Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Asp destekleyen host söylermisiniz brinkster olmasın ftp si yok tam bir kasış oluyor...[hline]Everquest'e Göbekleme Dalmak Isteyen Olursa Accountım Satılıktır pm atın fiyatta anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bedava mı istiyorsun belirtmemişsin de , sanırım öyle bide buna bak http://www.websamba.com[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 19 August 2003 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bunda nerde ya ben cok gezdim bu siteyide bi bulamadım[hline]Everquest'e Göbekleme Dalmak Isteyen Olursa Accountım Satılıktır pm atın fiyatta anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Sign up diye bi link var ona tıklarsan olur (: http://www1.websamba.com/registration/[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ya yok o değil nerden Log in olacam yok işte :)[hline]Everquest'e Göbekleme Dalmak Isteyen Olursa Accountım Satılıktır pm atın fiyatta anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 asp ugrasma php yap, hem uzun vadede daha rahat edersin hem de hacka karsi daha rahat edersin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 İİ kodlamayı bilirsen 2si de iidir.. Ama hostundan kaynaklanan hatalarda ne kadar ii kodlarsan kodla çaresiz kalabilirisn. Ama sen genede bildiğini yap.[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 asp yada php ikisininde canı cehenneme :)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Erutan, 21 August 2003 00:33 tarihinde demiş ki: asp yada php ikisininde canı cehenneme :)[hline]Kekliği hö?... ee bu forumuda kullanma bari ;) html ilede birşey yapamassınki :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 flash en iyisi :)[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Login olmuyodun websambaya sanırım. Ftp programıyla direk giriyosun alanına.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Adiemus, 21 August 2003 02:36 tarihinde demiş ki: Login olmuyodun websambaya sanırım. Ftp programıyla direk giriyosun alanına.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal hmmm saolasın denerim bi :)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 reklamm war mı bu web samba da?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bilmem vardır belki ama kasamicam yaw boşver en iyisi brinkster no ads[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar