Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Başlıkta da okuduğunuz gibi tail of shaula ne işe yarar? Bende 2 tane var ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Arama sonucu da "0" konu. Yardım bekliyorum. Bir de bunun diez'deki fiyatını bilen var mı?[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 rogue master quest i icin 1 tane gerekio[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Roguelerin master görevi içindi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 diez de en fazla 3-4m arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hazır açılmışken sorayım, rouge master için tam olarak neler gerekiyor arkadaşlar?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fang of bakirra tail of shaula tail of lesath 10 sapphire 10 opal 10 cristal 10 blood of glypodont ne bilim işte ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kristal opal saphire 10 ar tane. Tail shaula, tail lesath, fang bakirra...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar