Mille Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arabanın arka tekerlerlerinden çok pis bi yaqnık kokusu geliyor sorun ne acaba[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fren ayarında bozukluk vardır balatalar yanıodur yada kullanan kişi elfrenini çekik unutup bikaç km yol yaptıysa olabilir(bkz.annem:D).başka bişeydende olmaz:D[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 doğru el frenin unuttum :D annemden kaçıyodumda ne olur ki[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 balatalar aşınmıştır bişey olmaz.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 saolasın[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 araba astra otomatik miydi?[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayır fiesta düz :)[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ok:D[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hahaha bi anda aklıma gelen replik şuydu; -araba astra otomatik miydi? -evet?! nerden bildin? -gel lan eşşek sıpası araba kaçırmak neymiş göstericem sana...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 selam, balatalar elimizde uzun halat belimizde biz gideriz otobana hey otobanaaaa geçmiş olsun. debriyaj balatası olmasın da kokunun geldiği yer :) gerisi kolay. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dun bendede oldu ayni koku. balatadan falan degil. bizimkileri almaya gec kaldigimda sahrayicedid kurtkoy havalimanini 6dk de gittim.(ortalama 170+) ve durdugumda annem fren kokuyor bu dedi. tahmin ediyorum o hizlarda fazlaca fren yapmakta buna yol aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 selam, ben de sahrayıcediddeyim :) iyi abartmışsın hız konusunda. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eger fren hortumunda ufacık da olsa bı tahribat varsa ordan yag damlıyo ve ısındıkcada kokuyo olabılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 maşallah ehliyeti bile almadan otomobil uzmanı oldun sen de lol en iyisi sanayiye verelim seni boşver uluslararası ilişkileri falan :) ilerde "az daha okuyup da ormancı olamadın mı evladım" derler kaymakam adama benden söylemesi :D[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 selam, yağın yanma sıcaklığının biraz yüksek olduğunu sanıyorum. yağdan dolayı birşey olacağını da sanmam. nerede o eskinin miss gibi aspestli balataları pehh.. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet ya sorma, hışır hışır dayanamadım en sonunda servise gidip sordum bu ne böle ses yapıyo diye, meğer eskiden asbest kullanılıyomuş şimdi yasaklanmış kanserojen diye o yüzden sert malzeme yüzünden böyle ses yapıyomuş falan[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Şöyle topicleri okuyunca hiçbirşey bilmediğimin farkına varıyorum =)[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Asbestsiz balatalar da bir ilginç kokuyor her arabada... Mesela azıcık yokuş dur-kalka girdim mi, allaaaaaa... felaket. Çok kokutup dumanladıysan servise götür, tutar da balata sıyırır yok yere fren diskiydi bilmemneydi değişir sonra. Yok az koku oldu başka şey yok dersen daha gider o bir şeycik olmaz.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 niye fren hortumu patlak(yani komple deil ama yag damlatcak kadar) olan senın araban deılmıydı onda kokmuyomuydu yanık kokusu tabı 1 gun basında durup yaptıran benım..(gerci sooradan ben hortumu deistirdim ama)sen dalga gec .. ayrıca ben kaymakam olmiicam yanlıs olmus o bıraz bro..hem hos bi kelime de deil zaten..ehliyetim olmadıını nerden biliyosun ki a2 de olsa var ehliyetim yurdum polisine yetiyo cok sukur..2 defa cevirme gecmişligim var benim..daha fazla bisiler sooleyipde arkkaaslarin arasında rencide etmiim bilekroz:D[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 selam, *soğuk su kovasını kapıp gelir* sakin ol abi. yağ tüter, feci koku da yapar. relax :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aslında soguk suda ıyı oldu ama.. sakınımde bı an oole deyınce krokudum nooluyo dıye:P[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: matama, 24 Aralık 2005 09:38 tarihinde demiş ki: dun bendede oldu ayni koku. balatadan falan degil. bizimkileri almaya gec kaldigimda sahrayicedid kurtkoy havalimanini 6dk de gittim.(ortalama 170+) ve durdugumda annem fren kokuyor bu dedi. tahmin ediyorum o hizlarda fazlaca fren yapmakta buna yol aciyor. ahaha[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hahaha !! koptum :-)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar