Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1v1 de en iyisi hangisi dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5.84c yazmayı unutmusum baslıa çok özür

evet oyunun basında ortasında ve sonunda 1v1 de en iyi hero hangisi
lütfen dota takım oyunu yazmayın aynı koridoru paylaşan herolar olarak düşünsek yeter sanırım
bence slardar yada darkterror[signature][hline]"Every creature will taste death"

[Bu mesaj DeathLord tarafından 09 Aralık 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@masticore birincisi sen 6 serisi demişsin ben 5.84 dedim 2.si ben teke tek birbirini alma konusunda diye özellikle belirtmişim sen genel olarak en iyi jero demişssin!!![signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
1e1 lerde heronun etkisi %50 playerın becerisi %50 etkiler. (Kişisel kanaatim).Adam kazma olabilir herosu sağlam çıkabilir.Veya tersi.

Standart mantık.

Str >> Int
Int >> Agi
Agi >> Str

Bu tam doğru değil ama yapımcılar bunu yapmaya çalışıyorlar ama itemlar char leri cok fazla değiştirebildiği için bunun doğruluk payı bence %40 olur en fazla.

Son olarak oyunda her hero nun anti - hero su olduğu için X owns Y diyemem.Basit örnek
slayer >> soul keeper
soul keeper >> sven
sven >> slayer

Tabi bu olay da abilitye bağlı olarak değişebilir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.

[Bu mesaj screamer tarafından 09 Aralık 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
death ward eet death ward.. sizin gibiler atıyo zaten ww li herolara blinkli herolara karsı death wardı sora yazıyolar
riki >all diye..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Mesaj tarihi:
ya kimse 4x criticle basa cıkamaz.lvl 16 mordred burizayla 800 critic yapıyor
yani mordred>all[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation

[Bu mesaj Edurus77 tarafından 22 Aralık 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayrıca dota bir hero oyunu değildir, bir item oyunudur. en yararlı item hangisi diye konu açan kişinin adını dağlara yazarım onu da belirtmeden geçemiycem.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
1 vs 1 de guinso lu liondan tırsarım. Oynatmıyo adamı indiri kaldırıyo kurba yapıyo zart zurt ediyo. Delirtiyo adamı.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
valla hala anlamıyonuz böle topicler yersiz 1v1 ordaki 1 lerin kim olduguna baglı 1v1 de karsına noob al alsın o en kral tabir edilen heroyu sende al en kötüsünü adama reskill cek ölsün gelsin ölsün gelsin sonucta bi anlamı yok iş playerda biter[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Mesaj tarihi:
iyi de narstil biz sonucta playerların denk olduğunu varsayıyoruz yada denke yakın en azından soyle diyelim 2 kişi birbirinden daha iyi olduunu iddaa edior heroları sectiklerinde biri daha avantajlı olur mu ayrıca ben cewabımı buldum omni knight
hero tamamen olumsuz eger karsısındaki de melee ise zaten cok rahat bi şekilde kasıo kastıktan sonra da olumsuz bence çünkü adam repelsiz dolasmayabilio cok kotu bsy bence bu[signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
stun atan tutan bi sekilde bi sure karsıdaki heroyu durduran herolar her zaman avatajlıdır[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
  • Yeni Oluştur...