Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu oyun?

Sentinel

Öne çıkan mesajlar

@ko/ke oyuncuları: bu oyun size göre değil bıraahhhh..[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Sosyal ağlarda paylaş

Ko eziktir demiyorum.Ko'yu ilk zamanlarında oynadım UO + SWG ye başlama olayları vs. bıraktım . Sonra yazlığa gideceğiz diye swg hesabımı kapatmıştım 1 hafta evde yapacak oynayacak oyun yok.KO'nun setup vardı bari biraz oynayayım dedim.

1.5 hafta oynadım 2 tane 40 lvl char kastım ve bir tane olsun karşıma düzgün adam çıkmadı.Paticik KO forumları cabası mizah dergisi gibi okuyorum kopuyorum ,

Bir oyunu oynayanların %99'u denyo ise ben şüphelenirim.KO'yu adam gibi oynayan çok az kişi tanıyorum.Parmakla belki sayarım :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Emin ol bu oyunda aslında düzgün adamların çok olduğunu oynasan görürsün o tamamen senin seviyene bağlı.Onu yüksek tutarsan bulabilirsin ama asıl konuya geçelim burası KO tartışılacak yer değil.Nedir bu oyun hala cvbını alamadım.Nasl bir şeydir? in midir cin midir?
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabii ki ben hepsi demedim ama ko oynayanların 10 'Undan 8'i gereksiz insan.Saygı duyulacak insanlar tabii var :D Neyse ko tartışmıyoruz harbi :D

Öncelikli olarak Silkroad Online Koreli bir firma tarafından çıkarılan MMORPG tarzı bir oyundur.Buradaki amaç RPG dir.Zaten bu oyunlarda başka bir amaç yoktur.

UO dışında benim ilk defa karşılaştığım hırsızlık olayı var oyunda bu yüzden ben acaip tuttum oyunu.

3 meslek gerçekten çok iyi ama dediğim gibi hırsızlık harika olmuş :D

şimdilik bu kadar:D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Silkroad'da ki insanlar çok iyi ve adam gibi oynayan insanlar. Adamların kafası iyi basıyor hatta bir çok taktikleri onlardan aldım ve üşenmeden size yardım ediyorlar. Muhabbetleride çok güzel, tiger keserken baya bi muhabbetim olmuştu adamlarla. Oyun baya güzel KO'ya benziyor biraz ama KO'dan daha iyi tabi ki kıyaslanamaz bile. Class olayı yok istediğin gibi kasabiliyorsun ve level 20 olunca Meslek seçiyorsun. Level 12'ye kadar çok rahat lvl atlıyorsun fakat 12'dan sonra işin cıcığı çıkıyor. Neyse oynayın görün[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Masteis, 04 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
Silkroad'da ki insanlar çok iyi ve adam gibi oynayan insanlar. Adamların kafası iyi basıyor hatta bir çok taktikleri onlardan aldım ve üşenmeden size yardım ediyorlar. Muhabbetleride çok güzel, tiger keserken baya bi muhabbetim olmuştu adamlarla. Oyun baya güzel KO'ya benziyor biraz ama KO'dan daha iyi tabi ki kıyaslanamaz bile. Class olayı yok istediğin gibi kasabiliyorsun ve level 20 olunca Meslek seçiyorsun. Level 12'ye kadar çok rahat lvl atlıyorsun fakat 12'dan sonra işin cıcığı çıkıyor. Neyse oynayın görün

Evet çok düzgün insanlar Silkroad oynayanlar. Oyuna ilk başladığımda birinin yanına gidip şu konuşmayı yapmak zorunda kaldım
B: Hi
O: Hi
B: Can you help me with something?
O: yes. Where are you from?
B: Turkey
O: No

Nasıl?

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!

yani lütfen kötü izlenimler bırakmayın yabancılara. Daha benim olmadı kötü bi davranışım neden bu adamların bu tavrı? Lütfen adımızı kötü andırmayalım

[Bu mesaj special77 tarafından 25 Aralık 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...