Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 yılının en ıyı esprılerı secılıyor.....

ares20

Öne çıkan mesajlar

said:
Masteis, 15 Aralık 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
said:
Voys, 15 Aralık 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
said:
ares20, 15 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
beyendıgınız espırılerı bızımle paylasırsanız sevınırım????

5 kelimede nasıl bu kadar çok imla hatası yaptın?
be''y''endiğiniz
bizimle paylaşırsanız sevinirim ''?????''

Gelelim sana...
5 kelimede değil, 5 kelime -de olacak hatan var dikkat! Ve noktalama işaretleri kelimenin sonuna konulur yani bir(1) boşluk bırakılmaz ve ardından bir(1) boşluk bırakılır.

O de ayrı olmayacak.
Uyaracaksanız doğru bilip öyle uyarın.
Sosyal ağlarda paylaş

maille geldi, belki hosunuza gider..
-----
Hintli bir yaslı usta, çırağının surekli herselden şikayet etmesinden bikmistir. Bir gün ciragini tuz almaya gönderdir.Hayatındaki herselden mutsuz olan cirak döndüğünde, yaslı usta ona, bir avuç tuzu, birbardak suya atıp icmesini söyler. Çırak, yaslı adamın söylediğini yapar ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye baslar. Tadı nasıl?" diye soran yaslı adama öfkeyle "acı" diye cevap verir. Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tutar ve dışarı çıkarır. Sessizce az ilerdeki golün kıyısına oturur ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu gole atıp, goldense içmesini söyler. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken, usta ayni soruyu sorar: "Tadı nasıl?" "Ferahlatıcı" diye cevap verir genç çırak. "Tuzun tadını aldın mi?" diye sorar yaslı adam, "hayır" diye cevaplar çırağı. Bunun üzerine yaslı adam, suyun yanına diz çokmuş olan çırağının yanına oturur ve söyle der: "Yasamdaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Acının miktarı hep aynidir. Ancak bu acının şiddeti, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Acın olduğunda yapman gereken tek şey acı veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya çalış." Bu güzel nasihatten bir ay sonra çırak ölür, meğer yakındaki fabrikanın zehirli atıkları gole boşalıyordur.
Bunun üzerine Hintli yaslı usta sola der: "Hassktir!"
-----[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Sosyal ağlarda paylaş

Millet -de ayri yazilir diye duymus ogrenmis , gordugu butun -de leri ayri yazilacak zannediyo :)

Newton olayini ortaokuldayken duymustum 2005 yili icin biraz gec kalmis o sanirim :)[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi en soğuk espriler olsaydı başlık :D ben başka bir başlıkta yaptığım 2-5 esprimi yazmak istiyorum zira 2005 benim için wow yılı demek hehe. affınıza sığınarak yazıyorum

sakla samanı, taurenler yemesin.

s: stromwind kuşatması neden sona ermiş?
c: atacak kuş kalmadığından

bakarsan imba, bakmassan n00b olur.

tauren'im ama epic bende

ganklama beni ganklarım seni

alyans harikalar diyarında

sevimli hayalet kal'thuzad

epic atını satan gm

dikkat şaman çıkabilir

prens arthas ve 40 undeadler[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu benim bir arkadaşım(A) başka bir arkadaşım(B) ile yapmış:

-Fizik labaratuvarında alınan verilere göre hesap yapılıyor. Bir arkadaş verileri söyyüro diğer de o veriyi 123 gibi bir sayıya bölüp sonucu yazıyor.
A:Ulaan 123 yerine yanlışlıkla 1 e böldüm baştan hesaplayalım.
B:Abi ne gerek var 1 le çarp devam et.[signature][hline]{==:{*__*}:==}
tymaut.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarcı....
Bilg:BEN SİZE KONUŞMAYIN DİYORSAM....KONUŞMAYIN DEMEYE ÇALIŞIYORUM....

Ben:O RLY ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...