multisini bile yapmıştık bi iki yabancı elamanla sfer zevkliydi (hep imparatorluk olrdum hech asi oynamadım) combatlarda ayrı bi stres yaşıodunuz.. sonadan editörlerini filan bulduydum (gemilerin fiatını düşüren gücünü artıran seyler[[ t-fghterlarla mon-kalamari kruzır filam daaıtıodum ehi asiciklerin kacma sansı olmuodu [[[aciip hızlı yaptıydım t-fighterlarımı]]] ]] ahh ahh eski günler..
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ayarları yaparım, oyun güzel genelde ama çok kafa yoruyor, sw rebellion gib galaksi olayı yayıl dur, fragile daha çok kolonileşmeydi ama o astroid engine denen olayla ufak bi astroid e motor takıp düşmann kıllandığın gezegenine kamikaze yapıyodun :)
birde zeminde ki padlerden böyle vjj sesiyle kapı açılıp içeriden space shipler yavaşça yükselerek çıkıodu

moo sw rebellion + fragile ın birleşimi gibi olmuş ama daha fazla teknolojili bir nevi civ havası var.
güzel savaşlarda güzelse tam not alır.

bu arada sw de hep asileri oynadım , xwinglerle imparatorluk güçlerine az mı salto yaptık, onun stratejileri taktikleri ve savaş yönetimide süperdir.
hele karakterler ayrı süper luke skywalkerla x wing squadronu yönetmek felam :)

buymuş:
Tactical Combat" - Switches between "Tactical Combat" (selected) and "Strategic Combat
(deselected). In "Strategic Combat", the computer will design all your ships, and the battles
between ships will be represented with a de-facto sheet of what got destroyed and who won. In
"Tactical Combat", the player will design his/her own ships and have control over the battles
(but you can set the ships in battle on "auto"). For beginners, "Strategic Combat" is
probably the way to go. However if you think you can design ships better then the computer,
then use "Tactical Combat" and set your ships on AUTO during battle.

[Bu mesaj mexinth tarafından 16 Aralık 2002 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Zed bey...
MOO2 yu hatırlatıp, hatırlatmakla kalmayıp bide anlatıp özendirdiğiniz için oyunu kazaa dan indirmiş 1.31 patchini de indirmiş bulunmaktayım. Ancak bilgisayarımda kurulu olan XP adlı işletim sistemi oyunu sevmediğinden olsa gerek çalıştıramadım. Gereğinin yapılmasını yüksek bilgi ve ilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla
Emekli Hava Kıd. Yarbay Smoke.
:)
Sosyal ağlarda paylaş

valla 3 gece bölük pörçük uyudum oyunu yüklemek için
ud.com da kanserle savqamak için 1 hafta hiç res çekmeden açık tuttuğumda daha az rahatsız ooluştum :)

neyse tasarım olayını gördüm, silah değişimi var o da bişey savaşlara girecek kadar ilerlemedim henüz,
pre-warp ta başladım önüme gelen officer ı aldım 2 si ultra zengin çıktı trader yanında turn başına para ödüyolar :)
dedim cruiser a bile adam koyarız yeter ki gelsinler hem command pointleri arttırıp bütçemi koruyorlar

dar lock ların ajanlarının teknolojimi çalmasını nasıl engellerim?
Sosyal ağlarda paylaş

o commanderların mega-wealth'ten başka özelliklerinden yararlnamka için onları bi gezegene ataman lazım, bu önemli. ama gezegen ve gemi liderleri ayrı oluyo, yani bazılarını gezegene atayamazsın.

teknolojini çalmalarını önlemek için bol bol spy yap ama hiçbiyere gönderme. birazcık olsun önlersin böylece.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ship research ten çok gezegen araştırmaları yaptırdım sonuç dar lock ların mass ataklı 3 kıytırık gemisi tüm gemilerimi süpürdü fusion dahilinde, marine savaşta çok hızlı gelişti sinek gibi düştü adamlar gezegende kontrol bile edemeidm, gezegen savaşları otomatik mi oluyor, animasyon ve istatistiğe göre sonuç?

senin yazdığın rehbere bir kez daha göz atacam lakin human la oynayınca foodsuz gezegenlerde yani tarım olmayanlarda clone filan şart oluyor malesef.

zed bu oyunu sevdiysen :) ki sevdin daha rahatlatıcı oaln fragile allagiance ı öneririm ama tamamını bul anşmasyonlarla filan o daha çok ticaret ekonomi ağırlıklı , savaşlarda bir emir vermiosun çok makro ama sırf gemilerin astroid den havalanışıo için çek derim :)

sw rebellion ı oynarsan moo2 kadar zorlar, sürekli sistem gezegen kolonileştirip korumak zorundasın ama en iyi savaş onda tamamen 3dleşmiş grafikler, xwinglere emir veriyosun y winglere cruiserlara filan çok renkli oyun yani başta bayık ayy gibi görme direk dal sararsın , bu 3 ünü oynamadan huzur olmaz insana :)

fragile da astroid de ne maden çıkacak süprizi zevkli gezegendeki turretların füze savunmalarının savunmasnı canlı görmen güzel, gemilere istediğin silahı koyman, savaşçıların gemilein astroid etrafında kapışması filan.

yani uzun uzun anlatılır ama bul derim hemen...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu çektim..güsel..
oynuyoum fln daha 1v1 yapıyorum ama...antaranlar..ııı.. nası desem.. 2 gezegen im var..karşıdakinin 13.. adamlar gelip bnei bombalıyo 1 gezegen kalıyo...
ayıp kardeşim.. :)
gerçi bilgin o 13 gezende sefil durumda oluyo genelde :)
bu arada lithivore hakkaten rulz!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyunda research o kadar hızlıki, mesela mass driverı keşfettim, gemilere ekleyene kadar graviton beam çıktı.

En güzeli bütün oyunu 2 yer hariç gemisiz oynamak. Graviton beam çıkana kadar gemi yapmadım, çıktığında 3 battleship, Gyrodesitabilizer özellikli. Oynadığım zorluk seviyesinde (average) zaten kimse savaş açmadı bana. Geliştim, 4-5 sistem aldım. Sonra plasma beam ve plasma web geldi. 3 tane titan class gemiyle orionu aldım, buraya kadar zaten 1 saat sürdü oyun. 1 saat sonrada galactic domination.

Averaj ve altındaki seviyelerde oynarken en rahat taktik bu. Plasma beam gelene kadar uğraşmayın kimseyle sonra karşınızda duramıyorlar. Bu beam silahından önceki teknolojiler
savaşta çok yetersiz kalıyorlar. Gyrodesitabilizer dışında.

Halada doymadım bu oyuna. Prewarp ve impossible denicem.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun en gıcık yanı istemediğim halde bitmesi. çok defa rakibime oy verdiğimi bilirim :)
bu arada yabancı forumları takip ederseniz en iyi gemi design'ı yarışmaları falan yapıyolar.
orion sphere midir nedir bi gemi var, o baya ünlü sanırım, ortalığı dağıtıyomuş sürekli.
tek gemiyle antares'i dağıtanlar, orionu 5 frigatele alanlar (oha), her bi şey var, süper taktikler kapabilirsiniz ordan.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

İmperium Galactica II bunu oynayan varmı? aranızda?
Buda aynı sistemdedir hatta cooook daha gelişmişi abartmışı diyim.. (efektler 3D savaşlar 3D gemi tasarımları.. ) 3 farklı ırk (4müydü yaf?) hepsinde farklı diplomasi anlayışı teknoloji gelişimleri(doğal olarak..) eger moo serisinden (rebellion/frig...) zevk aldıysanız bundan da abartı zevk alırsınız 5(4?) cd lik muhtesem bir oyun (ara introlar aşmış oluodu.. takdire şyan ) eger oynamadınızsaa bence mutlaka oynayın..[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Negonote

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creel, 18 Aralık 2002 13:58 tarihinde demiş ki:
İmperium Galactica II bunu oynayan varmı? aranızda?
Buda aynı sistemdedir hatta cooook daha gelişmişi abartmışı diyim.. (efektler 3D savaşlar 3D gemi tasarımları.. ) 3 farklı ırk (4müydü yaf?) hepsinde farklı diplomasi anlayışı teknoloji gelişimleri(doğal olarak..) eger moo serisinden (rebellion/frig...) zevk aldıysanız bundan da abartı zevk alırsınız 5(4?) cd lik muhtesem bir oyun (ara introlar aşmış oluodu.. takdire şyan ) eger oynamadınızsaa bence mutlaka oynayın..[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Negonote

evet güsel oyundu küçükkendenemiştim becerememitim... :( ehe..
onda galaksi biras küçük gibiydi mi nası desem daha deişik bi oyundu o aslındaa.. ynai arauyüz farklıydı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
çok sevdiğim bir oyundur moo2,
taktikler çok güzel Zed. ben feudal, creative, subterranean yapıyordum. feudal tüm gemileri 2/3 fiyatına yapmamızı sağlıyor, federation olunca 1/3 fiyatına yapabiliyoruz. feudal research penalty veriyor. ben de hic bilim adamı yapmıyordum zaten. tüm researchleri autolab ve benzeri binalar yapıyordu. ilk başlarda biraz zorlanıyordum tech olarak ama biraz açıldımmı hiç research sıkıntım olmuyordu. gaza geldim oynayacam bu akşam, bu arada patch'i nerden indirebilirim_[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim?
barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun?
elf: akrabam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...