derinaker Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Arkadaslar ben bu konularda bıraz cahıl sayılırım. Bır cok seyı bılmıyorum bu işi bılen ve bana yardımcı olabılecek bırı var mı? Icq su varsa verırse cok sewınırım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Olayı cok basıt acıklayan bı sıte adresını de kabul ederım patıcık.com da bıras karmasık geldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hmmm türkçe ve bu kadar detaylı anlatılmış bir sitede dahi karmaşık geldiyse, ingilizcen de yoksa, hiç girme bu işe derim..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ingilizce var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Buradan iyisini bulamassın sanırım.Banada karışık geldiyddi. yazıcıdan çıkart hepsini acık çalış 10 dakkada sökersin scriptingi :D[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar