Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanta alıcam [danışma]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Aşağıdaki cantayı alıcam yarın teknosadan, fiyatı 110ytl. Sizce bu fiyata daha güzel ürün bulabilirmiyim? Gerçi ben hasta oldum çantaya.. Tam benim cihazım içinde uygun.

Case Logic
Fabric: Nylon
Size: 18" x 15" x 3.25"
Fits laptops: 14.37" x 11.02" x 2" Will my laptop fit?
Linear inches: 36.25"
Weight: 2 lbs , 10 oz
Warranty: 25 Years[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Satılık Yepyeni Wow
| Garbage =o= FM @ wj Mayhem

[Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Aralık 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
uyuz olurum çanta taşımaya.ortaokuldan beri kılım.
sen naapcan sorması ayıp serbest dolaşmak varken? :P
ayrıca bu çanta ortaokuldaki çantam gibi kötü.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
Perv, bu çantada ayakkabının ne işi var bırak iyi bu şekilde bence, gayet " ben her boku biliyorum, sakalımda var keçi keçi teknoloji çocuğuyum metalciyim aykırıym " mesajı veren bir çanta. İyi bence.[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
böyle görmek derken?
sonuçta kararını vermişsin alıcam fln diyosun ilk sorunu tekrarlasan bişi demezdim ztn de sizcede alayimmi gibi bi soru gereksiz bana göre sonuçta kararı gene sen vericeksin :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
muauauauh süper yorumlar.
israf. koy iste torbaya tasi .
o parayla daha yararli biseyler yaparsin ehu.[signature][hline]Same Shit , Different Day.
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
İstanbul' a da gelme mümkünse, bu arada Mayhem mp3 listindeki şarkıları kontrol et dikkat ediyorum arada PaticikFM' e post atmayı unutuyosun önemli şeyler bunlar.[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
laptop'u oradan çekerler ya :D

güzel çanta ama harbi de çok mu pahalı ne :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
ee mayhem seninkide 5000 olacak, o zaman bu bana "bu topici post kasmak içinmi açtın?" sorusunu sorma hakkını mı kazandırıyor?

"Post kasma" lafı yaşıyormu hala ya?[signature][hline]The Blood is Love.
Mesaj tarihi:
Özür dilerim Mayhem' ciiim seni kırmak istememiştim, üzdüysem affola. Ha bir arkadaş var bizim geçende tanıştık GM Healer ve GM Anatomy, ilgilenirsen söyle lazım olur sana.[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
Mayhem çantayı almaya gitti heralde. olm teknosa kapalıdır lan bu saatte.tinerciler baliciler falan vardır şimdi teknosanın önünde yatıolardır benden sölemesi...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Mesaj tarihi:
Kullanıcı fikrinize ihtiyaç duymuş, yorumlarınızı duymak istemiş gelmiş gayet normal bir konu açmış, çanta alıcam tavsiyeleriniz nelerdir demiş. üstelik olaya hakimiyetimiz açısından çantanın resmini falanda eklemiş.

Bi kaç kendini bilmez gelip bu adama saygısızlık edip konu içeriğine kendini bilmez tavırlar içerisinde dengesiz mesajlarını yazıp, yollamış.

Konunun ana fikri çanta alıcam bana fikir verin.

Sen gelip bu konu içeriğine,

Konu ile alakasız mesajlar atıyorsan,
Ukalalık ediyorsan,
Hakkın olmadığı halde ilk başta konu sahibi üyenin sonrasında diğer üyelerin haklarını suistimal ediyorsan

üstüne üslük birde gelip böyle pişkin pişkin,

said:
Greeny, 23 Aralık 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
@Muhallebi: Bitirsin msjlarınıda kurtulalım diye uğraşıyorum. Hayret bişisiniz sizi düşünüyorum =P

Sizi düşünüyorum, kurtulalım, yapalım, edelim şeklinde zırvalıyorsan durup düşünmen, ben ne yapıyorum ? demen gerekir.

Sana saygıyla yaklaşılmasını istediğin bir ortamda sende diğer kullanıcılara saygı ile yaklaşmalısın.
Hiç bir kullanıcıyı rencide etmeye hakkın yok.
Hiç bir kullanıcının konusunu saptırmaya hakkın yok.

Aklı başında, sağlam kafa sağlam vicutta bulunur tarzı insanlara ihtiyaç var.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
boyun kısa kalır bir,sırtın terler iki,omuzların ağrır üç,orda burda unutursun dört,dışarıda yere koyarsın altı batar gelir bide odana koyarsın ıykk beş,taşırken arkadan yankesiciler içini boşaltır altı,başka bulamadım yedi,bitirmeliyim sekiz,bitti dokuz.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
  • Yeni Oluştur...