Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümsüz aşk var mıdır biri bana yanıt verebilir mi lütfen?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 03 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
said:
sir, 03 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
herkes kendi yaşantısına göre bi yorum yapabilir ancak.

Bu doğru.

Hatta çok doğru...[signature][hline]Filozof pati,
Diktatör pati,
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Mesaj tarihi:
ya birbirini çok seven insanların ölümsüz aşkın varlığına inanmaları doğal,bende inanıyordum eski sevgilimle aramızda diğer insanların yaşadığından çok farklı seyleri yaşadığımızı o yuzden aşkımızın sonsuza kadar sureceğini falan sanıyodum.sonra annadımki gune açan çiçekler gibiyiiizzz yalllaaan, yaallaaaan
olsa iyi olurdu hakkaten ama yok babs =((([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hayır[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 03 Kasım 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Yok öyle bir şey. Kandırmışlar sizi.
[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim ![signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
Yoktur...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
said:
LordOfBlood, 03 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
ASLA yoktur, ama ölümsüz sevgi vardır, layık olanı ve layık olmayı bulabilirsen...

+11111111111111111111111111111111111111
aynen katılıorum yok yok yokk[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
:))))))
Mesaj tarihi:
oooodaaa zor Ne aşk Ne sevgi Hepsi yalan olmuş...[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Mesaj tarihi:
iki ay oluyor sanırım en sonra 1 haftayı geçkin kız arkadaşım ayrılışım.

adı seraptı genelde arkadaşlarım "boşver olm 'serap' görsün o öss daha önemli" diyip takılıyolardı hani haklıydılar ya neyse sonunda bitti...
ne oldu ? onsuzda nefes alıyorum onsuzda sokakta yürüyorum... değişen abartı birşey yok
aşk ölümsüz müdür bilemem ama bir ilişkide eğer seviyorsan ve sonunda bittiğinde tıpkı sigara gibi içerken aldığın keyife bakıcaksın belki 3 saat sonra bir daha yakacaksın ve o zamanda onun keyfine bakacaksın bu sigara niye bitti diye diyip kendini hırpalamayacaksın kısacası aşk vardır ama biter sigara gibi :D
Mesaj tarihi:
var olduğunu sanıyorsun,yada öle olmasını istediğin için o zaman zarfında sana var gelio.ama bi gün anlıyorsun ki değmez yırtınmaya..sonunda kabul ediyorsun ki senin ölümsüz aşkın o diill. böle sürüp gidio arayışların işte..hayatta bu değilmi zaten..hep aramak..bulduğunu sanıp kaybetmek....[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Mesaj tarihi:
vardır.

ben hiç öyle yaxshi aşık olmadım ama olan birini biliyorum. 19 yaşında nişanlı, gencecik yaşında saçları beyazladı, 1 defa İzmir'de bankamatikte kaldı, 2 defa sevgilisinin evinden kovuldu, 1 defa cep telefonu fırlatıp kırdı, 2 defa sevgilisinin arkadaşlarıyla kavga etti ve daha bir sürü olay..Hem nişanlısından hem de nişanlısının anasından babasından çekmediği kalmadı ama 13 yaşından beri nişanlısını seviyo adam, sallıyo diceniz ama ben yalan söylemem hiç abartısız konuşuyorum.

[Bu mesaj ninjaturtles tarafından 24 Aralık 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aşk ölmez... Çünkü zaten ölü...

Olsa olsa reskill çekersiniz okadar[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
O gunleri gorece miyiz acep :p[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
  • Yeni Oluştur...