Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soru vol4

Mille

Öne çıkan mesajlar

fren ayarında bozukluk vardır balatalar yanıodur yada kullanan kişi elfrenini çekik unutup bikaç km yol yaptıysa olabilir(bkz.annem:D).başka bişeydende olmaz:D[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için...
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha
bi anda aklıma gelen replik şuydu;

-araba astra otomatik miydi?
-evet?! nerden bildin?
-gel lan eşşek sıpası araba kaçırmak neymiş göstericem sana...[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

maşallah ehliyeti bile almadan otomobil uzmanı oldun sen de lol
en iyisi sanayiye verelim seni boşver uluslararası ilişkileri falan :) ilerde "az daha okuyup da ormancı olamadın mı evladım" derler kaymakam adama benden söylemesi :D[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya sorma, hışır hışır dayanamadım en sonunda servise gidip sordum bu ne böle ses yapıyo diye, meğer eskiden asbest kullanılıyomuş şimdi yasaklanmış kanserojen diye o yüzden sert malzeme yüzünden böyle ses yapıyomuş falan[signature][hline]Halatsız A3

- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Asbestsiz balatalar da bir ilginç kokuyor her arabada... Mesela azıcık yokuş dur-kalka girdim mi, allaaaaaa... felaket.

Çok kokutup dumanladıysan servise götür, tutar da balata sıyırır yok yere fren diskiydi bilmemneydi değişir sonra. Yok az koku oldu başka şey yok dersen daha gider o bir şeycik olmaz.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

niye fren hortumu patlak(yani komple deil ama yag damlatcak kadar) olan senın araban deılmıydı onda kokmuyomuydu yanık kokusu tabı 1 gun basında durup yaptıran benım..(gerci sooradan ben hortumu deistirdim ama)sen dalga gec ..
ayrıca ben kaymakam olmiicam yanlıs olmus o bıraz bro..hem hos bi kelime de deil zaten..ehliyetim olmadıını nerden biliyosun ki a2 de olsa var ehliyetim yurdum polisine yetiyo cok sukur..2 defa cevirme gecmişligim var benim..daha fazla bisiler sooleyipde arkkaaslarin arasında rencide etmiim bilekroz:D[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matama, 24 Aralık 2005 09:38 tarihinde demiş ki:
dun bendede oldu ayni koku. balatadan falan degil.

bizimkileri almaya gec kaldigimda sahrayicedid kurtkoy havalimanini 6dk de gittim.(ortalama 170+) ve durdugumda annem fren kokuyor bu dedi. tahmin ediyorum o hizlarda fazlaca fren yapmakta buna yol aciyor.

ahaha[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...