Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümsüz aşk var mıdır biri bana yanıt verebilir mi lütfen?

DesertRose

Öne çıkan mesajlar

ya birbirini çok seven insanların ölümsüz aşkın varlığına inanmaları doğal,bende inanıyordum eski sevgilimle aramızda diğer insanların yaşadığından çok farklı seyleri yaşadığımızı o yuzden aşkımızın sonsuza kadar sureceğini falan sanıyodum.sonra annadımki gune açan çiçekler gibiyiiizzz yalllaaan, yaallaaaan
olsa iyi olurdu hakkaten ama yok babs =((([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Antimodes52, 03 Kasım 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Yok öyle bir şey. Kandırmışlar sizi.
[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

oooodaaa zor Ne aşk Ne sevgi Hepsi yalan olmuş...[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

iki ay oluyor sanırım en sonra 1 haftayı geçkin kız arkadaşım ayrılışım.

adı seraptı genelde arkadaşlarım "boşver olm 'serap' görsün o öss daha önemli" diyip takılıyolardı hani haklıydılar ya neyse sonunda bitti...
ne oldu ? onsuzda nefes alıyorum onsuzda sokakta yürüyorum... değişen abartı birşey yok
aşk ölümsüz müdür bilemem ama bir ilişkide eğer seviyorsan ve sonunda bittiğinde tıpkı sigara gibi içerken aldığın keyife bakıcaksın belki 3 saat sonra bir daha yakacaksın ve o zamanda onun keyfine bakacaksın bu sigara niye bitti diye diyip kendini hırpalamayacaksın kısacası aşk vardır ama biter sigara gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

var olduğunu sanıyorsun,yada öle olmasını istediğin için o zaman zarfında sana var gelio.ama bi gün anlıyorsun ki değmez yırtınmaya..sonunda kabul ediyorsun ki senin ölümsüz aşkın o diill. böle sürüp gidio arayışların işte..hayatta bu değilmi zaten..hep aramak..bulduğunu sanıp kaybetmek....[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Sosyal ağlarda paylaş

vardır.

ben hiç öyle yaxshi aşık olmadım ama olan birini biliyorum. 19 yaşında nişanlı, gencecik yaşında saçları beyazladı, 1 defa İzmir'de bankamatikte kaldı, 2 defa sevgilisinin evinden kovuldu, 1 defa cep telefonu fırlatıp kırdı, 2 defa sevgilisinin arkadaşlarıyla kavga etti ve daha bir sürü olay..Hem nişanlısından hem de nişanlısının anasından babasından çekmediği kalmadı ama 13 yaşından beri nişanlısını seviyo adam, sallıyo diceniz ama ben yalan söylemem hiç abartısız konuşuyorum.

[Bu mesaj ninjaturtles tarafından 24 Aralık 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...