Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cesetler ne işe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar sıze bır sorum olucak cesetler ne işe yarar?
bunu nıye sordum dıye dusunenler hemen soyleyeyım:)
ben novaworld de oynuyorumburda adam benım cesetler den cıkan ceset parcalarını alıyor ben de merak ettım noluyor bu cesetler yanıtlar sanız sevınırım
Mesaj tarihi:
said:
Pennywise, 17 August 2003 13:17 tarihinde demiş ki:
burası OSI shardınla ılgılı forum alanı. Koskoca OSI yazıyor gormuyormusun ?

kusuya bak ma ozaman bunu yaza bıllecegım bır yer soyler mısın lutfen yardım edmek amacıyla?
Mesaj tarihi:
Uo Sphere server alanı var, sorularını oraya sorabılırsın. Bu arada ceset toplama olayı derken tam anlayamadım,ama su olabılır bazı ınsanlar olduklerı playerların kellerını hatıra olarak alıyorlar :) bu olabılır.
Mesaj tarihi:
Kafa koleksiyonu yapanlar var -hatta bende yapmıştım bir ara 8-) - yada evinde kol,bacak kullanmak isteyenlerde olabilir dizayn açısından.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 17 August 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Muahahhah Novaworld te mi ?
Valla bilmiomda benim server açıldığında kafa koleksiyonu yapacağım kesin
Antiparantez NightMare At Filan Deel Canavar Hangi At et yiyo be kardeşim Hem Nightmare in Brain'i monster beyler hiç yani at bak nightmare en güçlü filan demeyin en güçlü At Unicorn dur
[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind
Icq=176375932
MailMee

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 18 August 2003 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aslında Nightmare at deil ki be kardeşim :))) katogoriye göre tabii Frp ye göre Nightmare insan gibi düşünen saldırıan duran mantıklı kendi kararını veren bir canlı ve ben hiç bir frp kitabında yada filminde nightmare ın sütünde bi adam gömedim :))) istisnalar olabilir.. Tabi[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
www.darkworlduo.gen.tr.tc
www.darkworlduo.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
Night+Mare mi o? (Mare = Kısrak, at gibi bir şey)
Yoksa bildiğimiz, kabus anlamındaki Nightmare mi?

Merak işte..[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..

abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki:
Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin
  • Yeni Oluştur...