Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanta alıcam [danışma]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Aşağıdaki cantayı alıcam yarın teknosadan, fiyatı 110ytl. Sizce bu fiyata daha güzel ürün bulabilirmiyim? Gerçi ben hasta oldum çantaya.. Tam benim cihazım içinde uygun.

Case Logic
Fabric: Nylon
Size: 18" x 15" x 3.25"
Fits laptops: 14.37" x 11.02" x 2" Will my laptop fit?
Linear inches: 36.25"
Weight: 2 lbs , 10 oz
Warranty: 25 Years[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Satılık Yepyeni Wow
| Garbage =o= FM @ wj Mayhem

[Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Aralık 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Kullanıcı fikrinize ihtiyaç duymuş, yorumlarınızı duymak istemiş gelmiş gayet normal bir konu açmış, çanta alıcam tavsiyeleriniz nelerdir demiş. üstelik olaya hakimiyetimiz açısından çantanın resmini falanda eklemiş.

Bi kaç kendini bilmez gelip bu adama saygısızlık edip konu içeriğine kendini bilmez tavırlar içerisinde dengesiz mesajlarını yazıp, yollamış.

Konunun ana fikri çanta alıcam bana fikir verin.

Sen gelip bu konu içeriğine,

Konu ile alakasız mesajlar atıyorsan,
Ukalalık ediyorsan,
Hakkın olmadığı halde ilk başta konu sahibi üyenin sonrasında diğer üyelerin haklarını suistimal ediyorsan

üstüne üslük birde gelip böyle pişkin pişkin,

said:
Greeny, 23 Aralık 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
@Muhallebi: Bitirsin msjlarınıda kurtulalım diye uğraşıyorum. Hayret bişisiniz sizi düşünüyorum =P

Sizi düşünüyorum, kurtulalım, yapalım, edelim şeklinde zırvalıyorsan durup düşünmen, ben ne yapıyorum ? demen gerekir.

Sana saygıyla yaklaşılmasını istediğin bir ortamda sende diğer kullanıcılara saygı ile yaklaşmalısın.
Hiç bir kullanıcıyı rencide etmeye hakkın yok.
Hiç bir kullanıcının konusunu saptırmaya hakkın yok.

Aklı başında, sağlam kafa sağlam vicutta bulunur tarzı insanlara ihtiyaç var.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

boyun kısa kalır bir,sırtın terler iki,omuzların ağrır üç,orda burda unutursun dört,dışarıda yere koyarsın altı batar gelir bide odana koyarsın ıykk beş,taşırken arkadan yankesiciler içini boşaltır altı,başka bulamadım yedi,bitirmeliyim sekiz,bitti dokuz.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...