Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Cahille etme sohbet fıttırırsın, camla alma taharet yırttırırsın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Masteis, 15 Aralık 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: Voys, 15 Aralık 2005 22:23 tarihinde demiş ki: said: ares20, 15 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: beyendıgınız espırılerı bızımle paylasırsanız sevınırım???? 5 kelimede nasıl bu kadar çok imla hatası yaptın? be''y''endiğiniz bizimle paylaşırsanız sevinirim ''?????'' Gelelim sana... 5 kelimede değil, 5 kelime -de olacak hatan var dikkat! Ve noktalama işaretleri kelimenin sonuna konulur yani bir(1) boşluk bırakılmaz ve ardından bir(1) boşluk bırakılır. O de ayrı olmayacak. Uyaracaksanız doğru bilip öyle uyarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 maille geldi, belki hosunuza gider.. ----- Hintli bir yaslı usta, çırağının surekli herselden şikayet etmesinden bikmistir. Bir gün ciragini tuz almaya gönderdir.Hayatındaki herselden mutsuz olan cirak döndüğünde, yaslı usta ona, bir avuç tuzu, birbardak suya atıp icmesini söyler. Çırak, yaslı adamın söylediğini yapar ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye baslar. Tadı nasıl?" diye soran yaslı adama öfkeyle "acı" diye cevap verir. Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tutar ve dışarı çıkarır. Sessizce az ilerdeki golün kıyısına oturur ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu gole atıp, goldense içmesini söyler. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken, usta ayni soruyu sorar: "Tadı nasıl?" "Ferahlatıcı" diye cevap verir genç çırak. "Tuzun tadını aldın mi?" diye sorar yaslı adam, "hayır" diye cevaplar çırağı. Bunun üzerine yaslı adam, suyun yanına diz çokmuş olan çırağının yanına oturur ve söyle der: "Yasamdaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Acının miktarı hep aynidir. Ancak bu acının şiddeti, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Acın olduğunda yapman gereken tek şey acı veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya çalış." Bu güzel nasihatten bir ay sonra çırak ölür, meğer yakındaki fabrikanın zehirli atıkları gole boşalıyordur. Bunun üzerine Hintli yaslı usta sola der: "Hassktir!" -----[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Millet -de ayri yazilir diye duymus ogrenmis , gordugu butun -de leri ayri yazilacak zannediyo :) Newton olayini ortaokuldayken duymustum 2005 yili icin biraz gec kalmis o sanirim :)[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abi en soğuk espriler olsaydı başlık :D ben başka bir başlıkta yaptığım 2-5 esprimi yazmak istiyorum zira 2005 benim için wow yılı demek hehe. affınıza sığınarak yazıyorum sakla samanı, taurenler yemesin. s: stromwind kuşatması neden sona ermiş? c: atacak kuş kalmadığından bakarsan imba, bakmassan n00b olur. tauren'im ama epic bende ganklama beni ganklarım seni alyans harikalar diyarında sevimli hayalet kal'thuzad epic atını satan gm dikkat şaman çıkabilir prens arthas ve 40 undeadler[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bunu benim bir arkadaşım(A) başka bir arkadaşım(B) ile yapmış: -Fizik labaratuvarında alınan verilere göre hesap yapılıyor. Bir arkadaş verileri söyyüro diğer de o veriyi 123 gibi bir sayıya bölüp sonucu yazıyor. A:Ulaan 123 yerine yanlışlıkla 1 e böldüm baştan hesaplayalım. B:Abi ne gerek var 1 le çarp devam et.[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 "Espri insanın kendine yakışanı giymesidir." Klasik oldu artı ilk 10'a girmeli.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abi şurdaki bina var ya eeeee sana girsin :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roenyx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bagırsakta bagırmasakta * *bitenzi* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Adamın biri varmış ; Seneye düzeltmiş![signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 en iğrenci benden gelsin bari.. Walkmaninin pili biten zombi ne yapar? [spo1=Cevap]Adaptör kullanır[/spo][signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: InneR_ChaoS, 15 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Ben Affleck,Sean Penn Öldüm bittim bittim ben... Öldüm bittim bittim ben...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yazdılar mı bilmiyorum; müdür müdür müdür ? miki miki mi ki ? heh veya peştemal kelimesini cümle içersinde kullanalım; Saat peştemal gelcek.(alıntıdır cenk&erdem)[signature][hline]We want war, wake up ! [Bu mesaj kingpin tarafından 16 Aralık 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Fistan, 15 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki: bizimle paylaşırsanız sevinirim şey gibi olmuş; biz üç arkadaş yarın size gelicem. =P hiç bir alakası yok.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ulan bir konu bu kadar mı saptırılır yuh! Helal olsun saptıran arkadaşa :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Janitschar, 15 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki: İğrançsaaaan [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: InneR_ChaoS, 15 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Ben Affleck,Sean Penn hayallerini yıkmak gibi olmasın ama şan pen diye okunuyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ben afleck kim smith?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 şaka gibi zaten hepsi...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Usta Çırak Olayı süperr :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bizim okulun duvarında böyle yazıyordu, "Bunu yazan tosun okuyana kosun" Altında'da "Oğlum tosun sen daha toysun okuyanlar sana koysun"[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bilgisayarcı.... Bilg:BEN SİZE KONUŞMAYIN DİYORSAM....KONUŞMAYIN DEMEYE ÇALIŞIYORUM.... Ben:O RLY ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 lol fistan esprilerden çok sana güldüm burda :D helal olsun *!bows* :bu arada evet o şan pen diye okunuyo yazıldığı gibi okumazsan :) :[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 -Ali abi naptın . . naptın deme allahsız taptımmmm taptımmmm taptımmmm[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 .[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi [Bu mesaj Fistan tarafından 16 Aralık 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar