DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 5.84c yazmayı unutmusum baslıa çok özür evet oyunun basında ortasında ve sonunda 1v1 de en iyi hero hangisi lütfen dota takım oyunu yazmayın aynı koridoru paylaşan herolar olarak düşünsek yeter sanırım bence slardar yada darkterror[signature][hline]"Every creature will taste death" [Bu mesaj DeathLord tarafından 09 Aralık 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bende senin gibi en iyi hero diye baslik actim ama çivi çiviyi söker dostum[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
raspy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iyi de seninki takım oyunu falan için deil miydi adam 1v1 olarak istedi heroları..
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sladarı oyun bası yersen 1v1 bisi olmaz ondan bence[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 @masticore birincisi sen 6 serisi demişsin ben 5.84 dedim 2.si ben teke tek birbirini alma konusunda diye özellikle belirtmişim sen genel olarak en iyi jero demişssin!!![signature][hline]"Every creature will taste death"
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 1e1 lerde heronun etkisi %50 playerın becerisi %50 etkiler. (Kişisel kanaatim).Adam kazma olabilir herosu sağlam çıkabilir.Veya tersi. Standart mantık. Str >> Int Int >> Agi Agi >> Str Bu tam doğru değil ama yapımcılar bunu yapmaya çalışıyorlar ama itemlar char leri cok fazla değiştirebildiği için bunun doğruluk payı bence %40 olur en fazla. Son olarak oyunda her hero nun anti - hero su olduğu için X owns Y diyemem.Basit örnek slayer >> soul keeper soul keeper >> sven sven >> slayer Tabi bu olay da abilitye bağlı olarak değişebilir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. [Bu mesaj screamer tarafından 09 Aralık 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sven>All da denebilir guzel item build ile. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dotanın 1v1 değil, takım bazlı bir harita olduğunu unutmamak gerekir. bir CSde bir de dotada "yiyosa teketek gel uleayn" diyenlere ayar oluyorum.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Gondar>Riki. Zaten Track = Anti Riki.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Death Ward vuramaz Gondar'a. WW diye bir ability var.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
raspy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 death ward eet death ward.. sizin gibiler atıyo zaten ww li herolara blinkli herolara karsı death wardı sora yazıyolar riki >all diye..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Faceless > all derim teketek[signature][hline]Herkes neden mutlu?
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Faceless 'a bi cranium basher > Harbi all Bide başlarda Lord of Olympia > All (sonra bi şey olmaz)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 21 Aralık 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 5.84c de facelsss >all diyemem ama v6 da öyle :)..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya kimse 4x criticle basa cıkamaz.lvl 16 mordred burizayla 800 critic yapıyor yani mordred>all[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation [Bu mesaj Edurus77 tarafından 22 Aralık 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ohoo. shaman gral. alın istediğinizi shamanla rezil ediyim 1v1'de.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ayrıca dota bir hero oyunu değildir, bir item oyunudur. en yararlı item hangisi diye konu açan kişinin adını dağlara yazarım onu da belirtmeden geçemiycem.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 1 v 1'de Shaman'in gank yeme riski de yok. Cok temiz is yapar. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Arma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 1 vs 1 de guinso lu liondan tırsarım. Oynatmıyo adamı indiri kaldırıyo kurba yapıyo zart zurt ediyo. Delirtiyo adamı.[signature][hline]I gladly obey.
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şaman daha kötü şaman daha kötü :D:D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 valla hala anlamıyonuz böle topicler yersiz 1v1 ordaki 1 lerin kim olduguna baglı 1v1 de karsına noob al alsın o en kral tabir edilen heroyu sende al en kötüsünü adama reskill cek ölsün gelsin ölsün gelsin sonucta bi anlamı yok iş playerda biter[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 iyi de narstil biz sonucta playerların denk olduğunu varsayıyoruz yada denke yakın en azından soyle diyelim 2 kişi birbirinden daha iyi olduunu iddaa edior heroları sectiklerinde biri daha avantajlı olur mu ayrıca ben cewabımı buldum omni knight hero tamamen olumsuz eger karsısındaki de melee ise zaten cok rahat bi şekilde kasıo kastıktan sonra da olumsuz bence çünkü adam repelsiz dolasmayabilio cok kotu bsy bence bu[signature][hline]"Every creature will taste death"
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 stun atan tutan bi sekilde bi sure karsıdaki heroyu durduran herolar her zaman avatajlıdır[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 neydi ismin onun slythian guard mıydı naga gibi olan hani bash skili var bence o
Öne çıkan mesajlar