hippo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 cz de ko.p le 5 li atan tipler yanlarına bide debufer almıyolar mı varya sabaha kadar çınlatıyom kulaklarını ak... bu kadar kişiliksiz işte bu adamlar... kendilerini ne sanıyalarki bunlar anlamadım.. bi zevk alıyolar mı acaba kazandığı np yi bileğinin hakkıyla kazanmadığının farkındalardır umadım 123 milyon np olsa ne yazar ? şerefsizin biri işte[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sadsa[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 video çek ss al banlattır ..[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 şunu iyi belleyin gm ler sadece kosp ile xp kasanları banlıyor geliyo cz de boss event yapıyo cz de trilyon kişi koxp kullanıyo umrun da deil eminin hem human town da da orc town da olduğu gibi millet bağırıyordur su kosper bu kosper diye ama adamlar sadece xp kasan ları banlıyorlar banlalan adamlar da hala oyunda :) adamların tek derdi xp kasmasınlar kosp ile birakın birbirlerini yesinlar diyolar bence[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 areste someonespecial diye bir adam banlandı nedenini araştır biraz[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 beles kosp kullanlari banliolar paralilara bi b*k olmuo[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 xp kasanlar oncelikli olur cunku adamlar para kaybediyor. macro ile lvl kasan presiyle kc'siyle ugrasmaz. herifler kopek gibi paraya ac, sirtina semer vuracak esek ariyorlar ve millet siraya giriyor bunun icin.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 En iyisi benim yaptıgım gibi yapın kosp bitene kadar kendinizi lvl a verin :) [Bu mesaj Zirzop tarafından 25 Aralık 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Boşverin yaaa.. Gm'lerin bi işe yaradıkları yok. Bu akşam xigenonda Karus King notice geçiyordu ," falanca macro kullanıyo" diye... Ben daha ne diim...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Informer, 25 Aralık 2005 02:05 tarihinde demiş ki: areste someonespecial diye bir adam banlandı nedenini araştır biraz çünkü orası ares :D beramusta kim kime dum duma[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 offff offff artık biri anlasın o banlamalar sadece görüntü bedava kullananları banlıyolar ayrıca ben kosp'un knightonline a ait olduğuna eminim bizim cafede arklar kullanıyo server upgrade oluyo onunda yenisi çıkıyo gözümler gördüm o yüzden boşu boşuna nefesinizi tüketmeyin parayı veren düdüğü çalar![signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Serverlar Arasında en temizi genede Ares. SameoneSpecial Banlandıgında partyde bende vardım :) KOSP oldugunu bilmiyordum o zamanlar ama Autoloot vardi bunların yanıdan Xpicide var oda gitti :D [Bu mesaj 4Ever tarafından 25 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: WackY_, 25 Aralık 2005 14:42 tarihinde demiş ki: offff offff artık biri anlasın o banlamalar sadece görüntü bedava kullananları banlıyolar ayrıca ben kosp'un knightonline a ait olduğuna eminim bizim cafede arklar kullanıyo server upgrade oluyo onunda yenisi çıkıyo gözümler gördüm o yüzden boşu boşuna nefesinizi tüketmeyin parayı veren düdüğü çalar! +1 kesn bu KOSP'u da K2 ya bağlı bi şirket çıkarıyo[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 someonespecial banlandı ancak geri açıld banı ve şu anki _SomethingSmells_ ismindedir bunu bi öğrenemediniz... ::xpici71::ise dupeden banlandı ama tabiki sonra açtırdı çarı... someone special çarı banlnadığında lvl 67'ydi çarı açıldı isim deiğşti ..ve sonra şimdi 69 70 olur 1haftaya .._SomethingSmells_ 'e edit diyen var ama o adam edit deil sadece isim değiştridi isteyen kendisine veya ::xpici71::ye sorabilriler.. bunları nerden bilyosun die sorcaksın ama ben 60 olmadan onların calnda 1 aya yakın durdum..[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: someonespecial banlandı ancak geri açıld banı ve şu anki _SomethingSmells_ ismindedir bunu bi öğrenemediniz... ::xpici71::ise dupeden banlandı ama tabiki sonra açtırdı çarı... someone special çarı banlnadığında lvl 67'ydi çarı açıldı isim deiğşti ..ve sonra şimdi 69 70 olur 1haftaya .._SomethingSmells_ 'e edit diyen var ama o adam edit deil sadece isim değiştridi isteyen kendisine veya ::xpici71::ye sorabilriler.. bunları nerden bilyosun die sorcaksın ama ben 60 olmadan onların calnda 1 aya yakın durdum.. Sallama offf Bilmeden atma bari :) SametingSmell Eski Troblito Mage vardı onun charı lvl 66 dı o char piyasaya cıktıgında :) SameOneSpecial ise lvl 67 de Banlandı Sonra banı geri acıldı sonra Char Satıldı. SametingSmell edit felanda degik. Ben TOWN da oldugum zamanda Zaten Kasıyorlardı. lvl 61 di ama Char ile oynuyan yoktu :) ona item toplamak icin kasıyorlardı[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( [Bu mesaj 4Ever tarafından 25 Aralık 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 someonespecial 2 kere banlandi 2. keresinde bani hala acilmadi diye biliorum[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar