Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aşağıdaki cantayı alıcam yarın teknosadan, fiyatı 110ytl. Sizce bu fiyata daha güzel ürün bulabilirmiyim? Gerçi ben hasta oldum çantaya.. Tam benim cihazım içinde uygun.Case Logic Fabric: Nylon Size: 18" x 15" x 3.25" Fits laptops: 14.37" x 11.02" x 2" Will my laptop fit? Linear inches: 36.25" Weight: 2 lbs , 10 oz Warranty: 25 Years[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem[Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Aralık 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kullanışlı duruyoda bence arka tarafı daha geniş bişey al yani, labtop degilde yeri gelince ayakkabı kıyafetde rahatlıkla sığsın öle bişey işte[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben bile sığarım onun içine be[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 uyuz olurum çanta taşımaya.ortaokuldan beri kılım. sen naapcan sorması ayıp serbest dolaşmak varken? :P ayrıca bu çanta ortaokuldaki çantam gibi kötü.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Perv, bu çantada ayakkabının ne işi var bırak iyi bu şekilde bence, gayet " ben her boku biliyorum, sakalımda var keçi keçi teknoloji çocuğuyum metalciyim aykırıym " mesajı veren bir çanta. İyi bence.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Normal omuz notebook cantalarından almak istemiyorum, onu tasımasınıda hic sevmem. Böyle sırt cantası alıcam işte, asık oldum zaten cantaya. Sizcede alim dimi ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bence alma mayhem bu çanta seni bozar. O_o[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben çanta severimde, bune. İnek çantası gibi.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 En iyisi bu[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 böyle görmek derken? sonuçta kararını vermişsin alıcam fln diyosun ilk sorunu tekrarlasan bişi demezdim ztn de sizcede alayimmi gibi bi soru gereksiz bana göre sonuçta kararı gene sen vericeksin :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paran varmı okadar[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 of iğrenç bi çanta yaa.. böle taşıyanı yolda döverim heralde mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 muauauauh süper yorumlar. israf. koy iste torbaya tasi . o parayla daha yararli biseyler yaparsin ehu.[signature][hline]Same Shit , Different Day. [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İstanbul' a da gelme mümkünse, bu arada Mayhem mp3 listindeki şarkıları kontrol et dikkat ediyorum arada PaticikFM' e post atmayı unutuyosun önemli şeyler bunlar.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 laptop'u oradan çekerler ya :D güzel çanta ama harbi de çok mu pahalı ne :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Offf offf gece gece polimige girecek simdide, pm at bir sıkıntın varsa threadi kirletme..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ee mayhem seninkide 5000 olacak, o zaman bu bana "bu topici post kasmak içinmi açtın?" sorusunu sorma hakkını mı kazandırıyor? "Post kasma" lafı yaşıyormu hala ya?[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Özür dilerim Mayhem' ciiim seni kırmak istememiştim, üzdüysem affola. Ha bir arkadaş var bizim geçende tanıştık GM Healer ve GM Anatomy, ilgilenirsen söyle lazım olur sana.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Offf tamam özür dilerim thread actıgım icin, haklısınız. Burası forumda degildi, mirc hesabı kullanıyorduk. Thread acmak falanda yasaktı. Unutmuşum tekrar özür..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kullanışlı ama çok basit duruo dışardan bakınca. Ne biliyim işimi görür diosan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne çantaymış be olay oldu bende istiyorum bu çantadan bir tane[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 param yok :/ 300 cipii plz çanta güzel ya al abi sen kaçırma bu çantayı haha[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mayhem çantayı almaya gitti heralde. olm teknosa kapalıdır lan bu saatte.tinerciler baliciler falan vardır şimdi teknosanın önünde yatıolardır benden sölemesi...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kullanıcı fikrinize ihtiyaç duymuş, yorumlarınızı duymak istemiş gelmiş gayet normal bir konu açmış, çanta alıcam tavsiyeleriniz nelerdir demiş. üstelik olaya hakimiyetimiz açısından çantanın resmini falanda eklemiş. Bi kaç kendini bilmez gelip bu adama saygısızlık edip konu içeriğine kendini bilmez tavırlar içerisinde dengesiz mesajlarını yazıp, yollamış. Konunun ana fikri çanta alıcam bana fikir verin. Sen gelip bu konu içeriğine, Konu ile alakasız mesajlar atıyorsan, Ukalalık ediyorsan, Hakkın olmadığı halde ilk başta konu sahibi üyenin sonrasında diğer üyelerin haklarını suistimal ediyorsan üstüne üslük birde gelip böyle pişkin pişkin, said: Greeny, 23 Aralık 2005 03:26 tarihinde demiş ki: @Muhallebi: Bitirsin msjlarınıda kurtulalım diye uğraşıyorum. Hayret bişisiniz sizi düşünüyorum =P Sizi düşünüyorum, kurtulalım, yapalım, edelim şeklinde zırvalıyorsan durup düşünmen, ben ne yapıyorum ? demen gerekir. Sana saygıyla yaklaşılmasını istediğin bir ortamda sende diğer kullanıcılara saygı ile yaklaşmalısın. Hiç bir kullanıcıyı rencide etmeye hakkın yok. Hiç bir kullanıcının konusunu saptırmaya hakkın yok. Aklı başında, sağlam kafa sağlam vicutta bulunur tarzı insanlara ihtiyaç var.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 boyun kısa kalır bir,sırtın terler iki,omuzların ağrır üç,orda burda unutursun dört,dışarıda yere koyarsın altı batar gelir bide odana koyarsın ıykk beş,taşırken arkadan yankesiciler içini boşaltır altı,başka bulamadım yedi,bitirmeliyim sekiz,bitti dokuz.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar